香港一世發論壇

標題: 佐敦 - cash 唔知做嘜??? [打印本頁]

作者: fevans    時間: 2008-5-28 11:31
標題: 佐敦 - cash 唔知做嘜???
CASH 真係好特別 好耐之前係叫KISS係新柳街 陀地 $250 想去試下, 點之搬左, 後來發現去左佐敦 都係 $250 就立刻出動, 去到又 唔得閑 等極都係 "請等等", 好唯有下次再去, 今次 "請按鍾" 點知 去話轉頭先, 轉完頭 再上去, 點知聽到去叫人開門 原來係B室個果肥女, 心諗玩 3P? 走入...
之後又無左AD, 再後又出番AD改名叫 CASH 都係$250, 咪又再去 如是者幾次都係.. 一係就唔應門(好清楚聽到有人係入面), 一係就"請等等", 一係就隔離個果肥女開門 都唔唔知去係咪撈既
之前去仲有個POST 係某個綱 有話自己點點點 叫大家幫幫忙!!!!

各位BROTHER真係唔好浪費時間去

http://www.miss148.com/girl.php?GID=518
作者: ballballlover    時間: 2008-5-28 11:46
作者: 淫賤亞伯    時間: 2008-5-28 17:35
原帖由 fevans 於 2008-5-28 11:31 發表
CASH 真係好特別 好耐之前係叫KISS係新柳街 陀地 $250 想去試下, 點之搬左, 後來發現去左佐敦 都係 $250 就立刻出動, 去到又 唔得閑 等極都係 "請等等", 好唯有下次再去, 今次 "請按鍾" 點知 去話轉頭先, 轉完頭 再上 ...

fevans兄, 唔係wor , 我尋日四点幾都入到鐘.  等我下次去幫你報仇(砌佢大力啲 )
作者: fevans    時間: 2008-5-28 19:30
標題: 回復 3# 的帖子
你咁好彩!!! 咁條女 得唔呀 可唔可以俾個報告呀!
作者: Dane    時間: 2008-5-28 23:50
我都好想知喎   試過個位 brother, 講吓 得啩
作者: benchow1616    時間: 2008-5-30 00:52
條女成日早收工GA喎 . .. 夜少少去成日都係見隔離個肥妹開門
作者: 槍手    時間: 2008-5-30 09:30
原帖由 Dane 於 2008-5-28 23:50 發表
我都好想知喎   試過個位 brother, 講吓 得啩   

我都係好想知
因為我都去過好多次,次次都冇人 ,有次就係個肥妹開門,係佢隣居.
但我就冇性趣
作者: fku3037    時間: 2008-5-30 15:57
肥妹想做雙飛
作者: 恐龍仔    時間: 2008-5-30 23:19
老點
作者: ballballlover    時間: 2008-5-30 23:32
作者: ballballlover    時間: 2008-5-30 23:33
作者: 推油    時間: 2008-6-1 02:38
作者: 槍手    時間: 2008-6-2 11:10
原帖由 推油 於 2008-6-1 02:38 發表

以前都試過啦,老處性交呀。 :148clap[1]:

推油兄,講詳細D唔該,因為我唔係好明你回應.
作者: ballballlover    時間: 2008-6-2 20:29
作者: andyyau    時間: 2008-6-2 21:47
標題: 回復 1# 的帖子
thank you!
作者: 肥佬    時間: 2008-6-3 10:33
原帖由 槍手 於 2008-6-2 11:10 發表

推油兄,講詳細D唔該,因為我唔係好明你回應.

MORNING, GUNHAND兄, 慣経卦
作者: Mcwwd1    時間: 2008-6-13 12:27
我上過去都一樣係裡面有人,但係就唔開門…
作者: fevans    時間: 2008-6-13 13:39
標題: 回復 17# 的帖子
所以話佢唔知想點???
作者: Bart    時間: 2008-6-21 22:34
我上過去都一樣係裡面有人,但係就唔開門…

So I blacklist her

....but I want to fuck her and get revenage
作者: fku3037    時間: 2008-6-23 13:52
Hi c hing, any fucking report to share

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2