香港一世發論壇

標題: [首個報告] 太子指壓-竟見回別場旺鍾囡囡-車厘子 [打印本頁]

作者: 四眼仔    時間: 2012-9-29 16:33
標題: [首個報告] 太子指壓-竟見回別場旺鍾囡囡-車厘子

其實此車厘子在別場做的時候己想出一個報告,因此囡囡保證有服務同有樣貌,但眼見囡囡在一個月裡差不多總有一兩個佢的報告,所以才放棄沒有寫,而知道此囡囡有好多師兄搵過第一次後就會密密再返食,所以在此同各師兄講聲,如果再想同囡囡相見現在就再有機會,如果想知係邊間場的旺鍾囡囡,各師兄可睇回早幾個月前的指壓報告就應該會知係誰,現在車厘子無人發現佢係邊個時,就要快些搵她.嘻嘻....
講講囡囡外表-純正陀地,活潑開朗,全程好笑容,臉尖尖,樣子第一眼看就可能係一個普普通通的女孩,但近睇會發覺原來吾差,身高大約5"多少少,年紀約25-27歲,長頭髮,波波32B至33B,陽光膚色走肥.
看看囡囡及聼她的笑聲,一定係邊到見過面,而車厘子都有同樣的感覺,在閒談間得知原來是她,車厘子先把袋放好,我就自己除衫褲,點知車厘子就話幫我除及掛好,跟著再把自己身上的衣服除掉再行入浴室沖涼,車厘子先調較水溫,然後幫我搽梘液清洗,前後人體按摩,再清潔身上的梘液,然後誇下來一個水蕭,吹奏吾錯,吹奏一會就再清洗身體一次,就出外抺乾身上床,車厘子說先爬下來做後面先,我就說後面不需要,跟著車厘子就開始錫我兩粒linlin及小車幾吓,一會車厘子往下進發再舔勻全身,最後到緊係我細佬,車厘子的吹奏吾錯,橫笛直笛,棍頭棍身袋袋一一服侍週到,重吹到雪雪聲吾叫吾停,重間中用雙眼望吓你反應,就算吹奏好耐知道好難吹爆,車厘子都會說再幫你吹多陣,吹奏得咁舒服我當然吾會拒絕,我就合上眼慢慢的享受,車厘子還拿冰幫我吹奏,好一會為怕車厘子會攰,我就提議帶套,車厘子就起身攞套幫我帶,跟著騎上來開始慢慢上下移動,我的手就在車厘子波波差弄,數分鐘見車厘子好似有些攰,我就提議轉回男上,開始慢慢的插入去,車厘子口裡發出呻吟聲音,推進了百多下,車厘子呻吟的聲音大起來,轉換好幾個姿勢,再轉回女上,今次車厘子背著我坐下來,一下一下的坐下來,感覺超正,數分鐘後再轉換姿勢,今次我就企係身在床邊,車厘子就訓在床上,再次推進好一會再上回床上,再男上女下數百下的抽插終於爆了,一會車厘子就起身幫我除套清潔,我就在床上休息一陣,電話響起就入浴室沖涼.
作者: harchai    時間: 2012-9-30 01:59
四眼仔真不夠朋友,私底下同我講聲先,等禾食完左出報告嘛 i
作者: 波哥哥    時間: 2012-9-30 02:04
作者: harchai    時間: 2012-9-30 02:08
車厘子 = cherry = 樱桃 ??
波哥哥 發表於 2012-9-30 02:04

四眼兄話32b-33b,波路唔似Cherry喎
作者: 六指琴魔    時間: 2012-9-30 08:17
即系边個呀?
作者: carlchan    時間: 2012-9-30 09:33
師兄報告完@@即刻心思思添@@
作者: 太子    時間: 2012-9-30 10:34
謝謝車喱子的報告
作者: 四眼仔    時間: 2012-9-30 11:28
車厘子 = cherry = 樱桃 ??
波哥哥 發表於 2012-9-30 02:04

波哥哥
純正陀地吾係樱桃,
佢休息左差不多1個月,
搵佢都係第二日返工.
作者: 四眼仔    時間: 2012-9-30 11:34
四眼仔真不夠朋友,私底下同我講聲先,等禾食完左出報告嘛 i
harchai 發表於 2012-9-30 01:59

chai兄
吾講佢都無停,
同車厘子玩左6個招式,正......平時最多咪2-3個,今次就6個,
下次搵佢要.........嘻嘻
作者: 四眼仔    時間: 2012-9-30 11:35
四眼兄話32b-33b,波路唔似Cherry喎
harchai 發表於 2012-9-30 02:08

衰鬼真係心水清,
佢係賽後報告有六個,睇吓知吾知,
作者: 四眼仔    時間: 2012-9-30 11:37
即系边個呀?
六指琴魔 發表於 2012-9-30 08:17

六兄
因佢以前個場重有叫佢返去,
所以吾開名,而家別場話佢放假中,
你上去搵車厘子咪知,
作者: 四眼仔    時間: 2012-9-30 12:00
師兄報告完@@即刻心思思添@@
carlchan 發表於 2012-9-30 09:33

Mr.chan
心思思咪.....
保證有服務同有樣貌,
2多歲,係身材細少少,不過陀地算吾錯.
作者: wyborn    時間: 2012-9-30 14:34
回復 12# 四眼仔

Pm話比我知ok?
作者: harchai    時間: 2012-10-1 00:09
chai兄
吾講佢都無停,
同車厘子玩左6個招式,正......平時最多咪2-3個,今次就6個,
下次搵佢要.........嘻 ...
四眼仔 發表於 2012-9-30 11:34

邊6個招式呀?咪咁搏命呀,小心保重為上
作者: 六指琴魔    時間: 2012-10-1 11:09
六兄
因佢以前個場重有叫佢返去,
所以吾開名,而家別場話佢放假中,
你上去搵車厘子咪知, ...
四眼仔 發表於 2012-9-30 11:37

系叠字?
作者: 六指琴魔    時間: 2012-10-3 16:11
果然係清甜可人兒,good
作者: 四眼仔    時間: 2012-10-4 20:29
邊6個招式呀?咪咁搏命呀,小心保重為上
harchai 發表於 2012-10-1 00:09

chai兄
上面提及3個招式,
重有推車,床邊糼庶,打樁共6個招式.
作者: 四眼仔    時間: 2012-10-4 20:38
果然係清甜可人兒,good
六指琴魔 發表於 2012-10-3 16:11

六兄
係呀,係呀   
我想計君兒,zoe,豆豆後
車厘子都係我番食的一個.
作者: kaka666    時間: 2012-10-4 23:45
四眼仔C兄Pm話比我知ok?
作者: kaka666    時間: 2012-10-4 23:46
有兒字?
作者: 四眼仔    時間: 2012-10-5 10:07
有兒字?
kaka666 發表於 2012-10-4 23:46

666兄
答對.
作者: ok.tak    時間: 2012-10-14 08:28
可x.........@@
作者: 69仔    時間: 2012-10-14 17:10
上星期試過車厘子!超正!!服務超好!!
作者: nakatafong    時間: 2012-10-18 12:30
係咪雪x
作者: 69仔    時間: 2012-10-18 17:33
又多個ching 中左!!答對了!!
作者: 太子殿下    時間: 2013-5-4 18:54
多謝車厘子報告

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2