香港一世發論壇

標題: 龍濤報告 [打印本頁]

作者: 推油    時間: 2008-5-10 04:22
作者: 肥佬    時間: 2008-5-10 08:45
原帖由 推油 於 2008-5-10 04:22 發表
剛才同個朋友係太子打完卓球,一路九UP一路行到旺角,佢上小巴返到新界,我上電梯龍濤閣,成日聽講呢到好好玩,需然係細場,浴室真係好逼[吾係Big],仲要係走廊有三個尿兜,痾K要走出大廳過水吧才到,人房前指明要玩得,陀地進 ...

早晨, 推油兄, 個浴室大細有乜問題吖, 還惦你刀係自已冲凉, 又唔係有囡邦你洗斑州, 咪是9旦旦LOR, 只要D囡囡畀你玩得HAPPY咪OK LOR

推油兄, 睇你講得條囡拱好玩, 姖係幾多号冧把牙, 同埋尼間嘢系係MK BIN DO牙, THANK YOU

作者: TMS2002    時間: 2008-5-10 09:22
肥 CHING 說得隊
作者: 肥佬    時間: 2008-5-10 09:24
原帖由 TMS2002 於 2008-5-10 09:22 發表
肥 CHING 說得隊

早晨, 02兄, 係化
作者: TMS2002    時間: 2008-5-10 11:04
OIL巴打 冷氣大 1.減少D煙味 2.驚巴打運動時熱呀嗎
         音樂大可覆蓋叫聲 (他OR她)

咁解釋唔知滿意嗎
作者: ballballlover    時間: 2008-5-10 15:48
作者: ballballlover    時間: 2008-5-10 15:49
作者: ballballlover    時間: 2008-5-10 15:49
作者: TMS2002    時間: 2008-5-10 16:35
唔好意思 在此順便一問
新浴XX 是否前 浴XX  在那裡   
純為好奇

作者: 推油    時間: 2008-5-11 00:58
作者: 肥佬    時間: 2008-5-11 07:39
原帖由 ballballlover 於 2008-5-10 15:48 發表
肥師兄,咁細間場,驚你轉唔到身!

早晨, BALL兄, 拱又唔會細乘拱係化
作者: 肥佬    時間: 2008-5-11 07:48
原帖由 推油 於 2008-5-11 00:58 發表

早安呀肥佬兄,你講得都岩,條女係玩得幾放,又吹得又多水,我又R又滅佢粒Lin頭都冇炸形,位置就好易搵,十字路口觀鳥台一眼就見到個招牌,只係記得條女係陀地,老NO.係我出左門口已吾記得。

早晨, 推油兄, 經你一講, 我G BIN DO LA, THANK YOU, 只可惜你唔記咗個老NO, 唔係就去玩吓0勒, 同去上樓骨差唔多價錢JET
作者: SNWong    時間: 2008-5-11 08:26
原帖由 推油 於 2008-5-10 04:22 發表
剛才同個朋友係太子打完卓球,一路九UP一路行到旺角,佢上小巴返到新界,我上電梯龍濤閣,成日聽講呢到好好玩,需然係細場,浴室真係好逼[吾係Big],仲要係走廊有三個尿兜,痾K要走出大廳過水吧才到,人房前指明要玩得,陀地進 ...

推油兄, 小弟好耐無玩桑拿, 5舊3包埋開大呀 或係機場呀
作者: 肥佬    時間: 2008-5-11 13:03
原帖由 SNWong 於 2008-5-11 08:26 發表

推油兄, 小弟好耐無玩桑拿, 5舊3包埋開大呀 或係機場呀

69王兄, 應該係机餐嚟GA JET
作者: SNWong    時間: 2008-5-11 13:08
原帖由 肥佬 於 2008-5-11 13:03 發表

69王兄, 應該係机餐嚟GA JET   

哦....因為推油兄無講到最重要果part
作者: 推油    時間: 2008-5-12 00:34
作者: 肥佬    時間: 2008-5-12 01:20
原帖由 推油 於 2008-5-12 00:34 發表
吾好意思各位師兄,我食果個係機餐,問左班滾友,如果開大餐只有一兩個囡囡做,最門 小西係班滾友都係聽返來,下次問下Locker亞叔睇下佢知吾知先。

你果個價錢, 間間場刀係机餐嚟GA JET, 開大, 大約加多三百至四百DO LA, 推油兄
作者: SNWong    時間: 2008-5-12 22:10
原帖由 肥佬 於 2008-5-12 01:20 發表

你果個價錢, 間間場刀係机餐嚟GA JET, 開大, 大約加多三百至四百DO LA, 推油兄  

有無咁貴呀 , 開大咪要成8, 9 舊水, 以前經濟差果幾年, 我d朋友話5舊水可以係旺角開大喎, 而家唔使咁貴呀
作者: 肥佬    時間: 2008-5-12 23:55
原帖由 SNWong 於 2008-5-12 22:10 發表

有無咁貴呀 , 開大咪要成8, 9 舊水, 以前經濟差果幾年, 我d朋友話5舊水可以係旺角開大喎, 而家唔使咁貴呀

你刀儍儍0地GA, 69王兄, 拱人0地刀有阿媽生KA MA, 唔通白畀你屌咩

經濟唔好果幾年, 我刀係屌舊半水哥D阿嬋咋, 你D朋友咪叻仔LOR, 可以用5舊水屌D囡, 証明佢叠米LOR, 69王兄

作者: TMS2002    時間: 2008-5-13 14:00
恭喜 恭喜OIL 巴打 有獎推油一次 油小弟出 自己推

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2