香港一世發論壇

標題: 女友 feel 伊莎貝,皮光玉滑腰幼波大 [打印本頁]

作者: 多舊魚    時間: 2024-3-7 01:59
標題: 女友 feel 伊莎貝,皮光玉滑腰幼波大
一見伊莎貝就即刻熊抱佢攬攬啦,Fit 到漏的身型,前突後突,滑滑長腿,24吋幼腰、36D級柔軟波波,皮膚白滑,好靚女,非常吸引 ! 我就同佢傾下計,打個車輪先,車埋去,佢幫我寬衣解帶,我又幫佢除,佢條長腿好靚,成身白滑,我鐘意,真係好吸引,對波又夠軟熟,除哂D衫攬住佢條腰再車, 整體架生好乾淨,皮膚又夠滑,沖涼自動波,波推,浴室吹蕭做足功夫,服務好到爆,100%GFF。上床後,我不停搓佢對波,又攬佢條腰,大家互錫,跟手佢主動,又用波掃我上身,由LIN開始奶,啜春袋含旦旦,奶到去細佬度就環保吹,吹左陣主動轉69,吹到唔停係咁吹呀吹,吹到我叫佢停先停,GOOD,細佬硬晒,上袋入正題,先女上,高級騎功,即搶疆,下下落力到位,我坐起身比佢un,佢兩粒lin輪住隊比我奶,睇住伊莎貝表情開始撻着晒,可能之前既前奏太勁啦,加上騎得又舒服,有d想爆既感覺,轉男上,用對腳拑住我對腳反un,接住抱住囡囡玩掛鼓,再番去床上推車,今次全力推進,推到佢大聲呻吟,佢好似高潮咁喔,大家勁興奮,我好快交貨,過程係咁佢攬實我,幾好feel...一齊沖埋涼都好好服侍,傾陣計,跟手擺低家用。

https://www.miss148.com/girl.php?GID=53600
作者: lt6460    時間: 2024-3-7 07:06
謝分享
作者: comb    時間: 2024-3-7 10:01

多謝分享
作者: cho01    時間: 2024-3-7 13:05
好難約
作者: 第3使徒    時間: 2024-3-8 00:08
tks for report
作者: Ansonkong$$    時間: 2024-3-8 08:10
多謝分享
作者: cdfan    時間: 2024-3-8 19:28

多謝分享
作者: ACalan    時間: 2024-3-8 20:51
恭喜師兄食到好野  !!!!
作者: 丹尼爾    時間: 2024-3-9 00:17
good sharing
作者: 長江七號    時間: 2024-3-11 00:21
釘橋
作者: 食好嘢    時間: 2024-3-12 00:16

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2