香港一世發論壇

標題: [首個簡報] 濃情指壓 後生有相頭的細 V [打印本頁]

作者: myk    時間: 2012-8-21 17:27
標題: [首個簡報] 濃情指壓 後生有相頭的細 V

上星期上網見到濃情指壓有啲新囡,於是決定走去試下。上去到 Keeper 介紹咗細 V 俾我,啱啱第一日返工非常新鮮。入房等咗陣細V嚟到,眼前就係一個嬌小走肥 後生相頭唔差的小妮子,我點頭示意叫佢可以入來。唔知點解好似好面善在那裏見過,但就醒唔起 我也不好意思追問。我哋攬攬的同時,細 V 一手揸落我條棒棒度抽我水,見佢咁狼死我當然都唔會客氣對番佢啦
之後我哋除衫一齊入浴室沖涼,喺 BM 的時候我咀仔靠近佢咀仔 之後就錫咗埋去,咁就考到個車牌了。跟住佢蹲低做水中蕭,有奶有啜 , 眼神由下而上望問我舒唔舒服,跟住出番去先再玩
抹乾身後上床,細 V 上嚟錫我 lin lin,我就搓佢波波,一邊吹蕭,我就捽細V妹妹,感覺差唔多吹夠我就叫停,細 V 幫我戴番個袋,男上女下好識得配合張開大腿俾我入,細V個妹妹都幾緊窄,之後釋放晒所有子孫。
剛剛響鐘提示,我哋就再去浴室沖個事後浴,然後着衫出房。
作者: Miss。Chan    時間: 2012-8-21 18:04
謝謝細V的報告~~細V聽日返工哦,呢排會多D新血加入~得閒常來哦
作者: 59394    時間: 2012-8-21 23:06

謝謝濃情新囡細V簡報
作者: 59394    時間: 2012-8-22 00:14
上星期上網見到濃情指壓有啲新囡,於是決定走去試下。上去到 Keeper 介紹咗細 V 俾我,啱啱第一日返工非常 ...
myk 發表於 2012-8-21 17:27

不知是細V或是細Y,等待求証一下
作者: jimmyhot    時間: 2012-8-22 07:56
"細 V 一手揸落我條棒棒度抽我水"

夠戰斗格!好野黎喎!

Thanks myk 兄!
作者: myk    時間: 2012-8-22 10:03
不知是細V或是細Y,等待求証一下
59394 發表於 2012-8-22 00:14

細 V 同細 Y 係兩個人
作者: myk    時間: 2012-8-22 10:04
"細 V 一手揸落我條棒棒度抽我水"

夠戰斗格!好野黎喎!

Thanks myk 兄!
jimmyhot 發表於 2012-8-22 07:56

好狼死就真
作者: t-shiper    時間: 2012-8-22 18:37
好似唔錯喎~
作者: myk    時間: 2012-8-22 23:23
好似唔錯喎~
t-shiper 發表於 2012-8-22 18:37

係唔錯架
作者: 堅揪    時間: 2012-8-23 13:40
謝謝報告!!
作者: 濃情    時間: 2012-8-28 20:40
多謝細V報告!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2