香港一世發論壇

標題: 住家菜,專業按摩~張姑娘 [打印本頁]

作者: Landmark    時間: 2024-6-14 00:03
標題: 住家菜,專業按摩~張姑娘
電話預約好,一開門見到呢件住家菜幾正,一入房就忍唔住渣左2渣佢對波, 張姑娘對波幾軟熟,沖完涼上床正式開始,我話最倦背,佢就由背dup起,dup咗幾下,聽到骨頭響。我感到我的肌肉由崩緊漸變得鬆弛,舒服到不得了,全程佢由頭dup到落腳,下下落足力,dup完全身鬆曬,之後佢靠近我身邊比我抽下水,發出嬌喘的呻吟聲,搞到我 d 慾火開始嚟料,拿拿聲要同張姑娘砌番鑊至得,床上全程好順得人,喜愛住家菜的師兄有福了

https://www.miss148.com/girl.php?GID=55464
作者: cdfan    時間: 2024-6-14 06:25
多謝分享
作者: comb    時間: 2024-6-14 11:12
多謝分享
作者: Ansonkong$$    時間: 2024-6-14 23:48
多謝分享
作者: 車久里    時間: 2024-6-15 02:15
next time try try
作者: Onqq123    時間: 2024-6-15 10:35
用四個名字出廣告,厲害
作者: 骷髏骨    時間: 2024-6-17 00:28
多謝包膠
作者: 九龍高富帥    時間: 2024-6-17 11:03
前年試过,現在更可無套內射,太激
作者: sp1060    時間: 2024-6-18 00:06
thx for report
作者: lt6460    時間: 2024-6-18 07:19
謝分享
作者: 黑衣人    時間: 2024-6-19 00:02

作者: 毅賢    時間: 2024-6-20 10:49
千祈唔好上去,一定會中伏,睇見呢個八婆.完全唔想屌!
作者: 冢虎    時間: 2024-6-21 09:46
毅賢 發表於 2024-6-20 10:49
千祈唔好上去,一定會中伏,睇見呢個八婆.完全唔想屌!

差唔多一年前,佢仲用緊尾數8558個電話號碼,我睇廣告約佢打算按摩,夜晚八點打電話約夜晚九點半到,佢話冇問題,我只係講句早到係樓下再通知,佢就一直由八點半點打電話到九點,幾次追問可唔可以早到,但又唔主動講原因Wo,算!

一路係行街過去,佢係咁發訊息比我,未有時間睇,九點二十分到樓下打幾次比佢,唔聽電話,一睇訊息,先發現佢有客到左,問我十點到得唔得

我都覆佢訊息話下次再過去,然後搵第二個靚女按按腰,點Q知呢位呀太十點鐘仲打左兩次電話來,我連接聽既意願都冇

生意難做一回事,約好左時間你唔等都算,講左今次唔來仲要係到追問?都唔知係佢On __ , 定係當我傻仔
作者: kenapple1970    時間: 2024-9-4 15:05
佢之前開多左個新 ID 56267, 用埋新名 "菲菲靚少婦". 用左啲假相都唔掂. 呢個 ID 現在 delete 左.

今日再開多個新 ID 56787 ( https://www.miss148.com/girl.php?GID=56787 ). 新名係 "珊珊(大場師傅,無套享受)". 用左個新電話號碼. 呢家佢同時間有兩個 ID 用緊, 一人扮緊兩個囡囡。

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2