香港一世發論壇

標題: 極品少婦換妻NTR✨湖南夫妻第一次換妻 [打印本頁]

作者: 遐邇聞名    時間: 2024-7-31 00:34
標題: 極品少婦換妻NTR✨湖南夫妻第一次換妻

極品少婦換妻NTR✨湖南夫妻第一次換妻

作者: Larry    時間: 2024-7-31 01:49
呢味嘢我未試過, 亦唔接受, 屌人老婆好哋哋, 自己老婆俾人屌, 死人都唔得
作者: Ansonkong$$    時間: 2024-7-31 07:40
Thanks and share
作者: comb    時間: 2024-7-31 10:34
多謝分享
作者: klnsky    時間: 2024-7-31 11:24

作者: 遐邇聞名    時間: 2024-7-31 13:43
香港有三組夫婦樂園 你相唔相信 真的
鬼佬組別 音樂人組別  平民百姓組別
真正名稱唔可以講畀你聽 不要起大風波
我都玩咗幾年平民組別 真係有人妻夫婦少女學生妹
每次進場 私人地方 不算係豪宅 每次都要收三百蚊 毛巾費用
你有冇機會用到 另外一回事 未必一定有你分 你/妳情我願的
作者: Larry    時間: 2024-8-1 03:47
遐邇聞名 發表於 2024-7-31 13:43
香港有三組夫婦樂園 你相唔相信 真的
鬼佬組別 音樂人組別  平民百姓組別
真正名稱唔可以講畀你聽 不要起大 ...

我相信乜人都有,我唔玩呢味啫,除非同隻G 講掂數去玩,計落條數都好重皮

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2