香港一世發論壇

標題: 變泰佬吹水>黑柴白柴無淫歡迎 [打印本頁]

作者: harchai    時間: 2012-6-8 11:01
標題: 變泰佬吹水>黑柴白柴無淫歡迎
我地繼續係呢度吹
作者: harchai    時間: 2012-6-8 11:04
當年時代,澳門多野玩,香港那有指壓浴室,舞廳就多,那時只有真刀真槍,年少無知,攪出人命,真是抱憾終生,想起 ...
winn1975 發表於 2012-6-8 00:39

玩到搞出人命,  你唔係咸濕, 係極度咸濕
作者: harchai    時間: 2012-6-8 11:08
CHAI兄
你吾鍾意D十零廿才GA妹妹仔
四眼仔 發表於 2012-6-8 09:12

梗鍾意啦, 但同龍兄吹緊嘛, 現實D講, 1樓1同指壓真係少之又少啦  , 係咪四眼兄
作者: harchai    時間: 2012-6-8 11:10
CHAI兄
你吾會啦,我只係話你講
條jer爛到用膠紙好攪笑
四眼仔 發表於 2012-6-8 09:05

都係你衰, 講D唔講D
作者: harchai    時間: 2012-6-8 11:21
34B HARCHAI兄刀嫌大牙, 荷包疍拱大佢就ARM 0勒
肥佬 發表於 2012-6-8 00:28

你都亂泥既, 你都見過我帶妹仔出泥飯聚架啦, 邊有細到荷包疍拱呀 ? cup 手 結實, 細奶之 +pink 就至好啦. 但都要arm比例喎.
5'8"大骨架既 B cup 就唔靚啦.  5'4" cup 手 結實但肚腩大過我又唔得啦. 非洲黑妹整粒粉紅奶之就嚇死人啦.
作者: 肥佬    時間: 2012-6-8 11:45
我地繼續係呢度吹
harchai 發表於 2012-6-8 11:01

係DO吹DE打WORK MA, HARCHAI兄
作者: harchai    時間: 2012-6-8 11:46
海參威,東南亞,幾時講d情史泥聽下好喎,winn兄
harchai 發表於 2012-6-7 22:10

繼續...
作者: harchai    時間: 2012-6-8 11:48
係DO吹DE打WORK MA, HARCHAI兄
肥佬 發表於 2012-6-8 11:45

總之就唔好係果處離題啦, 肥佬兄
作者: 肥佬    時間: 2012-6-8 11:51
你都亂泥既, 你都見過我帶妹仔出泥飯聚架啦, 邊有細到荷包疍拱呀 ? cup 手 結實, 細奶之 +pink 就至好啦.  ...
harchai 發表於 2012-6-8 11:21

妖......你帶出嚟果D, 著DO拱9密實, BIN睇DO大唔大波JET, 你GA菜, 禾想揸揸刀唔敢LA, 係阿X媽禾就G大唔大波
作者: 肥佬    時間: 2012-6-8 11:54
總之就唔好係果處離題啦, 肥佬兄
harchai 發表於 2012-6-8 11:48

吓......对禾嚟講, 難度好Q高WOR
作者: harchai    時間: 2012-6-8 11:58
妖......你帶出嚟果D, 著DO拱9密實, BIN睇DO大唔大波JET, 你GA菜, 禾想揸揸刀唔敢LA, 係阿X媽禾就G大唔大 ...
肥佬 發表於 2012-6-8 11:51

呢D咪係禾筸蓋珍珠囉, 越係細既就越谷, 有料既駛乜露出泥jet.
大佬呀,  想揸咪上去坐返part囉, 人地出泥實飯炸, 無計鐘錢架肥佬兄
作者: 肥佬    時間: 2012-6-8 12:30
呢D咪係禾筸蓋珍珠囉, 越係細既就越谷, 有料既駛乜露出泥jet.
大佬呀,  想揸咪上去坐返part囉, 人地出泥 ...
harchai 發表於 2012-6-8 11:58

你E+講BIN個SIN

係BIN間場做 等禾下星期去喊吓姖

作者: harchai    時間: 2012-6-8 12:39
你E+講BIN個SIN

係BIN間場做 等禾下星期去喊吓姖 :148naug ...
肥佬 發表於 2012-6-8 12:30

車, 3貞9烈既正當女仔都唔會癡埋我呢D老seafood度啦, 我都有講過"昆你"係邊間做啦, 果時佢無返工, 而家同我甩左, 有無重操故業就唔囉
作者: winn1975    時間: 2012-6-8 13:36
繼續...
harchai 發表於 2012-6-8 11:46

chai兄,都無勿好講,海参威俄羅C妹同泰妹當時只得澳門有得玩,北妹質素好差,連脅毛都吾識替,過大海只識找俄,泰妹do,不過真值得回味
作者: harchai    時間: 2012-6-8 14:00
chai兄,都無勿好講,海参威俄羅C妹同泰妹當時只得澳門有得玩,北妹質素好差,連脅毛都吾識替,過大海只識找俄 ...
winn1975 發表於 2012-6-8 13:36

嘩, 果時去俄羅斯都係冷門啦, 仲去到海参威tim, 真情想都未想過
至於話澳門, 80-90年代初係泰妹為主, 煇煌NC仲有班十幾歲 (報大年紀至入到澳門做)既靚妹tim, 後尾傳言有泰妹有愛滋, 再加上大陸妹 + 俄妹殺到, 泰妹數量跌晒watt.
師兄我地下次飯聚請埋你出泥好嗎 ?
作者: linson    時間: 2012-6-8 14:07
嘩, 果時去俄羅斯都係冷門啦, 仲去到海参威tim, 真情想都未想過  
至於話澳門, 80-90年代初係 ...
harchai 發表於 2012-6-8 14:00

禾又黎  
作者: harchai    時間: 2012-6-8 14:11
禾又黎
linson 發表於 2012-6-8 14:07

點小得你呀
作者: winn1975    時間: 2012-6-8 14:11

好的,有時間見,當年中國城同天河D俄羅斯(海参威最靚)兩間場最好
作者: jerso    時間: 2012-6-8 17:06

果時回力煇煌 d 泰妹好 young
作者: 四眼仔    時間: 2012-6-8 17:21
梗鍾意啦, 但同龍兄吹緊嘛, 現實D講, 1樓1同指壓真係少之又少啦  , 係咪四眼兄  ...
harchai 發表於 2012-6-8 11:08

CHAI兄
金來閣(小小)可惜己無做
重有豆豆,BABY,
IVY都無做等我重
作者: 四眼仔    時間: 2012-6-8 17:23
都係你衰, 講D唔講D
harchai 發表於 2012-6-8 11:10

緊我下次吾會
作者: 四眼仔    時間: 2012-6-8 17:25
你都亂泥既, 你都見過我帶妹仔出泥飯聚架啦, 邊有細到荷包疍拱呀 ? cup 手 結實, 細奶之 +pink 就至好啦.  ...
harchai 發表於 2012-6-8 11:21

CHAI兄
幾時帶D妹仔出來見先
作者: 四眼仔    時間: 2012-6-8 17:27
我地繼續係呢度吹
harchai 發表於 2012-6-8 11:01

變泰佬吹水>黑柴白柴無淫歡迎
CHAI兄
講明我吾係變泰佬
作者: 四眼仔    時間: 2012-6-8 17:30
你E+講BIN個SIN

係BIN間場做 等禾下星期去喊吓姖 :148naug ...
肥佬 發表於 2012-6-8 12:30

肥版主
吾好得個講,GO....
作者: 肥佬    時間: 2012-6-8 19:44
車, 3貞9烈既正當女仔都唔會癡埋我呢D老seafood度啦, 我都有講過"昆你"係邊間做啦, 果時佢無返工, 而家同 ...
harchai 發表於 2012-6-8 12:39

"昆你"畀你郁過, 禾BIN敢郁吖

禾記得係BIN間場, 不過聽阿BIN個講, 間場冇乜囡肯玩DO拱Q淫賤GA WOR, HARCHAI兄

作者: 肥佬    時間: 2012-6-8 19:50
禾又黎
linson 發表於 2012-6-8 14:07

嚟乜冷JET你, 你刀收咗皮拱耐, 同歡場脫7咗節, 你E+只曉飲酒同大塊大塊肉拱啃G MA, 衰公
作者: 肥佬    時間: 2012-6-8 19:53
CHAI兄
幾時帶D妹仔出來見先
四眼仔 發表於 2012-6-8 17:25

驚你揸住支鉄筆出嚟牙, HARCHAI啋你刀硬胶
作者: 肥佬    時間: 2012-6-8 19:56
肥版主
吾好得個講,GO....
四眼仔 發表於 2012-6-8 17:30

去乜冷JET, 禾要D場玩得好賊淫賤SIN去0架, 四眼仔版主
作者: harchai    時間: 2012-6-8 22:37
"昆你"畀你郁過, 禾BIN敢郁吖   

禾記得係BIN間場, 不過聽阿BIN個講, 間場冇乜囡肯玩DO拱Q淫賤GA  ...
肥佬 發表於 2012-6-8 19:44

真俾你激死,條女一入泥就俾個西你,咁無挑戰性既女,我刀唔拖佢行街街啦
作者: harchai    時間: 2012-6-8 22:40
變泰佬吹水>黑柴白柴無淫歡迎
CHAI兄
講明我吾係變泰佬
四眼仔 發表於 2012-6-8 17:27

你係黑柴定白柴呀?駛唔駛用膠紙痴住呀?
作者: harchai    時間: 2012-6-8 22:44
CHAI兄
幾時帶D妹仔出來見先
四眼仔 發表於 2012-6-8 17:25

四眼兄,剛剛呢件完左租約啦,返返老本行囉,叫佢出泥食飯機會微d囉
作者: harchai    時間: 2012-6-8 22:52
緊我下次吾會
四眼仔 發表於 2012-6-8 17:23

講下炸,四眼哥,你係我明燈泥架,全因你我至行小左怨旺路架,下星期出泥飯局,我請紅酒
作者: winn1975    時間: 2012-6-8 22:56
四眼兄,剛剛呢件完左租約啦,返返老本行囉,叫佢出泥食飯機會微d囉 ...
harchai 發表於 2012-6-8 22:44

chai兄,有無覺得現在來得香港撈泰妹,好多在大海浸完,年幾大了才在香港一樓一do
作者: harchai    時間: 2012-6-8 22:57
CHAI兄
金來閣(小小)可惜己無做
重有豆豆,BABY,
IVY都無做等我重 ...
四眼仔 發表於 2012-6-8 17:21

幼幼三寶,好在我刀食過. 豆豆最想返食,但最想食小小呀,四眼兄
作者: harchai    時間: 2012-6-8 22:59
jerso 發表於 2012-6-8 17:06

你走咀啦,原來你又係老餅
作者: harchai    時間: 2012-6-8 23:57
chai兄,有無覺得現在來得香港撈泰妹,好多在大海浸完,年幾大了才在香港一樓一do   ...
winn1975 發表於 2012-6-8 22:56

好簡單姐,泰國經濟好好多啦,後生十好質素既留在袓家都搵到食啦,之後就去星加玻,再後至泥Hk, 點同當年比呀,Winn兄
作者: harchai    時間: 2012-6-9 00:01
驚你揸住支鉄筆出嚟牙, HARCHAI啋你刀硬胶
肥佬 發表於 2012-6-8 19:53

怕就唔會帶出泥啦,肥佬兄
作者: jerso    時間: 2012-6-9 01:06
你走咀啦,原來你又係老餅
harchai 發表於 2012-6-8 22:59

唔係老餅, 係老柴 半場休息, 咩柴都入泥吹下
作者: 波哥哥    時間: 2012-6-9 08:05
作者: 波哥哥    時間: 2012-6-9 08:13
作者: winn1975    時間: 2012-6-9 10:58
南美妹重正,夠熱情!
波哥哥 發表於 2012-6-9 08:05

波哥哥,是呀,南美妹皮膚結實,熟情,少D耐力都吾店,但皮膚白滑,身材適中,服務好,北歐妹比較適合亞州人,
不過各花入各眼,最緊要適合自己當時口味喜好.口味隨時會變.讀萬卷書,不如試多幾個國家美女
作者: 波哥哥    時間: 2012-6-9 11:30
作者: harchai    時間: 2012-6-9 11:38
原來拖埋女一齊食飯,總之我上星期都黎,我就係約左女唔得閒嘛!
波哥哥 發表於 2012-6-9 08:13

只不過係多個女性食飯jet無乜特別, 妹妹仔生日重要D 既
作者: 波哥哥    時間: 2012-6-9 11:40
作者: harchai    時間: 2012-6-9 11:45
波哥哥,是呀,南美妹皮膚結實,熟情,少D耐力都吾店,但皮膚白滑,身材適中,服務好,北歐妹比較適合亞州人,
不 ...
winn1975 發表於 2012-6-9 10:58

係架, 尤其係個籮柚, 又實又挺, 不過殘得好快, 13-4歲就熟啦, 到左廾零歲就變大肥婆. 亞州妹就只有泰妹有呢種翹起既籮柚 (唔係全部).
作者: winn1975    時間: 2012-6-9 11:48
我以前,都十幾年前(比人知道我年齡秘密添! )都有去澳門玩。我覺得 Venezula妹最靚,較為斯文,皮膚白 ...
波哥哥 發表於 2012-6-9 11:30

早二十多年前,澳门夜生活佳麗,各國美女都,目不暇給,由其時零晨以後在葡京馬圈觀囡,有本事可找到笋野,便宜,甚至免貴餐,囡囡也要找地方睡
作者: winn1975    時間: 2012-6-9 11:53
係架, 尤其係個籮柚, 又實又挺, 不過殘得好快, 13-4歲就熟啦, 到左廾零歲就變大肥婆. 亞州妹就只有泰妹有 ...
harchai 發表於 2012-6-9 11:45

泰妹隻脚大部分都好靚,修長,不是戀脚狂,只是觀感,配襯上身吸手波,perfect,望見都流口水
作者: 波哥哥    時間: 2012-6-9 11:59
作者: 波哥哥    時間: 2012-6-9 12:00
作者: winn1975    時間: 2012-6-9 12:01
jerso 發表於 2012-6-8 17:06

早期老牌新花園愛都,同回力輝煌打令泰妹無得頂,尤其在vip房做真有帝皇享受
作者: harchai    時間: 2012-6-9 12:11
我以前,都十幾年前(比人知道我年齡秘密添! )都有去澳門玩。我覺得 Venezula妹最靚,較為斯文,皮膚白 ...
波哥哥 發表於 2012-6-9 11:30

波哥哥絕對正確, 據我大哥在中南美數十年既經驗, Venezula妹係最靚既, 但亦係最高竇既. 其餘多明尼加,波多泥閣之類既妹仔, 直情可以行埋去叫佢去飲飲酒, 肯去即係當晚開波, 成功率超過5成tim.
作者: harchai    時間: 2012-6-9 12:12
柴兄,巴西妹個籮真係好正!依家冇得食lu!
波哥哥 發表於 2012-6-9 11:59

食過都已經係無憾啦, 波哥哥
作者: winn1975    時間: 2012-6-9 12:16
winn兄,馬圈我都知道但冇試過。
波哥哥 發表於 2012-6-9 12:00

囡囡是大部份是夜總會做,收工找外快,找客請宵夜同過夜,再夜D她們找地方睡可能免費,因追女仔,參觀過囡囡宿舍,好多人一間房,出出入入,好鬼嘈,更本好難入睡,回想當年真好好玩,有氣有力,不知天高地厚,勇往直前,不知aids為何物,驚都未驚過,哈哈
作者: harchai    時間: 2012-6-9 12:17
泰妹隻脚大部分都好靚,修長,不是戀脚狂,只是觀感,配襯上身吸手波,perfect,望見都流口水  : ...
winn1975 發表於 2012-6-9 11:53

腿既話, 亞洲人之中我就話韓妹最正囉
泰妹細粒得泥有腰同籮, 配合上泥就 尤其係成日著短褲拖鞋, 真係好引人架
作者: harchai    時間: 2012-6-9 12:19
winn兄,馬圈我都知道但冇試過。
波哥哥 發表於 2012-6-9 12:00

馬圈我都只係代年有睇過, 全部係國貨啦
作者: 波哥哥    時間: 2012-6-9 12:20
作者: 波哥哥    時間: 2012-6-9 12:20
作者: harchai    時間: 2012-6-9 12:22
早期老牌新花園愛都,同回力輝煌打令泰妹無得頂,尤其在vip房做真有帝皇享受  ...
winn1975 發表於 2012-6-9 12:01

仲有一間好似叫天皇, 果時打令仲開到打令3tim. Winn兄泰文一定lock lock 聲啦
作者: winn1975    時間: 2012-6-9 12:24
腿既話, 亞洲人之中我就話韓妹最正囉
泰妹細粒得泥有腰同籮, 配合上泥就 尤其係成日著短 ...
harchai 發表於 2012-6-9 12:17

二+年前韓妹樣貌真是好普通,像發水麵包,只是皮膚白,架妹太貴,都可以當架妹食
作者: winn1975    時間: 2012-6-9 12:30
仲有一間好似叫天皇, 果時打令仲開到打令3tim. Winn兄泰文一定lock lock 聲啦 ...
harchai 發表於 2012-6-9 12:22

還有花都[在海邊],嘉樂斯,次一級,我都是在打令一出事,太靚太年青,第一天到步上場,泰文 lit 來,poo 未 di
作者: harchai    時間: 2012-6-9 12:40
二+年前韓妹樣貌真是好普通,像發水麵包,只是皮膚白,架妹太貴,都可以當架妹食  ...
winn1975 發表於 2012-6-9 12:24

Winn兄, 我十零歲既puppy love 係韓妹(佢老豆係泥HK公幹), 樣就無錯係單眼皮, 肥面, 但又未至於發水麵包,(的確有好多韓妹係發水麵包), 我第一次去漢城時都仲係晚12點戒嚴既, 個時見到既韓妹就兩回事啦, 件件5'6-7", 個個修長, 位位單眼皮但配合得好(比而家既整容面有韻味得多),  個時仲係USD40/一晚, 由朝陪到晚, 加埋淚灑機場. 到幾年後取消戒嚴既時候再去已經昇到USD100/晚, 同埋商業化左D (都有廾幾年囉). 無遺憾囉
作者: harchai    時間: 2012-6-9 12:47
還有花都[在海邊],嘉樂斯,次一級,我都是在打令一出事,太靚太年青,第一天到步上場,泰文 lit 來,poo 未 di : ...
winn1975 發表於 2012-6-9 12:30

花都[在海邊],嘉樂斯 > 有印象但未去過.
我一開始已經估你係打令一出事啦, 無他既, 質素最高嘛. 我個相好都係打令一識既, 2002年-2005年澳門, 之後返泰國至2007分開. 期間我有去泰國做過8日和尚tim架
作者: linson    時間: 2012-6-9 12:49
花都[在海邊],嘉樂斯 > 有印象但未去過.
我一開始已經估你係打令一出事啦, 無他既, 質素最高嘛. 我個相好 ...
harchai 發表於 2012-6-9 12:47

色慾和尚  
作者: harchai    時間: 2012-6-9 12:56
色慾和尚
linson 發表於 2012-6-9 12:49

妖, 亂嗡
作者: 肥佬    時間: 2012-6-9 14:21
真俾你激死,條女一入泥就俾個西你,咁無挑戰性既女,我刀唔拖佢行街街啦 ...
harchai 發表於 2012-6-8 22:37

你唔ARM唔代表禾唔ARM吖MA
作者: 肥佬    時間: 2012-6-9 14:26
怕就唔會帶出泥啦,肥佬兄
harchai 發表於 2012-6-9 00:01

帶得岀嚟GA, 你刀預咗剔姖GA LA, 你宜得快快有人邦你承受佐姖TIM
作者: 肥佬    時間: 2012-6-9 14:32
色慾和尚
linson 發表於 2012-6-9 12:49

衰公, 玩嘢係化
作者: 肥佬    時間: 2012-6-9 14:33
妖, 亂嗡
harchai 發表於 2012-6-9 12:56

抵打
作者: 四眼仔    時間: 2012-6-9 21:51
結果去左唱K,扒房,睇夜景!
波哥哥 發表於 2012-6-9 11:40

波哥哥
睇完夜景跟往..........
作者: 波哥哥    時間: 2012-6-9 22:49
作者: winn1975    時間: 2012-6-9 23:54
波哥哥絕對正確, 據我大哥在中南美數十年既經驗, Venezula妹係最靚既, 但亦係最高竇既. 其餘多明尼加,波多 ...
harchai 發表於 2012-6-9 12:11

是呀,我的年代還有哥倫比亞,巴西添,但始終喜歡白滑皮膚,有個笑話,有次澳門叫了個黑妹,英文都吾識講,只用手語溝通,皮膚好滑,好身材,在do之前看看細妹,好多毛遮住,挬開一看,駭了一驚,陰核血紅色,立刻比錢走人,後來才知道黑人膚色太黑,所以看起來血紅色,是正常,浪費了
作者: harchai    時間: 2012-6-10 00:17
你唔ARM唔代表禾唔ARM吖MA
肥佬 發表於 2012-6-9 14:21

卽係我arm果件你唔arm囉,就算你arm我果件,我果件未必俾你arm囉
作者: harchai    時間: 2012-6-10 01:07
帶得岀嚟GA, 你刀預咗剔姖GA LA, 你宜得快快有人邦你承受佐姖TIM    ...
肥佬 發表於 2012-6-9 14:26

肥佬兄,咁你就唔了解我囉,我不嬲都好有規矩同原則既囉,食飯還食飯,吊西還吊西囉,從未試過吊飯食西曪,己所不欲,勿施於人囉,知無
作者: harchai    時間: 2012-6-10 01:13
結果去左唱K,扒房,睇夜景!
波哥哥 發表於 2012-6-9 11:40

爆房,睇山水,叫床,就真
作者: harchai    時間: 2012-6-10 01:16
回家慶祝生日囉!
波哥哥 發表於 2012-6-9 22:49

第二朝起到身嗎
作者: harchai    時間: 2012-6-10 01:26
是呀,我的年代還有哥倫比亞,巴西添,但始終喜歡白滑皮膚,有個笑話,有次澳門叫了個黑妹,英文都吾識講,只用手 ...
winn1975 發表於 2012-6-9 23:54

Winn兄,你晒料啦,我果年在澳門花心公子捉左件南非黑妹,皮膚真係滑滑,個西真係血紅色架,我聞過無乜異味,咪照吊囉
作者: jerso    時間: 2012-6-10 03:22
早期老牌新花園愛都,同回力輝煌打令泰妹無得頂,尤其在vip房做真有帝皇享受  ...
winn1975 發表於 2012-6-9 12:01

金魚缸我多數去新麗華, 質素次 d, 不過高手如雲, 雙飛正到暈
講開鬼妹, 果時半山有間酒吧, 全部都係鬼妹, 話係獨聯體黎既, 好食到唔停得口
作者: harchai    時間: 2012-6-10 23:55
金魚缸我多數去新麗華, 質素次 d, 不過高手如雲, 雙飛正到暈  
講開鬼妹, 果時半山有間酒 ...
jerso 發表於 2012-6-10 03:22

我估你話半山間bar, 應該係東望洋酒店既花心公平子囉,著數兄
作者: 波哥哥    時間: 2012-6-11 00:22
作者: jerso    時間: 2012-6-11 12:57
我估你話半山間bar, 應該係東望洋酒店既花心公平子囉,著數兄
harchai 發表於 2012-6-10 23:55

唔記得個名, 好幾年前聽講果樹有黑妹就再去
間酒吧係半山斜路, 有黑妹, 鬼妹, 韓國妹, 樓上有房間, 又可以帶出街
結果每樣執件, 清袋而回
作者: harchai    時間: 2012-6-11 17:56
唔記得個名, 好幾年前聽講果樹有黑妹就再去
間酒吧係半山斜路, 有黑妹, 鬼妹, 韓國妹, 樓上有房間, 又可以 ...
jerso 發表於 2012-6-11 12:57

咁就係啦,我仲試過一件巴基斯坦白差妹,除左懶d之外,身材樣貌都
作者: 四眼仔    時間: 2012-6-11 21:56
harchai 發表於 2012-6-10 23:55

搭的土叫D司機帶路,
就車左去東望洋酒店,
D黑妹同所謂鬼妹就差D,
服務吾係咁好,一味要快
作者: jerso    時間: 2012-6-11 22:03
咁就係啦,我仲試過一件巴基斯坦白差妹,除左懶d之外,身材樣貌都
harchai 發表於 2012-6-11 17:56

你咁博愛, 可以做聯合國大使
黑妹我只係食過三幾件, 比較喜歡歐豬妹, 尤其係西班牙妹
作者: harchai    時間: 2012-6-11 22:34
你咁博愛, 可以做聯合國大使  
黑妹我只係食過三幾件, 比較喜歡歐豬妹, 尤其係西班牙妹  ...
jerso 發表於 2012-6-11 22:03

有機會食特別野既,我一定唔放過。白種女仔嘛,除非眼見到好合眼緣,否則都係亞洲女仔行先。
西班牙妹? 係邊度食過呢,著數兄。
作者: jerso    時間: 2012-6-11 23:03
有機會食特別野既,我一定唔放過。白種女仔嘛,除非眼見到好合眼緣,否則都係亞洲女仔行先。  ...
harchai 發表於 2012-6-11 22:34

係賭場識左個雞頭, 由佢介紹, 佢話係西班牙遊客
作者: winn1975    時間: 2012-6-12 15:25
講開鬼妹, 果時半山有間酒 ...
jerso 發表於 2012-6-10 03:22

新麗華泰妹都吾錯差少少,可以上房做,熟d還可以在上班前食頭炮,試過去泰妹幾位姊妹合租屋過夜,各人獨立房,一家便宜兩家着,但去了打令1就不想回頭,是個人喜好,大多數的士佬都會介紹去東望洋找不同國籍囡囡,不錯
作者: jerso    時間: 2012-6-12 17:58
新麗華泰妹都吾錯差少少,可以上房做,熟d還可以在上班前食頭炮,試過去泰妹幾位姊妹合租屋過夜,各人獨立房, ...
winn1975 發表於 2012-6-12 15:25

海参威果 d 應該係純種蘇聯妹, 你都算係有食神
作者: 波哥哥    時間: 2012-6-18 09:05
作者: jerso    時間: 2012-6-18 17:56
呢隻狗唔久就會吠下
作者: linson    時間: 2012-6-20 23:25
呢隻狗唔久就會吠下
jerso 發表於 2012-6-18 17:56

仲好啦

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2