香港一世發論壇

標題: [簡報] 金來閣小蝶報告 [打印本頁]

作者: nokiaselko    時間: 2012-8-28 13:39
標題: [簡報] 金來閣小蝶報告

金來閣小蝶報告

其實一早已經食左,咁遲先出真係唔好意思,個日聽細佬講有個五星級新女,當然要去睇睇啦,一早去到同細佬吹水順便睇下新女咩樣,一睇ok喎細細粒靚女,又好笑容,但女女已經book到2.3點,時間唔就我就同細個book佢夜晚10點ok..........等左成日終於都等到夜晚啦!上去細佬比左水床我,等左陣女女嚟,心情有的緊張五星新女喎!入嚟好好笑容帮我掛衫,去冲身前後冼得好乾淨,水蕉唔叫唔停...係叫都唔停,佢話要吹多陣,乾身上床嘩,不得了我舒服到不得了吹蕉技術真係五粒星,我問佢你係唔係新做,原來佢之前係做卡拉ok既,入反正題先女上,女女好狂野下係咁用力坐落嚟,前後狂搖真係少的定力都爆,轉我喺上面,起身先發覺蛋蛋都係佢的水,好多好多。插左10分鐘到佢已經高潮,話頂唔順,其實我都頂唔順爆左..哈哈最後吹陣水就走人。

總結:靚女,女女妹身材,好笑容,好玩得,又好插,又多水(真水),但佢只做細鍾,話大鍾頂唔順,個人認為100%可試!!!
作者: 箭神    時間: 2012-8-28 16:43
nokia 兄,你果日講十星喎。
多謝你的報告。
作者: nokiaselko    時間: 2012-8-28 19:38
原來係你..哈...
作者: jmyy    時間: 2012-8-28 19:44
yes. i think she is pretty but.. not really 5 stars. may be 4 stars la. haha
作者: nokiaselko    時間: 2012-8-28 19:45
服務的確可比十星
作者: nokiaselko    時間: 2012-8-28 20:05
可能我要求低啦
作者: kenny3338    時間: 2012-8-29 03:25
好想試下.thx share
作者: kenny3338    時間: 2012-8-29 03:26
作者: kenny3338    時間: 2012-8-29 03:26
作者: 肥威威威    時間: 2012-8-29 11:47
五星級享受, 讚
作者: 少鍋都唔得    時間: 2012-8-29 12:13
你隻小碟真係正倫到爆…細細粒…樣靚…波路適中…叫聲甜…多水…抱起來插都得…必食之選!
作者: 59394    時間: 2012-9-1 01:54
小蝶又係金來閣之熱選之一

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2