香港一世發論壇

標題: [首個報告] 太子指壓 大食戰鬥格 80後陀地 Ada [打印本頁]

作者: 太子殿下    時間: 2012-8-31 12:49
標題: [首個報告] 太子指壓 大食戰鬥格 80後陀地 Ada
噚日上咗去太子指壓見到個陀地新囡 Ada
簡單介紹下佢 唔係幼幼類 但亦唔係中囡層面 , 2X 歲 後生 , 身高約 5.5" 少少包包面 , 頭髮到膊
雖然佢唔算係肥 , 係手手腳腳有少少肉地 (真係少少) 我會用 Baby fat 去形容 , 的確幾私文 皮膚好白淨
相頭都算順眼可以接受 , 但最吸引我係佢心口嗰條事業線同嗰對大波
報告就 ...... 有機會的話下回分解
太子殿下 發表於 2012-8-18 13:04

上回講到我嗰日喺太子指壓見到呢個新囡 ADA,望落去都唔錯可以一試,於是決定昨天入房會一會佢。
入房後大家打聲招呼,我先坐低除鞋然後上前跟 ADA 攬攬,依人主動開放式提供車牌,感覺到有少許煙味。我哋一邊打車輪一邊互相幫大家除衫,我搓住佢胸前兩粒 lin lin 好快就跟我支炮一樣變得咁硬,Ada 笑說我哋大家都係牛仔,佢就着牛仔短褲,佢伸手入我褲檔玩弄我支棒棒。真係唔好睇 ADA 外表私私文文,入到房裏面其實好 Open 仲好喉擒嗰隻。我倆都脫清光後,仍然打得火熱身體在互相磨擦着,正當我提意不如先去沖涼之際,ADA 仲以為我興致勃勃想先做一鑊(我並不是鼓吹大家沖涼前先做一次,我認為最好能夠同囡囡作出溝通,適當的配合咁同囡囡就自然玩得暢快),話我搞到佢興烚烚,我被佢咁樣講當然唔放過呢個大好機會,反正剛才都摸到 ADA 妹妹出晒水夠晒濕潤,佢好快速純熟咁幫我戴上套,我站立床邊 ADA 張大雙腿,我借固用條棒棒喺佢隊道口掃下掃下咁,佢以為我搵唔到個入口位置,其實我係特登吊下佢癮。一挺進入,妹妹被我支棒棒包塞得滿滿的,撞擊幾十下後將一整個星期的貨仔射晒出來,Ada 幫我清潔後叫我休息下轉頭再來第二鑊。

我哋入去浴室沖洗一下,ADA 好富挑釁咁話要搞三鑊,我在猜想唔通佢今日搞得唔夠,好似好想搞好多次咁,通常只會有客人要求,好少掉番轉有囡囡要求咁做,我笑說最多做兩次。侍浴時傾談間得知 ADA 係香港出世,但後來應該移居大陸生活,咁其實係咪算係半個陀地呢,而佢真係80後的,但應該是三字頭。錫 Lin 水中簫都有做到,簫功就比較普通單調。Ada 都說想喺浴室搞,本來真的可以藉着佢的吹奏再回到氣喺浴室再來一鑊,但可能有點分心不集中硬唔到,於是出去休息一下。
抹乾身後,Ada 示意我趴低幫我按摩背部,又真係估唔到佢手骨咁有水準喎!我最初以為佢去得多揼骨被人按,原來係佢曾經做過幾日骨場(幫人起機嗰啲),又得知原來佢以前都有喺第二間指壓場做過。按到咁上下時間,Ada 提意再來,預備拎出濕紙巾,不過我示意可以唔使做後面。咁我拎轉身 ADA 錫 lin 同吹簫,不過可惜吹極都硬唔番,可能休息咗太耐集中唔到,同埋越心急想硬越硬唔到,ADA 仲話我蝦佢唔做第二次,聽到響鐘只好入番去浴室再沖身,我欠 ADA 的第二、三鑊遺有留返下次再補償。

如果自問有膽量挑戰下呢個大食戰鬥格的 Ada 的話,真係不妨去搵下佢。大家唔好被佢外表呃咗以為佢好私文,入到房先見真章好 open 又喉擒。相反只係想輕輕鬆鬆做完一次然後享受下 ADA 手骨按摩帶來的舒服感覺,搵佢亦一樣適合。

溫馨提示:Ada 返工係大約12:00~22:00,想搵佢的話就要留意住呢段時間。
作者: 太子殿下    時間: 2012-8-31 13:21
殿下第一次出指壓報告,如果寫得唔好請大家指點及見諒!
作者: 太子    時間: 2012-8-31 14:12
謝謝ADA的報告
作者: 59394    時間: 2012-9-1 00:07
謝謝太子殿下之處男報告,Ada咁大食,等我真係要養足精神,先至揾佢

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2