香港一世發論壇

標題: 星兒女友 feel,環保中出 [打印本頁]

作者: 黑山老妖    時間: 2024-7-25 00:03
標題: 星兒女友 feel,環保中出
去到入房一關上門,星兒就請我食個波餅先,我過足手癮就同佢一齊孖公仔咁入去沖涼。鴛鴦浴身貼身波推,見我細佬愈黎愈醒神又愈黎愈硬,妹妹磨我條硬棍,再黎個水中蕭,沖完涼出黎,個嘴仔就由我耳仔、面脥、頸...一路吸一路瀨,去到棍身,玩埋69,之後就開波,先黎個男上,無套吊西特別好feel,星兒佢配合住每一下抽插既淫叫聲叫得非常肉緊,扶住佢條腰瘋狂咁鋤落去,轉一轉狗仔式,偶然用力插深幾下,佢就會叫得特別大聲,最後成功派貨比佢。

https://www.miss148.com/girl.php?GID=56080
作者: 懷舊哥    時間: 2024-7-25 00:38
多謝師兄推介,星兒同福榮40號樂樂一樣有女朋友feel又可以環保,可惜不過唔俾內射
作者: comb    時間: 2024-7-25 12:29
多謝分享
作者: Ansonkong$$    時間: 2024-7-25 23:40
多謝分享
作者: 骰魔    時間: 2024-7-26 00:07
懷舊哥 發表於 2024-7-25 00:38
多謝師兄推介,星兒同福榮40號樂樂一樣有女朋友feel又可以環保,可惜不過唔俾內射 ...

忍唔到射咗入去點算
作者: kenapple1970    時間: 2024-7-26 09:56
個名寫到明 "環保中出", 如果去到中途突然話唔比內射, 真係會激死.
作者: 懷舊哥    時間: 2024-7-26 10:48
kenapple1970 發表於 2024-7-26 09:56
個名寫到明 "環保中出", 如果去到中途突然話唔比內射, 真係會激死. ...

又唔會激死,最多無下次囉
作者: 懷舊哥    時間: 2024-7-26 10:49
骰魔 發表於 2024-7-26 00:07
忍唔到射咗入去點算

未試過咁樣師兄試左呢兩個未啊?
作者: 食好嘢    時間: 2024-7-27 00:18
Worth try
作者: cdfan    時間: 2024-7-27 12:04

多謝分享
$300 無套口爆, 環保中出

作者: ok2540    時間: 2024-7-29 00:02

作者: lt6460    時間: 2024-7-29 11:56
謝分享
作者: kenapple1970    時間: 2024-8-22 11:25
今日轉做新個 ID# 56545.
唔知點解會係咁轉 ID

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2