香港一世發論壇

標題: [首個簡報] 金悅來新囡陀地靚女27# [打印本頁]

作者: 手多多    時間: 2012-8-16 03:15
標題: [首個簡報] 金悅來新囡陀地靚女27#

昨晚一收工丶去咗金悅來,哥哥仔介紹咗新囡#27號陀地給我。佢様子唔差,身材高挑,較為美中不足是佢比較瘦的,身材唔算太突出,上到指壓場都係玩招呼,講到呢part ,小弟覺得佢算中上,合格有餘丶以前d  朋友成日都 話陀地錫身,做嘢求其,亦試過唔好的經歷;
但今次确實同以前的唔同: 佢入房個刻開始,已經對我好熱情有講有笑;入咗沖凉時,好溫柔的幫我全身擦沐浴液,做完波的,冲乾淨之后,開始同我做冰火了,吹咗几分鐘之后,同我玩水中肅,講真的差的被吹爆咗,忍住先,上床先慢慢玩 ;抹干水丶囡囡叫我趴底睡,從上到下錫晒我全身,最后做毒龍鑽;佢都會做足嘢丨;就此,已經值得一讚,大部分港女厭惡嘅毒龍鑽佢都做的好好;轉身,從頸錫到我袋袋丶慢慢含住我小笫笫、,一只手輕輕撫摸我二點,一只手抓我袋袋,吹到我忍不住叫她停先;佢好醒目地為我穿雨衣,女上男下、再男上,囡囡說鐘意狗仔式丶唔使好耐我就…事后、同我淸理一下,佢無好似有的囡囡赶住冲凉走人,反而會主動同我按摩,仲話可以再來一次,只係我唔争氣…直到响鐘,同囡冲凉着衫,呢個#27號仔的確唔錯!下次有時間一定去多几次先!
作者: 59394    時間: 2012-8-16 06:27
多謝金悅來陀地報告
作者: jmyy    時間: 2012-8-17 02:36
thanks for info. will try try when have time
作者: leungpk    時間: 2012-8-17 18:24
謝謝,,,,,,,,
作者: 槍手    時間: 2012-8-20 13:47
多謝報告
作者: 金悅來    時間: 2012-8-21 00:25
多謝手多多師兄報告,感激!有時間請再來,多謝支持!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2