香港一世發論壇

標題: 基隆街大波美乳可可 [打印本頁]

作者: eng8888    時間: 2024-6-24 04:14
標題: 基隆街大波美乳可可
忍左咁耐點都需要細佬出黎透下氣,不過穩陣計搵相熟好少少,於是決定去搵大波美乳SSP紅人可可。按鐘開門後,見到可可今次著住件黑色穿窿緊身短裙仔,入到去坐定定再望真D,原來裡面竟然係真空,真係好鬼誘惑下!
黑色更顯得佢皮膚好白淨。之後邊飲邊抽下佢水,互相抽一輪水,之後大家互相解甲去洗白白喇!沖洗當然係非三點式,真係由頸洗到落腳。沖完佢就錫我lin然後跪低幫我水蕭,吹得好鬼舒服都有成四五分鐘。由於細佬太耐冇出黎見D妹妹,好快充血感覺想爆立即叫停!出去抹乾身上床,我就先瞓上床等佢。佢乾身後上黎先錫我頸,然後開始錫我lin。佢錫左幾分鐘之後,我就拉佢上黎到我錫番佢lin。然後佢就落番去幫我黎個環保吹奏。不得不提佢吹功真係好利害,吹左兩三分鐘頂唔順又開始已經想爆,立即叫佢上套開波。佢先坐上黎我一路揸住佢對大波佢就一路un,最後轉番男上好快忍唔住爆左喇!事後再沖涼,出黎著埋衫,然後快手放低家用走人喇!

https://www.miss148.com/girl.php?GID=55509
作者: cdfan    時間: 2024-6-24 06:41
多謝分享
作者: comb    時間: 2024-6-24 09:52
多謝分享
作者: 懷舊哥    時間: 2024-6-24 11:48
可可唔使上套都得另外福榮街40樂樂都一樣兩個都係巨乳,服務好仲可以唔使上套,不過一定要外射!
作者: Ansonkong$$    時間: 2024-6-24 21:36
多謝分享
作者: 九五二七    時間: 2024-6-25 00:24
next time try try
作者: 陳永仁    時間: 2024-6-26 00:59
worth to try
作者: jack9    時間: 2024-6-27 12:59
恭喜樓主食到件正嘢
作者: 四眼咸濕佬    時間: 2024-6-28 00:12
又多一個選擇
作者: ronnie    時間: 2024-6-29 00:11
thx report
作者: dreamcast    時間: 2024-7-2 00:02

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2