香港一世發論壇

標題: 皮膚滑不溜手,大波身材正的伊莎貝 [打印本頁]

作者: love8559    時間: 2024-4-25 00:50
標題: 皮膚滑不溜手,大波身材正的伊莎貝
要搵個身材正嘅女女爽一爽,又要大波、又有服務,朋友介紹呢個伊莎貝,聽講佢 walk in 好難,所以我事先就預約定,入閘除衫抽抽水,摸上手皮膚滑不溜手,之後開始沖凉洗碌鳩,我就狂揸佢對大波慢慢搓,伊莎貝前後都有body同夾腸仔,接着細佬又啜又奶玩水中簫,隻手就按摩兩粒牛丸,成個人精神為之一陣,服務細心,抹身後,佢主動壓我係床上面,從我條頸一路輕輕力瀨落去我袋底,佢見我條嘢好似一條燒紅咗嘅鐵棒,就一口含落細佬幫我降温,環保吹功好功夫,吞吐深入淺出過百下,又用嘴用力在龜頭吸吸下再旋轉吹多幾十下,技術真係一流超晒班,吹到卜卜聲,開始上套玩女上,佢捉住我隻手係咁揸住佢對波大力un,un得鬼咁有節奏,又有腰力,高級騎技,叫床聲越叫越大聲,動作迷人叫聲動聽,到玩男上時,佢大字型M字腳張開,好配合我抽插動作,做愛反應很好,轉玩推車推到啪啪聲,玩咗幾個姿勢,最後終於爆咗,個老友果然冇介紹錯。

https://www.miss148.com/girl.php?GID=54627
作者: cdfan    時間: 2024-4-25 06:33
Thanks and share
作者: comb    時間: 2024-4-25 10:04
多謝分享
作者: Ansonkong$$    時間: 2024-4-25 13:54
多謝分享
作者: loloici    時間: 2024-4-26 00:03
worth try
作者: 地盤佬    時間: 2024-4-27 00:25
要跟師兄搵食
作者: cho01    時間: 2024-4-28 17:02
我沖上去按門鐘好多次
作者: jo4533    時間: 2024-4-29 00:05
support report
作者: lt6460    時間: 2024-4-29 08:56
謝分享
作者: 路姆西    時間: 2024-4-30 00:10
恭喜巴打食到件好嘢
作者: Bobby仔    時間: 2024-5-2 00:16

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2