香港一世發論壇

標題: 收得貴,食豬西。 [打印本頁]

作者: 推油    時間: 2008-5-7 23:37
作者: 肥佬    時間: 2008-5-8 08:26
原帖由 推油 於 2008-5-7 23:37 發表
縈縈  
地址 : 尖沙咀 加連威老道 37號唐三樓B室  

HK$ 500 DUP+HJ (90分鐘)

HK$ 600 推淋巴
開頭見到咁既價錢,以為一定有高鍾水平,點知上去見到一件中年師奶,仲要成口煙屎牙,吾好講錢先啦,咁X靚女點有性趣呀 ...

早晨, 推油兄, 拱奌解你唔試吓呢, 吓..................
作者: SNWong    時間: 2008-5-8 08:54
原帖由 肥佬 於 2008-5-8 08:26 發表

早晨, 推油兄, 拱奌解你唔試吓呢, 吓..................   

肥佬兄, 早晨, 推油兄成日踩屎返黎 , 今次學叻佐啦, 你咪咁衰啦
作者: herman    時間: 2008-5-8 17:29
縈縈  

HK$ 600 推淋巴
開頭見到咁既價錢,以為一定有高鍾水平,點知上去見到一件中年師奶,仲要成口煙屎牙,吾好講錢先啦,咁X靚女點有性趣呀 ...

唔Q值咁貴, 退一步海濶天空.....   
作者: ballballlover    時間: 2008-5-8 17:45
作者: TMS2002    時間: 2008-5-8 17:51
縈縈  

HK$ 600 推淋巴

巴打 你睇乜台收風  架
作者: 肥佬    時間: 2008-5-8 20:17
原帖由 SNWong 於 2008-5-8 08:54 發表

肥佬兄, 早晨, 推油兄成日踩屎返黎 , 今次學叻佐啦, 你咪咁衰啦

唔試吓又点知好唔好呢, 你刀話好又一餐, 唔好又一餐吖MA, 69王兄
作者: Dane    時間: 2008-5-8 21:48
肥佬 ...你唔做得成日 叫d brother 去 踩屎,  你就係後面 收埋d 好野食, 偷偷笑
作者: 推油    時間: 2008-5-8 23:41
作者: 勝男(kelvin)    時間: 2008-5-9 18:31
標題: 回復 9# 的帖子

作者: 肥佬    時間: 2008-5-9 22:49
原帖由 Dane 於 2008-5-8 21:48 發表
肥佬 ...你唔做得成日 叫d brother 去 踩屎,  你就係後面 收埋d 好野食, 偷偷笑   

拱我D係私家菜吖MA, DANEAIR兄

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2