香港一世發論壇

標題: Model 舒淇有樣有身材,服務一流 [打印本頁]

作者: 食好嘢    時間: 2024-7-27 00:15
標題: Model 舒淇有樣有身材,服務一流

今次上8台見到有個女叫Model 舒淇,按鐘見樣靚,係我杯茶,佢算係外冷內熱,年輕貌美,笑容
滿面,微絲細眼,電力十足,玲瓏體態,好惹火,有波有籮,入閘同囡囡傾咗一陣,佢談吐優雅
大方,感覺好自然,男人絕對鐘意,雖然今次唔係玩SM重口味,但囡囡第一時間主動幫我除衫沖
涼侍浴,先嚟個鴛鴦浴,洗白白時主動又投入,好激情好有女朋友feel,搽沐浴露後就幫我清洗搽
出泡用body來幫我磨推全身,水蕭技術,吹功唔錯,浴室服務齊,呢條女值得讚,加分,上到床,喺床上慢慢嘆囡囡自動波服務,Model 舒淇熱情主動,不停啜我兩粒乳頭,摩打脷漫遊全
身,爽死了,AV式環保吹,唔係博命吹嗰隻,吹吹下先加快節奏, 而且仲有深喉簫,有晒眼神交
流,用舌尖係龜頭打轉,正撚到幾乎爆精,細佬硬撚晒,即換六九互舐,啜到佢隻鮑魚濕晒水,
點起世紀嘅慾火,到咁上下先來我主動男上,分開囡囡對腳,快慢抽送,令Model 舒淇嘅叫床聲
愈叫愈狂,直情興奮到用雙手捉實我手臂大力捉住,面紅耳赤,我不斷變換花式,囡囡都無黑
面,仲主動騎上來,速度一流,快上快落,騎功出色了得,波濤起伏,最後坐喺床反轉囡囡,提
起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷
流出,用盡腰力,按實囡囡條腰,入盡抽出再入盡,連插幾百吓,一股熱流才洶湧而射,爆到囡
囡高聲叫,呼埋最後一口氣才抽出,囡囡咁多水多汁,又好服務,又咁淫蕩,下次一定再番食。
https://www.miss148.com/girl.php?GID=56110
作者: comb    時間: 2024-7-27 09:59
多謝分享
作者: cdfan    時間: 2024-7-27 12:08
多謝分享
作者: Ansonkong$$    時間: 2024-7-27 19:24
多謝分享
作者: 小喇叭    時間: 2024-7-29 01:20
support ching report
作者: deardear    時間: 2024-7-30 00:06
Worth try
作者: 蟹仔    時間: 2024-7-31 00:03
多謝包膠
作者: 肥豬王    時間: 2024-8-1 00:00
一試無妨
作者: 賤輝    時間: 2024-8-2 01:56
thx for report
作者: cocolee    時間: 2024-8-3 11:31
有機會的話都要試試
作者: bbk    時間: 2024-8-5 00:00

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2