香港一世發論壇

標題: [超簡報] 金帝苑 80後陀地26號 [打印本頁]

作者: 456789    時間: 2012-8-31 02:00
標題: [超簡報] 金帝苑 80後陀地26號

以前D人話陀地女唔好玩,夜總會又好、馬檻指壓又好,o個D陀地妹都'懒'矜貴咁,但昨晚到金帝苑,試o左26號之後,我有多少改變睇法。

26號初入到房比我感覺有少少怕羞,各自除衫時,只輕輕閒聊兩句,可能佢係個慢熱既女仔,但講到做事,就顯得主動,由26拖住我隻手入浴室開始,鴛鴦浴、BODY、水中簫,樣樣交足唔偷懶,上到床,無論'鑽'、'吹'、'埋牙',感覺上都比一般陀地囡囡落力.

完事吹水,知道26有個名叫'o者喱',I will back!
作者: 手多多    時間: 2012-8-31 04:20
師兄;
多謝你的介紹,兄弟好鐘意陀地,靚不靚女呀?如果靚女兄弟今晚想上去見識下?
作者: 456789    時間: 2012-8-31 04:38
師兄,26都真係幾靚女,招呼又好,可以試試。
作者: 手多多    時間: 2012-8-31 04:48
多謝!
兄弟要去會下靚女。
作者: 金帝苑    時間: 2012-8-31 04:54
回復 1# 456789

多謝支持'其實本公司種有好多好野既
得間多D過嚟睇睇
作者: 59394    時間: 2012-9-1 00:22
[code][/code]
以前D人話陀地女唔好玩,夜總會又好、馬檻指壓又好,o個D陀地妹都'懒'矜貴咁,但昨晚到金帝苑,試o左26號之 ...
456789 發表於 2012-8-31 02:00

多謝蛇兄之報告,26號都係我目標之一,我有機會一定會去試下
作者: jmyy    時間: 2012-9-1 06:25
how old is she??? any brother comment?

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2