香港一世發論壇

標題: 尖沙咀香檳大厦angel與小弟又再會一會 [打印本頁]

作者: ogami    時間: 2008-6-14 22:37
標題: 尖沙咀香檳大厦angel與小弟又再會一會
尖沙咀香檳大厦B座2F 的 angel與小弟又再會一會
上過星期小弟與angel一會後真是不身難忘!!!今日小弟又再上去再會一會angel小姐
今次小弟一入到去angel就已經很乖地幫小弟除開所有衣服
而小弟都好醒地幫angel除開內衣
之後angel就和我一起去到浴室洗白白
大家都好開心有講有笑 十分親切可愛
之後大家都知會發生了什麼事啦
angel的技術真是一流,按摩力度又色中,最緊要的是angel的身材好似模特兒敢正
皮膚又滑
小弟一定會計續幫親
作者: 推油    時間: 2008-6-14 23:52
作者: ogami    時間: 2008-6-15 00:03
推油兄
你之前D post 未都是講來講去都是咁只針對angel
我覺得你是有意中傷angel妹羅!!!!!!!你是咪angel妹的左右房D姊姊呢!!!!
是咪angel妹拿了你好多生意整到你拍蚊呢
所以你有意中傷angel妹呀!!!!!
大家兄弟如果唔信小弟所講是真的!!!大可以試試上去一看就知真定假
真金不怕紅爐火
作者: 推油    時間: 2008-6-16 00:27
作者: TMS2002    時間: 2008-6-16 09:28
暫停   放緊假   
作者: benchow1616    時間: 2008-6-16 14:03

作者: andyyau    時間: 2008-6-16 21:49
各位兄弟無謂為咗的囡囡嘈交,正所謂兄弟如手足,女人如衣服.
大家一齊
作者: 推油    時間: 2008-6-16 23:10
作者: benchow1616    時間: 2008-6-17 13:01

作者: samsam    時間: 2008-6-17 13:04
讚成
作者: ogami    時間: 2008-6-17 22:42
兄弟我不是為咗的囡囡而嘈交
我只是不希望有人在這地方倒亂
希望推油兄自律D不要含血困人 亂講說話
作者: rixbd    時間: 2008-7-11 20:17
是她...好好玩的

作者: rixbd    時間: 2008-7-11 20:22
再來一張吧

作者: 唐伯虎點支煙    時間: 2008-7-11 20:50
巴打影埋相咁堅.有冇其他囡囡既私照~~
作者: 推油    時間: 2008-7-13 00:42
作者: ogami    時間: 2008-7-13 14:06
推油兄我見你D post一個又一個
你十個post有十個都是話D女唔好
我真你覺得你是做梅羅
請你自己心照啦推油兄
我都華移了你好內
我覺得你是香檳大厦中的其中一個鳳姊
推油兄你話人地不是.你似中會穿煲的
作者: 推油    時間: 2008-7-13 15:32

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2