香港一世發論壇

標題: 高挑大波娜娜,推拿按摩認真細心 [打印本頁]

作者: ek8266    時間: 2024-9-5 00:34
標題: 高挑大波娜娜,推拿按摩認真細心
返工返到攰周身骨痛,係時候要搵番件女按摩下
上網搵目標,睇中咗佐敦儉德大廈嘅娜娜,廣告相好省鏡
電話約定,上門見真人如同相片一樣咁正,馬上入閘
娜娜高挑大波靚女,招呼服侍殷勤,安排我除衫去沖涼
上到床先示意我爬低,落手開背,手勢一流冇得彈
全身按摩,夠力水而且掌握穴位好到位,一流享受
一時指壓、一時落踭,唔會用死一種方式去按
由頭按到到腳,手手腳腳照顧週到,按得出色我就好舒適
靚女為我全身推油又係另一種享受,雙手溫柔又帶點落力
用心來回上下推,背部一股熱力慢慢滲透入全身,拎轉前面
推埋兩邊大脾內側大脾筋,佢開始手多多搞我 jj
我都不忙向佢對波波埋手,手有手享受,jj有jj既享受
唔使幾耐就俾佢搞到我大爆發,射晒出嚟,舒服晒

https://www.miss148.com/girl.php?GID=56690
作者: cdfan    時間: 2024-9-5 07:45
多謝分享
作者: comb    時間: 2024-9-5 09:11
多謝分享
作者: Ansonkong$$    時間: 2024-9-5 11:31
多謝分享
作者: cho01    時間: 2024-9-5 11:49
170咁高?
作者: 第3使徒    時間: 2024-9-6 02:51
3q ching
作者: cho01    時間: 2024-9-6 18:02
多謝分享
作者: Onqq123    時間: 2024-9-6 23:29
又叫娜娜
作者: ajaj    時間: 2024-9-7 00:29
thanks report
作者: lt6460    時間: 2024-9-8 04:39
謝分享
作者: cho01    時間: 2024-9-8 14:01
Onqq123 發表於 2024-9-6 23:29
又叫娜娜

係,喔我見到叫娜娜先入嚟,有NURU嗎?
作者: Onqq123    時間: 2024-9-8 17:04
cho01 發表於 2024-9-8 14:01
係,喔我見到叫娜娜先入嚟,有NURU嗎?

我試過長樂十樓電約娜娜,有NURU的,值得一試
作者: lt6460    時間: 2024-9-10 06:56
謝分享

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2