香港一世發論壇

標題: 預約都冇用,一樣放飛機。 [打印本頁]

作者: 推油    時間: 2008-6-18 01:02
作者: 肥佬    時間: 2008-6-18 09:14
早晨, 推油兄, 有D囡係拱西衰GA LA, 生意好DD JET, 就起冷市, 所以去搵囡食, 酒過三"秦"就算9數就好LA, 就算番食, 刀係三幾個月上去一次半次好LA, 唔係姖0地以為你冇姖唔得牙, 推油兄
作者: TMS2002    時間: 2008-6-18 09:22
原帖由 肥佬 於 2008-6-18 09:14 發表
早晨, 推油兄, 有D囡係拱西衰GA LA, 生意好DD JET, 就起冷市, 所以去搵囡食, 酒過三"秦"就算9數就好LA, 就算番食, 刀係三幾個月上去一次半次好LA, 唔係姖0地以為你冇姖唔得牙, 推油兄   

肥兄早晨   支持
作者: 恐龍仔    時間: 2008-6-18 23:42
有感而發
作者: 推油    時間: 2008-6-19 00:04
作者: Dane    時間: 2008-6-19 02:15
年中 見唔少呢d 囡 ....... 唔好教精佢 ...
過多兩年 ...等佢 乞都乞唔到 夠客, 佢就 知

作者: 肥佬    時間: 2008-6-19 07:57
原帖由 Dane 於 2008-6-19 02:15 發表
年中 見唔少呢d 囡 ....... 唔好教精佢 ...
過多兩年 ...等佢 乞都乞唔到 夠客, 佢就 知   

早晨, DANEAIR兄, 仲畀尼D囡呃多兩年錢 拱係尼兩年姖刀呃夠上岸LOR, 計我話, 三五七個月姖屎刀冇得唷就ARM
作者: andyyau    時間: 2008-6-19 11:10
標題: 回復 1# 的帖子
十分同情師兄嘅遭遇,
唉!呢條女如果再係咁樣作風,
等執包袱回鄉.
作者: hkshrek    時間: 2008-6-19 11:11
所以我唔會早一日book,d女好易唔記得
即日book穩震d,唔得就算
不過呢條女sorry都無聲,奉冷旨,抵屌
作者: TMS2002    時間: 2008-6-19 11:41
原帖由 hkshrek 於 2008-6-19 11:11 發表
所以我唔會早一日book,d女好易唔記得
即日book穩震d,唔得就算
不過呢條女sorry都無聲,奉冷旨,抵屌

虎兄 應該唔Q好屌姖
作者: leglover    時間: 2008-6-21 14:00
Black list her now!!!!!!!!!!!!!!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2