香港一世發論壇

標題: 鴨記147號二樓 [打印本頁]

作者: 咸濕佬    時間: 2007-10-25 14:19
標題: 鴨記147號二樓
Yesterday早收工,落左鴨記買電話,未食飯,但係又想咸濕,記得有檔係左近,上左147號三樓,左手邊個間,有件陀地四眼師奶,好有住家風味,不過吾係今日我的胃口 ,但係佢隔鄰有件亞姐,即刻出來執死雞,我見到佢仲更加吾係我胃口 ,跟手落去二樓睇睇,右邊木門個間,有件騷女一身豹紋背心,難難地魚網絲襪,高跟鞋, ,開正我胃口,問好價$300,內容:吹蕭,毒龍鑽,事前事後伴浴,沖涼時我仲手多多,插下西窿,又插下屎眼,有時又一齊兩個窿插下,吹得都OK,鑽就吾係咁深入,門小個陣都幾落力,叫聲夠淫,夠大,塊西吾會反曬,以佢個年紀,對波及塊西都係正常既形態,我個人覺得佢個PatPat好正,玩狗仔式前,仲會好自覺咁磨下磨下,喜歡玩風騷熟女既師兄,不會令你失望。

鴨記147號二樓
作者: IYC    時間: 2007-10-26 17:55
Thank You!
作者: 推油    時間: 2007-10-28 12:08
作者: yamada    時間: 2007-11-7 04:01
標題: 回復 1# 的帖子
Good support !!!
謝謝提供.,
感謝版主分享..
作者: crazychuk    時間: 2007-12-2 15:18
鴨記147號10月我成日去
因為2樓左面果時有3件新女 留左1個星期
後生又好食 家下唔知轉左邊D 最近試過既兄弟不如發表下
2樓右面果個 我果時睇過下 好似嘛嘛地冇入到
3樓正如你所講 左面住家風味陀地 右面果個我試過一次..
嘛嘛地.....
作者: 推油    時間: 2007-12-2 15:21
作者: socialdancer1    時間: 2007-12-20 13:35
多谢爆料
作者: andyyau    時間: 2007-12-21 11:53
thank for your report!咸兄弟
作者: 偉小寶    時間: 2007-12-22 12:19
謝謝謝謝謝謝謝你
作者: sasaki    時間: 2007-12-22 21:02
goooooooooooood

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2