香港一世發論壇

標題: 馬 檻 唔 入 閘   俾 人 兇 [打印本頁]

作者: 波仔    時間: 2008-6-7 11:20
標題: 馬 檻 唔 入 閘   俾 人 兇
因好耐冇去馬檻, 所以尋日就走去 老 砵 「 Silver xxxx 」 指 壓 睇睇, 大 大 隻 字 $360 陀 地 北 姑 任 揀 ,我 同 個 Friend 入 場 , Keeper 堅 持 要 我哋  分 房 揀 女  。  頭 輪 三 條 女 , 三 尖 八 角 , 所以 彈 閘  。
第 二 輪 又 係 三 條 女 , 同 樣 質 素 奇 差 , 又 彈 。 等 多 十 分 鐘 , 第 三 輪 殺 上 ,  呢 次 仲 死 , 甩 皮 甩 骨 , 醜 樣 到 你 唔 信 , 中 女 到 唔 恨 , 真 係 啃 唔 落 。 我 撥 個 輪 過 隔 籬 房 , 諗 住 叫 埋 個 Friend 一 齊 走 。
点知出 事 , 個 Keeper 叉 住 我friend 條 頸 , 老 竇 阿 媽 搬 晒 出  , 問 我哋 係 唔 係 玩 嘢 , 無 幫 襯 都 要 擺 低 $360 。  佢 仲 話 Call 馬 打 我  哋 , 於是 咪 焗 住 求 其 揀 件  , 我 以 後 都 唔 會 再 去  。
作者: ballballlover    時間: 2008-6-7 14:16
作者: TMS2002    時間: 2008-6-7 15:17
個帖好熟

作者: 肥佬    時間: 2008-6-7 17:18
係三街睇ARM, SIN上去叫佢 個老竇吖MA, C-HING
作者: 老民    時間: 2008-6-7 23:31
甘都得 等摺啦
作者: 推油    時間: 2008-6-8 12:24
作者: masotang    時間: 2008-6-8 15:11
嗎得好,D人都吳係揾米,叫她食糞啦
作者: lordvoldamort    時間: 2008-6-11 11:17
Don't go to Mongkok Shanghai Street. Last night, I picked a girl at the street, but the attitude was very bad so I left. We haven't take off the clothes yet and no kissing and fucking. But the girl called her boss and they ordered to pay. Don't go there, brothers.
作者: 恐龍仔    時間: 2008-6-11 23:22

作者: samsam    時間: 2008-6-12 12:33

作者: benchow1616    時間: 2008-6-13 00:19
俚D真係聽同見都唔少(以前)
我都遇過啦

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2