香港一世發論壇

標題: [簡報] 濃情咖啡三連擊 [打印本頁]

作者: bengil    時間: 2012-8-24 00:00
標題: [簡報] 濃情咖啡三連擊

今天七夕無野做,放工上左濃情,知道有新女,上去前bk定先,即叫即煮新鮮咖啡
上到去同靚女鐘房吹左幾句先入房
入到房,無耐敲門,原來咖啡煮好,飲得
第一眼印象,長髮,15x cm高,大波,有D肉地,樣唔差
準備除3,她話要幇我除,又好姐
入到沖涼房,熱水有D問題,搞左一陣
之後她見到只手唔知係邊hi到油漆,話要BM幇我捽走它
BM,水蕭做足
出到去,訓低,不停錫我linlin,作為回敬,我只好捽返她妹妹,捽捽下有水出,主動請吃波餅
係吹時錫袋袋好舒服
上左套仲要吹多幾下
忍死人咩
先女上
夠落力,望住她表情加個胸震下震下,so gd
之後轉動作,合作
無耐出左
未夠鐘吹下水,同吹簫一樣吹得
之後夠鐘,出去俾錢
不同人有不同喜好,好奶少甜,自己去搵咖啡試
本身見到有2個報告,諗緊出唔出好,但無奶油因為咁抹殺左人嘅努力,所以照出
不過咖啡用厠紙用得好絝,入房到出房用左一卷新厠紙,環保D好,有毛巾都是用毛巾吧
作者: 59394    時間: 2012-8-24 01:57
今日人氣當旺嘅濃情咖啡,第三個報告,勁!
作者: 濃情小王子    時間: 2012-8-24 06:51
好爆笑嘅報告
作者: Miss。Chan    時間: 2012-8-24 09:28
謝謝咖啡的報告!
作者: 六指琴魔    時間: 2012-8-24 09:31
醒神報告,good
作者: 箭神    時間: 2012-8-24 10:05
今日實排隊飲咖啡喇。
作者: comb    時間: 2012-8-24 13:39
有冇加d西.......柚汁?
作者: t-shiper    時間: 2012-8-24 14:01
今天七夕無野做,放工上左濃情,知道有新女,上去前bk定先,即叫即煮新鮮咖啡
上到去同靚女鐘房吹左幾句 ...
bengil 發表於 2012-8-24 00:00

佢用厠紙真係用得好絝,我尋日都用半卷~
作者: 指壓版主    時間: 2012-8-27 14:29
版規5. 同一個囡囡可以同時被置頂頭版的限制

如果太多同一個囡囡的報告被置頂,指壓版主會按需要把部份提早解除置頂。基本上應維持不多於兩個在頭版, 除非有特別理由。

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2