香港一世發論壇

標題: [首個簡報] 濃情KK早餐報告 [打印本頁]

作者: tg86    時間: 2012-8-29 13:09
標題: [首個簡報] 濃情KK早餐報告

我的濃情KK報告:
話說一早做完嘢,嗱嗱聲搜尋早餐紙,十點只有濃情有list咪打上去留件陀地KK! 時間無多約十點三上去,就係我搵樓梯上時有條走肥囡囡落樓  心諗乜阻住曬呀女, 如果屌到妳呢款都唔錯
見到冬冬就表明mark左陀地KK, 仆街吖,佢話KK啱落樓去食早餐:sweat2: 我只係早左五分鐘到~~點算。唯有睇第二個女又唔啱,再等多十分鐘,KK入黎~~~屌,原來係阻住曬嗰件女。
目測三十頭、細波、走肥、樣順眼、陀地賣飛佛,外表幾cool但玩落好好好正!開頭佢冲涼都好斯文,後尾溝通多D就黎料,我冇叫水中蕭。上床先吹吹吹(中級吹奏)由於我係主動派,將KK返轉69冇炸形,當我施展手指摸閪大法竟然出現真水。。。KK突然停止吹蕭仲話自己軟曬,我既英雄感出曬黎,燒賣就燒賣,即刻伸長條狗利瀨閪,瀨到KK香汗淋漓成身軟時候。我偷睇到KK喺度啜自己手指,屌那星咁Q姣婆樣都有,跟住用條鳩喺咁high 下high下塊濕透既肥閪~~~~爽爆!跟住上套男上、盆仔屌屌、女上、坐蓮收兵!!!!!!
沖完身叫KK再含下碌鳩又肯冇炸形喎~~抵錫可惜唔比咀咀
一句講晒$300超值, $370都唔會覺跌錢:
作者: tg86    時間: 2012-8-29 13:09
點解睇唔到????
作者: Miss。Chan    時間: 2012-8-29 13:49
點解睇唔到????
tg86 發表於 2012-8-29 13:09

謝謝KK的報告!
C兄可以睇到你份報告哦!
作者: 指壓版主    時間: 2012-8-29 14:39
C兄因為重覆出左幾篇, 另外2篇我會刪除佢, 有問題可以PM我
多謝你的報告!
作者: jinjin    時間: 2012-8-29 15:51
唔比車幾正都無用
作者: 濃情小王子    時間: 2012-8-29 15:52
唔比車幾正都無用
jinjin 發表於 2012-8-29 15:51

咁視乎個人所需啫 車牌唔係指定服務 呢啲嘢冇得強迫
作者: 鳳凰    時間: 2012-8-29 17:24
作者: tg86    時間: 2012-8-29 17:41
我有做LM~~~>Law Massage!
作者: ss2288    時間: 2012-8-29 23:19
聽Ching寫個帶D粗口的包膠都几棱過癮
作者: tg86    時間: 2012-8-29 23:39
對不起,這裡不可以說汚言濊語的嗎?
有機會我一定寫一篇文言文給大家分享!
作者: tg86    時間: 2012-8-29 23:39
有機會我一定寫一篇文言文給大家分享!
作者: 波哥哥    時間: 2012-8-30 00:22
作者: harchai    時間: 2012-8-31 16:15
有機會我一定寫一篇文言文給大家分享! ...
tg86 發表於 2012-8-29 23:39

tg兄, 要汚言濊語既文言文, 唔該
作者: 濃情    時間: 2012-8-31 20:20
多謝KK報告~!
作者: 59394    時間: 2012-9-1 02:00
多謝報告

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2