香港一世發論壇

標題: [報告] 金來閣 Katy^^ [打印本頁]

作者: 豆豉    時間: 2012-8-28 23:18
標題: [報告] 金來閣 Katy^^

格o左太耐冇出報告啦.....要呁多位c兄久等 ><真係唔好意思
呢排我都有上到來仔坐陣吹下水....跟住有一日聽到細老聽緊手歌係katy perry....之後望一望個名單又有個新女叫Katy wo~....之後坐係下面都見到佢幾眼都好吸引下wo~.....可惜前排味有機會食到....但今晚打上去叫sasa留定俾我食 ^^"嘻.....

介紹下女女先:
樣貌:後生...好斯文睇得順眼既...唔會係中女^^"嘻
身形:算有d肉地...吸手波好楂手^^

好入去等katy既時候留意到轉o左a片~wo~...又幾好睇wo~....之後katy開門入黎好開心笑哂咁對住我....笑容滿面講o左句哈佬....之後就攬埋黎...我都唔差玩下對波波先再介紹我自己^^"哈哈....吹o左陣水之後佢好體貼咁幫我除3....再除佢自己個d....不過我感覺到佢係有d怕羞....可能係新女岩岩黎來仔做^^唔緊要服務分我覺得佢係拎哂ga~la~.....之後一齊入去沖涼....先幫我搽上浴露再搽埋自己就開始BM....佢d<波d>幾好wo~....6黎6去係咁引誘我....真係俾佢引死 ><....我細老就不自覺俾佢6到硬哂...但係都味捨得停仲要前後咁6下......隻手係咁捉住我細老黎玩唔放手 ><....玩到咁上下...沖身....企係到由頸錫到落小第第到....真係好舒服丫...差再佢條利味識轉ja~....如果識埋真係不得了....佢吹得真係唔錯....超舒服吹得.....真係俾隻手指公佢....玩o左陣水蕭之後出去整乾個身係床上食住支煙等佢上黎玩lo~....點知佢一上到黎再係我個身到6黎6去.....又係咁鍚我隻耳仔條頸...雞皮都俾佢整到起身 ><好正丫╮╯o╰╭.....真係緊要^O^....再轉戰鍚我lin lin ....但佢隻手都不停咁玩緊我小第第 ><.....再落埋去吹....莖d俾佢吹爆....好彩我有返咁上下功力唔俾佢爆住.....吹到我都就快頂唔住就拎家個套俾佢幫我帶上.....再佢係上面坐o左幾下....我都好用力咁拍佢佢下就出o左一q了 ><....出完之後佢扒o左我到訓o左陣...攬住又幾舒服wo~....之後休息o左陣就沖涼做第二Q.....

總括:新女黎既話...我整人覺得真係一d都唔似係新....但係的確有少少緊張呢樣係正常既....服務有哂仲真係好舒服下...的確唔錯...有波玩...吸手波大少少...笑容真係拎哂分.....但我自己有少少失敗既地方味拎到車 ><...下次一定要拎到先得...如果有c兄拎到佢車...之後就pm我啦^^"嘻....直得一食...唔錯
呢條女任勞任恕又聽教聽話唔炸型....玩服務型的可以一試
作者: tmy323    時間: 2012-8-28 23:39

多謝KATY報告~~
恭喜豆豉兄試到好野~~
作者: 箭神    時間: 2012-8-29 00:05
多謝豆鼓的分享。
作者: kenny3338    時間: 2012-8-29 03:12
比你出左,我昨晚試過,一流
作者: kenny3338    時間: 2012-8-29 03:13
作者: kenny3338    時間: 2012-8-29 03:13
作者: kenny3338    時間: 2012-8-29 03:14
作者: kenny3338    時間: 2012-8-29 03:16
標題: katy*****
比你出左先,我昨晚都試過,一流吹莖d俾佢吹爆,ok啊
作者: 金來閣    時間: 2012-8-29 14:47
多謝豆豉有關KATY報告
作者: skysky    時間: 2012-8-29 15:49
豆豉兄,請問樣貌,身材同cat比邊個好的
作者: 豆豉    時間: 2012-8-30 01:23
你咁樣問我我實答你係隻貓ga~la~....兩個感覺都唔同...不過你整係講樣就...哈哈我實話係隻貓ga~^^嘻
作者: 59394    時間: 2012-9-1 01:53
今日返香港至睇到,多謝豆豉兄 Katy 報告

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2