香港一世發論壇

標題: 風騷迷人少婦洋洋,高挑大波 [打印本頁]

作者: 鹹濕波士    時間: 2024-7-12 22:21
標題: 風騷迷人少婦洋洋,高挑大波
喺汝州街洗樓見到洋洋,風騷迷人,高挑大波,睇見都令人心身興奮,入閘吹下水佢就開始攬過嚟,幫我除衫沖涼,睇唔出佢對波原來都幾正,38吋漲卜卜而且都幾 firm幾挺,成個 figure真係fit到爆!沖涼即刻來個波推,咁大波當然玩埋夾腸仔,舒服到真係爭d比佢搞到要噴精......到床上攬實佢,hold住佢對大波慢慢玩,啜埋 lin頭,爽到佢淫聲出曬,輪到佢粘埋我度從上瀨啜到下,慢慢含條橪再成支吞哂,吹到雪雪聲,佢一路吹,對眼仲有回頭望向我睇我舒服嘅表情,舒服到我嗌左出嚟,真係小D定力都爆啊,唔叫都唔停啊!上套女上,慢慢 un 上 un 落,洋洋自己識得搵番佢最舒服嘅位嚟去磨,好似佢仲嘆過我咁,仲主動捉住我雙手去揸佢對大波,換位男上女下,九淺一深,砌到大家都好high,狂插到佢叫床不斷,都已經扑咗唔知幾多下同幾耐,終於忍唔住要發射,爽到震呀,事後沖涼,洋洋服侍我着番衫,走人時當然都不忘要比 tips 啦

https://www.miss148.com/girl.php?GID=55922
作者: 骷髏骨    時間: 2024-7-13 00:00
support ching report
作者: Ansonkong$$    時間: 2024-7-13 08:34
多謝分享
作者: comb    時間: 2024-7-13 09:29
多謝分享
作者: AAA1234    時間: 2024-7-15 00:05
3q 3q
作者: chai    時間: 2024-7-16 00:22
next time try try
作者: 反清復明    時間: 2024-7-17 00:15
不妨一試
作者: 1508    時間: 2024-7-18 02:03
恭喜樓主食到件好嘢
作者: steven0757    時間: 2024-7-19 00:10
thx for report
作者: kinngin    時間: 2024-7-20 00:07
謝謝推介
作者: 車久里    時間: 2024-7-22 00:02

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2