香港一世發論壇

標題: 深水埗大南街269號食到超正好服務敏兒 [打印本頁]

作者: qwe456123    時間: 2024-6-10 15:01
標題: 深水埗大南街269號食到超正好服務敏兒

昨天休息,一個人無聊,想搵的嘢打發吓時間兼輕鬆下,想去指壓又想去按摩,咁上網望來望去,睇見148網有條囡指壓出來,嗰相都似真人相,於是乎決定打電話預約,約到下午四點,其實都有點擔心俾騙,因為一仔曾經中伏過,懷著忐忑的心,準時到達,見開門果然真人,-對大波呼之欲出,房間算乾淨整齊衛生,一次性毛巾床單,囡囡很好笑容,冲諒時有水潇,上到床,慢慢幫我撫摸全身,跟住由上舔到下,服務細心,溫柔,吹瀟時九深一淺,吹到噓噓聲,連我呢個不會起頭的老頭都俾佢搞到鐵棍咁硬,嗰種舒服的享受,我無法用言語來形容,我一路摸囡囡嗰妺妹,摸到佢興奮時,突然間的閪水係咁狂噴,見到的閪水,我忍不住想來個六九,不試還好,-試噴到我全面都係,真係太刺激了,沒幾下俾囡囡吹爆,啜到我一滴不留,就咁一次不一樣的體驗,回到家,諗下今天的場景,細佬又開始有反應,希望下次還能約到

https://www.miss148.com/girl.php?GID=54950

作者: kingofhorse    時間: 2024-6-10 16:08
師兄,好剌激喎,玩咗幾耐及幾$家用。
作者: 犀利哥    時間: 2024-6-11 00:16
Worth to try
作者: cdfan    時間: 2024-6-11 06:18
多謝分享
作者: Ansonkong$$    時間: 2024-6-11 07:12
多謝分享
作者: comb    時間: 2024-6-11 11:16
多謝分享
作者: lt6460    時間: 2024-6-12 15:42
謝分享
作者: 肥波    時間: 2024-6-13 01:07
恭喜師兄食到件好嘢
作者: 丹尼爾    時間: 2024-6-14 00:05
support report
作者: 車久里    時間: 2024-6-15 02:15
謝謝包膠
作者: cho01    時間: 2024-6-16 15:00
thX     

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2