香港一世發論壇

標題: 給肥佬遲來的包交 (5) ... 金輪 16/F "蘋果" [打印本頁]

作者: Dane    時間: 2012-12-23 13:29
標題: 給肥佬遲來的包交 (5) ... 金輪 16/F "蘋果"

那天 同friend食完 Lunch , 諗起自己圈起 "金輪" 有3件想食
都係16/F   " YOYO // 莎莎 //  蘋果 "   都係(睇相) 多毛 . ...  去到樓下, 嘩, 好冷多人 .. 唔係我
呢D 食飽搵西屌嘅人 .. 而係d 大陸男女嚟入住賓館嘅 人仕 .... 上到16/F 樓,  成班有男有女,
有老有少 企冷晒係度 ... 搵賓館, 搞到我都鬼咁唔好意恩 ... 一眼見到, 前面有個NO. F5 ...
F5係莎莎 喎 ... 睇相個西好多毛 .. 垂低頭衝過去 , 瞄一瞄, 仲係覺得班人好冷好奇咁 駐足望實我
我按咗 F5鐘仔 成30秒 都無人應 .. 門口又無掛 {做緊野// 休息} 牌 ... 不過就係無人應
我心諗唔通我太早 (果時係唔夠 14:00 } 跟住發現原來 再埋面仲有F2 ( 蘋果} 轉身走過去按 F2
"" 屌"" 又無人應 .. 諗住按多次就走人 .... 今次, 聽到有d聲 ... 等咗一陣, 有一個長頭髮,
較高挑女仔 ... 着住件長到PATPAT嘅 透明睡衣, T-BACK 嚟開門, 完全擺明未瞓醒
我問係唔係未開工 ??  條女話 .. OK, 入嚟啦 .... 入到去, 間房好大, 以1樓1嚟講係好大
都好乾淨. /////  條囡話 佢要洗面等~等 , 我話 ..慢慢嚟 我唔趕架 ..... 條囡搞咗20分鐘
出番嚟 ... 見佢無化妝果樣唔算靚 (又唔係做老婆, 對我嚟講唔樣衰就得啦) 但順眼 ...
不過身形好FIT 對奶形幾正  ..... 好多毛毛 ....
蘋果 話  收工玩到好早 ... 所以未瞓醒 唔好意思, 我話 本來去咗 F5 不過 咁 ~咁~咁 嚟咗 F2
好意外 ..佢同我講 莎莎 年紀大過佢DD ,不過OK 架 ... 我睇蘋果似 20+ 佢話30哩
跟住 蘋果話 "嚟啦 ~啜啜哩 "  ... 我叫佢欏柚向埋嚟 ....  跟住佢開始食棍 ... 小弟見到隻多毛蟹就忍唔住,
奶落去 ... 蘋果好和順, 無詐型 ...  我對自己忍耐力好冷有信心, 估唔到個衰妹都好勁, 我條脷係咁係佢隻
蟹度番飛, 直至條脷係佢陰核包皮上撥弄先開始感覺到佢有DD反應  ...  我再出埋 中二指 捽磨佢硬晒嘅小豆,
佢卒之頂唔住 ..  發出DD 呻吟聲 ...  條囡肉緊咁奶我個春袋, ... 最後要捍番轉個身, 唔俾我逗弄,
佢擰轉咗身之後 .  見佢個樣醒晒.淫淫咁望住我話 . . 你個龜頭好似隻 "大蘑菇" 跟住係咁啜啜我龜頭嘅冠溝,
條囡真係好冷投入 ...  我望住佢好冷ENJOY咁一手揸住我碌鳩, 一隻手搓我春袋, 用口用脷含啜我龜頭
真係好冷爽 ....  我叫佢,  上嚟哩 ....  佢HOLD住我我碌鳩, 好慢咁坐落嚟 ... 淨係進入咗個龜頭就停住,
噢 少咗D水 ..有D緊嘅感覺. 佢唐咗一陣, 吸口氣又進入咗一截, 又停一停, 又磨咗一陣, 最後食晒條大根
我睇住佢個樣, 佢好冷冧,  我都覺得我同我碌鳩好撚HIGH .... UN~UN咗一陣, 條囡軟冷咗瞓低, 我係上面
玩咗一陣 "半邊鵝脾" ... 我覺得玩得好好FEEL ... 用最簡單嘅POST . 再將佢成個人攬到實一實,
一路奶佢條頸, 耳珠 ... 咀佢塊面 ... 不停抽插,  .. 條囡忍唔住 車過嚟, 我接到實一實, 磨晒脷,
佢咀唇有D冰凍 .. 我知佢已經進入狀態 ......  攬到佢實一實, 大大力好結實咁抽插 ..... 我知佢到咗,
大家都嚟得好舒暢 ....... 這是我2012年內叫雞記錄中 射得最冷爽嘅一次

如果BROTHER 一定要我講, 我老實說句, 樣唔標青, 佢同我做個時仲無化妝, 普普通通,
AGE 20++ ~30 //  假波, 但型OK 亦都俾你揸 // 身珍 好FIT, 無腩 //  多毛下陰無味 //  態度OOKK

作者: 西西    時間: 2012-12-23 16:36
THX.Sounds  good to me.
作者: 肥佬    時間: 2012-12-23 17:01
那天 同friend食完 Lunch , 諗起自己圈起 "金輪" 有3件想食  
都係16/F   " YO ...
Dane 發表於 2012-12-23 13:29

賀喜丹仔年尾食DO餐好GA火鷄餐, 丹仔, 你好冷嘢 :148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:

F5室我以前去過, 單位入便好賊細, 真係兩步就由床口行DO去冲凉房

作者: Dane    時間: 2012-12-24 23:01
賀喜丹仔年尾食DO餐好GA火鷄餐, 丹仔, 你好冷嘢     ...
肥佬 發表於 2012-12-23 17:01

肥佬 /.. .....  咁你好講吓, F5 莎莎  掂唔掂 啦   
作者: 肥佬    時間: 2012-12-25 13:28
肥佬 /.. .....  咁你好講吓, F5 莎莎  掂唔掂 啦    ...
Dane 發表於 2012-12-24 23:01

我都話以前LOR, 以前果個刀唔係莎莎嚟
作者: comb    時間: 2012-12-25 22:11
條脷係佢陰核包皮上撥弄..........有冇漏蟹汁?
作者: Dane    時間: 2012-12-25 23:50
我都話以前LOR, 以前果個刀唔係莎莎嚟
肥佬 發表於 2012-12-25 13:28

咁叫咩 .... 先得架   ....  係唔係你嘅 X光 呀
作者: 肥佬    時間: 2012-12-26 22:09
咁叫咩 .... 先得架   ....  係唔係你嘅 X光 呀     ...
Dane 發表於 2012-12-25 23:50

乜冷禾GA X光牙, 好似係你GA WOR, 果時你屌完姖返嚟係會館瓜瓜嘈, 話踩9咗屎, 禾仲講姖D历史畀你知, 点知仲畀你話禾唔早D爆响口TIM

妖........禾屌過冇一千刀有九百個囡, BIN記得拱冷多D囡囡名JET, 禾只係記得果度地方好賊細之MA, (係地方細, 唔係塊西細牙吓, 咪會冷錯意TIM牙你)

作者: Dane    時間: 2012-12-27 06:57
乜冷禾GA X光牙, 好似係你GA WOR, 果時你屌完姖返嚟係會館瓜瓜嘈, 話踩9咗屎, 禾仲講姖D历史畀你知, 点知 ...
肥佬 發表於 2012-12-26 22:09
\\

Lalala ~laa   你都話 你講番D歷史過我知,   仲唔係你同X光有D屎 ... .
作者: Dane    時間: 2012-12-27 07:00
話時話 ....  點解唔見晒  Dunk仔 , 水哥 ,  ..... tiger仔 , ball仔
成班 唔冷見晒嘅   .... 係唔係有新地方 , 我唔知呀   

作者: 肥佬    時間: 2012-12-28 11:44
\\

Lalala ~laa   你都話 你講番D歷史過我知,     仲唔係你同X光 ...
Dane 發表於 2012-12-27 06:57

你講牙 禾掂刀冇掂冷過姖牙, 姖D历史, 係SSP GA人刀G LA, (係你唔G )姖係NAM CHEONG ST企街企咗幾年, 禾有乜唔9 G JET, 禾洗邦嚫姖, 不過E+姖可能釘9咗LOR, 姖就係你邦嚫過姖冇耐, D人見姖係AD D相度, 見姖塊西好冷多粒粒, 話姖唔G係咪LICK西咗嘢, 冇耐姖承認係患咗愛滋, 跟住就消失咗踪影LOR
作者: 肥佬    時間: 2012-12-28 11:49
話時話 ....  點解唔見晒  Dunk仔 , 水哥 ,  ..... tiger仔 , ball仔  
成班  ...
Dane 發表於 2012-12-27 07:00

其他果D C-HING可能告魯歸田刀唔定LOR, BALL仔仲係148台, 仲做咗超級版主TIM, 不過佢少蒲头JET, DANEAIR兄, 係我隻拱GA死老鬼仲係度浮浮吓JET
作者: Dane    時間: 2012-12-30 01:48
你講牙 禾掂刀冇掂冷過姖牙, 姖D历史, 係SSP GA人刀G LA, (係你唔G )姖係NAM CHEONG ST企街企 ...
肥佬 發表於 2012-12-28 11:44

嘩 .... . 好在我當日 ...  走頭咋   
作者: Dane    時間: 2012-12-30 01:51
其他果D C-HING可能告魯歸田刀唔定LOR, BALL仔仲係148台, 仲做咗超級版主TIM, 不過佢少蒲头JET, DANEAIR ...
肥佬 發表於 2012-12-28 11:49

我都好 冷懶 ...  又唔係成日上嚟 , 有時又唔出聲   ..........   不調[呢排女友out town ,
我成日 偷野食 ...... ...  

作者: 波哥哥    時間: 2012-12-30 01:57
作者: 波哥哥    時間: 2012-12-30 01:59
作者: Dane    時間: 2012-12-30 02:09
丹仔你未訓?我係波仔,不過多個普通會員號,方便同人鬧交,唔使比人屈話用版主權力壓人! ...
波哥哥 發表於 2012-12-30 01:59

你貼咗呢文 ... 就係人見到都知你係super版主 啦 .
你真係 ball仔 .... 做咩呀  依家仲玩 鬧交   ...   留番D時間屌西 把啦   

作者: 波哥哥    時間: 2012-12-30 02:20
作者: 肥佬    時間: 2012-12-30 10:41
嘩 ....   . 好在我當日 ...  走頭咋     ...
Dane 發表於 2012-12-30 01:48

吓.........唔係卦 你食完SIN走係化, 丹仔
作者: 肥佬    時間: 2012-12-30 10:47
肥師伯,丹仔搵我牙?

乜冇哂哂d舊人姐。早幾個月肥佬個老友都回歸啦!不過又唔見左喇! ...
波哥哥 發表於 2012-12-30 01:57

唔揾你, 你就唔蒲头GA, 洗唔洗禾喊驚你SIN蒲头吖, BALL兄

早幾個月禾BIN個老友回歸牙 禾唔見GA

作者: 肥佬    時間: 2012-12-30 10:48
你貼咗呢文 ... 就係人見到都知你係super版主 啦   .
你真係 ball仔 :148questi ...
Dane 發表於 2012-12-30 02:09

咪係
作者: Dane    時間: 2012-12-30 13:49
肥佬 ....... 今日又 鳩痕痕 , 袋重重, 大把貨  ... 想出去偷野食
有咩好介紹

作者: 波哥哥    時間: 2012-12-31 10:47
作者: torameme    時間: 2012-12-31 21:01
係罗係罗吾見哂
快d 揾番阿戊返嚟睇
作者: 肥佬    時間: 2013-1-2 19:17
肥佬 ....... 今日又 鳩痕痕 , 袋重重,  大把貨  ... 想出去偷野食
...
Dane 發表於 2012-12-30 13:49

尼件吖, 姖WORK 0架, 丹仔

http://www.miss148.com/girl.php?GID=1930
作者: 肥佬    時間: 2013-1-2 19:24
你冇心肝, 亞美人都唔記得.
波哥哥 發表於 2012-12-31 10:47

吓........姖係你老友G MA, 關禾乜樹, 禾怕怕牙
作者: Dane    時間: 2013-1-3 11:30
你冇心肝, 亞美人都唔記得.
波哥哥 發表於 2012-12-31 10:47

亞 美  人    ...  係唔係 撤亞人  嚟架   定係 人造人 19    
邊個嚟 ??????????
作者: Dane    時間: 2013-1-3 11:35
尼件吖, 姖WORK 0架, 丹仔
肥佬 發表於 2013-1-2 19:17

肥佬兄 ...  例牌問 . .......  多唔多毛架 ,  係唔係真波呀  肥佬
呢件 柚柚 玩唔玩 得過   ........  年齡 有無 40

作者: Dane    時間: 2013-1-8 01:03

想番食蘋果 ........  明明佢放完假 (AD 都出番)
點知 上到去 ... 衰妹話 mC 嚟緊 .. 叫咗148唔好出AD住,
但 148 打9000幾次都無人聽喎 ... MC到, 無得DO,
坐咗陣, 吹咗陣水, 撫摸咗一陣波波 ...走人. ..  
佢仲話 ... 16/f  莎莎 唔做啦 ... 佢會搬去莎莎 度做 ...

P.S.  走落街 ...  鳩又硬, ..諗起 pORTLAND ST  有個地址,
果度 .. 我未去過 ....  上到去, 點知 人唔係相果個 ... ,但又食到一件好野
肥佬 ........  就有包交架哩 !!

作者: 肥佬    時間: 2013-1-8 15:03
亞 美  人    ...  係唔係 撤亞人  嚟架   定係 人造人 19:148 ...
Dane 發表於 2013-1-3 11:30

你唔係化, 丹仔, 你唔認得姖咩, 以禾所G, 2007年你係一路發台, 你刀邦嚫過阿美人GA WOR
作者: 肥佬    時間: 2013-1-8 15:13
肥佬兄 ...  例牌問 . .......  多唔多毛架 ,  係唔係真波呀  肥佬
呢 ...
Dane 發表於 2013-1-3 11:35

毛叫做OK多LA, 波係真GA, 起碼有38吋, 柚柚可以畀入, 年紀30到尾, D SERVICE真係E G棒0架, 由你入門口開始, 全程你可以自已唔洗郁手, 衫衭鞋襪姖一切邦你除, 完事後仲邦你著番晒SIN畀你走, 十足十成個韓國女人拱, 好似食殘廢餐一样

GOGOGO
作者: 肥佬    時間: 2013-1-8 15:15
想番食蘋果 ........  明明佢放完假 (AD 都出番)
點知 上到去 ... 衰妹話 mC 嚟緊 .. 叫咗148唔好出AD住,
...
Dane 發表於 2013-1-8 01:03

快冷D岀LA
作者: Dane    時間: 2013-1-8 23:19
你唔係化, 丹仔, 你唔認得姖咩, 以禾所G, 2007年你係一路發台, 你刀邦嚫過阿美人GA WOR  ...
肥佬 發表於 2013-1-8 15:03

邊個呀
作者: Dane    時間: 2013-1-8 23:21
快冷D岀LA
肥佬 發表於 2013-1-8 15:15

一定 . 一定
作者: 肥佬    時間: 2013-1-9 10:03
邊個呀
Dane 發表於 2013-1-8 23:19

以前168台個阿美呀!
作者: ballballlover    時間: 2013-1-9 11:20
作者: ballballlover    時間: 2013-1-9 11:23
作者: Dane    時間: 2013-1-10 01:19
丹仔, 我都唔想架, 不過仇家找上門, 你睇下吹水區. 你同老虎仔重係版主黎架. ...
ballballlover 發表於 2013-1-9 11:23

唔好意思  ... 我近年懶咗 ... 少去 吹水 ...  剩係識出完野出包交
(但都係懶, 10次都唔出1 次包交  )
邊d 人 嘈呀 ..... .....

作者: Dane    時間: 2013-1-10 01:22
丹仔你都好玩柚柚 係中秋節搵柚皮做燈籠?
ballballlover 發表於 2013-1-9 11:20

胞佬 囉 ....... 成日教食柚柚   
作者: Dane    時間: 2013-1-10 01:24
以前168台個阿美呀!
肥佬 發表於 2013-1-9 10:03

真係無印象 ,, ,,, 有咩特別事 ??    .......  邊度地址  
作者: 肥佬    時間: 2013-1-10 18:18
胞佬 囉  ....... 成日教食柚柚
Dane 發表於 2013-1-10 01:22

又關禾樹
作者: 肥佬    時間: 2013-1-10 18:21
真係無印象 ,, ,,, 有咩特別事 ??    .......  邊度地址:148love ...
Dane 發表於 2013-1-10 01:24

姖見你唔冷啋姖LOR, 嬲起上嚟, 又剷晒D POST走咗LA
作者: Dane    時間: 2013-1-10 21:49
姖見你唔冷啋姖LOR, 嬲起上嚟, 又剷晒D POST走咗LA
肥佬 發表於 2013-1-10 18:21

係唔係同你地  淫C互對   ... 又同 你+tea王  打鞭爐   果件中中女 呀
如果唔係 .. 就唔豬啦  

作者: 肥佬    時間: 2013-1-11 13:29
係唔係同你地  淫C互對   ... 又同 你+tea王  打鞭爐  :148L ...
Dane 發表於 2013-1-10 21:49

咪就係姖LOR
作者: Dane    時間: 2013-1-11 23:05
咪就係姖LOR
肥佬 發表於 2013-1-11 13:29

乜我有食過佢咩 . ...... 無咩印象喎   
作者: 肥佬    時間: 2013-1-15 19:30
乜我有食過佢咩 . ...... 無咩印象喎
Dane 發表於 2013-1-11 23:05

冇心肝, 唔怪G得人哋唔冷啋你LA
作者: Dane    時間: 2013-1-15 22:11
冇心肝, 唔怪G得人哋唔冷啋你LA
肥佬 發表於 2013-1-15 19:30

我咁冷好衣食  ....  無印象,  睇嚟佢都好平淡 .......  
作者: Dane    時間: 2013-1-16 13:16
肥佬 .... 我本來要出包交果件,  原本佢係 portland st.
不過原來佢係果度炒散, 已經無做  ... 跟住又去咗,8 珍 度打工 ... 佢話,
遲D 做到 過年前可能唔做 ,  去做美甲喎 ... 所以我都唔知好唔好介紹
條囡30+ ... 唔係好熟手, 5呎2~3 左右, 波夠大, 全身好肉地又結實 ,
我係 8珍又食咗一次 ....  好冷淫(可能對住我)   淫水又多 ... 砌到佢high咗2次
都仲死攬住我仲要嚟 ..... 俾佢老板call 入房 先沖涼 ....  需然唔算多毛
但我會 食多次 ...........     

作者: 肥佬    時間: 2013-1-16 15:25
我咁冷好衣食  ....  無印象,  睇嚟佢都好平淡   ...
Dane 發表於 2013-1-15 22:11

G唔係
作者: 肥佬    時間: 2013-1-16 15:33
肥佬 .... 我本來要出包交果件,  原本佢係 portland st.
不過原來佢係果度炒散, 已經無做  ...
Dane 發表於 2013-1-16 13:16

拱快冷D寫個包胶嚟睇睇LA, 衰鬼, 嚫住仲有十零廿日SIN過年, 我ARM GA話, 等禾刀砌鑊甘GA姖過年吖, DANEAIR兄

姖5呎2,3, WA!....拱姖企埋禾度咪可以啜禾GA LIN LOR, 丹仔

作者: 9394    時間: 2013-1-16 17:09
你地好吗?
作者: Dane    時間: 2013-1-17 02:25
拱快冷D寫個包胶嚟睇睇LA, 衰鬼, 嚫住仲有十零廿日SIN過年, 我ARM GA話, 等禾刀砌鑊甘GA姖過年吖, DANEAI ...
肥佬 發表於 2013-1-16 15:33

佢 騎冷住你  un ~un 啦 ........... . . . .  
作者: Dane    時間: 2013-1-17 02:26
你地好吗?
9394 發表於 2013-1-16 17:09

9394 兄 ............    我係咁去 9394 你話我地 好唔好嘞 (身體 )
作者: 9394    時間: 2013-1-17 11:48
回復 53# Dane

Dane 兄, 果然身體好!
还有咩好介紹给我??
作者: Dane    時間: 2013-1-17 12:17
回復  Dane

Dane 兄, 果然身體好!
还有咩好介紹给我??
9394 發表於 2013-1-17 11:48

介紹  ,.....  你估我係 扯皮帶 呀  ...... ...  
................. ..  
作者: 9394    時間: 2013-1-17 12:27

你係“扯”行包“皮”凸油“條”

作者: Dane    時間: 2013-1-17 13:36
你係“扯”行包“皮”老油“條”
9394 發表於 2013-1-17 12:27

唔該 CUT 咗個 老字 .. ......  唔係我 告你老屈 , 再俾錢X光將你老強,
再叫肥佬係你花園 老爆 ,  ..............   死未   

作者: 9394    時間: 2013-1-17 13:50
好恐惧啊!!!!
改左啦。。。。你係“扯”行包“皮”凸油“條”
作者: 肥佬    時間: 2013-1-17 13:52
你地好吗?
9394 發表於 2013-1-16 17:09

HELLO, 你好, 9394兄, LONG TIME NO SEE WOR
作者: 肥佬    時間: 2013-1-17 13:56
佢 騎冷住你  un ~un 啦 ........... . . . .
Dane 發表於 2013-1-17 02:25

拱冷益禾, 拱姖有排HIGH LA, 禾睇禾碌BUN CHOW同9毛濕DO冧刀似, 丹仔
作者: 肥佬    時間: 2013-1-17 13:57
你係“扯”行包“皮”凸油“條”
9394 發表於 2013-1-17 12:27

作者: 肥佬    時間: 2013-1-17 13:59
唔該 CUT 咗個 老字 .. ......  唔係我 告你老屈 , 再俾錢X光將你老強, ...
Dane 發表於 2013-1-17 13:36

X光可能釘9咗LA
作者: 9394    時間: 2013-1-17 14:17
回復 59# 肥佬

肥佬! 你好..去哪里玩??
作者: Dane    時間: 2013-1-17 18:47
好恐惧啊!!!!
改左啦。。。。你係“扯”行包“皮”凸油“條”
9394 發表於 2013-1-17 13:50

我地D 大龜頭 係無包皮  .............................. ..  過長架  

9394兄 ... 同你講吓笑啫
作者: Dane    時間: 2013-1-17 18:49
拱冷益禾, 拱姖有排HIGH LA, 禾睇禾碌BUN CHOW同9毛濕DO冧刀似, 丹仔  :bigbi ...
肥佬 發表於 2013-1-17 13:56

肥佬 包你 射精快 ... .................................................  慰
作者: Dane    時間: 2013-1-17 18:52
9394 兄 ...................... .你去咗邊度 玩呀
作者: Dane    時間: 2013-1-17 21:53
肥佬兄 ....... 差D唔記得咗
係  8珍 9B ....
作者: 9394    時間: 2013-1-18 11:10
回復 66# Dane

昨晚去左荔枝角道,塭個有dup+全套,第一个没有空,需要等半小时,第二个需要580- ,為有走去五宝,好多收左工,淨番一個叫洋洋,面容ok,有ball,问识不识dup,回答我:识。咪入去试一试,唉!最后完全唔识dup, 再加一个字“懒惰”。当转第二part,他去洗手,去shushu,跟手聽到不是去沖下身,而聽到 “拍”一声,心知道搽KY 。 唉! 出來時,問:你唔洗沖?回答: 一日沖好多次。
跟隹可以晤除衫,bra, 开始吻我。 我要伸手去楂波。吹左3分鐘就載套,要我上來, 仍然無除衫。唉!我只有苦笑。。。。快快完事吧!

唉!懶到係床上送客走,還叫客幫佢反番個牌,真係“懶西”
作者: Dane    時間: 2013-1-18 13:19
回復  Dane

昨晚去左荔枝角道,塭個有dup+全套,第一个没有空,需要等半小时,第二个需要580- ,為有走去 ...
9394 發表於 2013-1-18 11:10

9394兄 ......... 條囡 咁冷似X光 ????   

不過依家 我都喜歡 D囡  識dup +做  ,  以前有個dunk仔 都好like dup
有時 dup一陣 ,, 等條頸+膊 舒服D ...  跟住會做得更享受   

作者: ballballlover    時間: 2013-1-18 17:45
作者: ballballlover    時間: 2013-1-18 17:46
作者: 肥佬    時間: 2013-1-19 07:43
回復  肥佬

肥佬! 你好..去哪里玩??
9394 發表於 2013-1-17 14:17

0我........肥佬禾BIN DO有女人, 一定有禾係DO GA, 9394兄
作者: 肥佬    時間: 2013-1-19 07:46
肥佬 包你 射精快 ...  .................................................  慰 :148 ...
Dane 發表於 2013-1-17 18:49

最低限度你刀講姓名地址吖, 丹仔
作者: 肥佬    時間: 2013-1-19 07:47
9394 兄 ...................... .你去咗邊度 玩呀
Dane 發表於 2013-1-17 18:52

佢緊係去鷄欄多LA
作者: 肥佬    時間: 2013-1-19 07:52
肥佬兄 ....... 差D唔記得咗
係  8珍 9B ....
Dane 發表於 2013-1-17 21:53

9B咪係個大婆肥婆, 禾以前係SSP食過LA, 丹仔
作者: 肥佬    時間: 2013-1-19 07:58
回復  Dane

昨晚去左荔枝角道,塭個有dup+全套,第一个没有空,需要等半小时,第二个需要580- ,為有走去 ...
9394 發表於 2013-1-18 11:10

鬼叫你拱冷夜去咩, 条女一日畀人屌幾廿次, 係人刀癲LA, 下次記住一早去, 食头圍, G DO MA, 9394兄

作者: 肥佬    時間: 2013-1-19 08:02
9394兄 ......... 條囡 咁冷似X光 ????   

不過依家 我都喜歡 D囡  識dup +做 ...
Dane 發表於 2013-1-18 13:19

係就POOL GUY LOR, 9394兄一定冇得瞓時心又震LOR, 尼熨.........
作者: 肥佬    時間: 2013-1-19 08:04
舊年又話冇左密碼入唔到???
ballballlover 發表於 2013-1-18 17:45

乜你好想9394兄入唔DO隻西咩, 波兄
作者: 肥佬    時間: 2013-1-19 08:06
幾正喎
ballballlover 發表於 2013-1-18 17:46

幾正就去LA, 你成日係果头出出入入多
作者: Dane    時間: 2013-1-19 22:49
9B咪係個大婆肥婆, 禾以前係SSP食過LA, 丹仔
肥佬 發表於 2013-1-19 07:52

唔係喎 ................   我食果件 新去果度架
一係等我call 吓 ... 問佢有無又轉架步先啦

作者: Dane    時間: 2013-1-19 22:52
係就POOL GUY LOR, 9394兄一定冇得瞓時心又震LOR, 尼熨.........  :bigbiglau ...
肥佬 發表於 2013-1-19 08:02

9394 兄 ..................... ..  就算係X光都唔緊要架, 你最多心理影響,陽痿幾日咁啦
作者: 肥佬    時間: 2013-1-19 23:58
唔係喎 ................   我食果件 新去果度架  
一係等我call 吓 ... 問佢有無又轉架步 ...
Dane 發表於 2013-1-19 22:49

禾睇過友台, 9B有兩条囡WOR, 唔G你食咗BIN件呢, 丹仔
作者: Dane    時間: 2013-1-20 12:26
禾睇過友台, 9B有兩条囡WOR, 唔G你食咗BIN件呢, 丹仔
肥佬 發表於 2013-1-19 23:58

果度嘅 格局 .. 連 裝修都好似 我以前去 鴻聯一鳩樣架 ......  又係要出房沖涼架..
......  

作者: 肥佬    時間: 2013-1-20 18:36
果度嘅 格局 .. 連 裝修都好似 我以前去 鴻聯一鳩樣架 ......  又係要出房沖涼架..
......  :148questio ...
Dane 發表於 2013-1-20 12:26

一室兩囡

危險D WOR

作者: Dane    時間: 2013-1-21 01:19
一室兩囡

危險D WOR
肥佬 發表於 2013-1-20 18:36

你驚D女 扯你去玩3P 咩 ..................  

作者: 肥佬    時間: 2013-1-23 11:02
你驚D女 扯你去玩3P 咩   ..................  
  :148Ligh ...
Dane 發表於 2013-1-21 01:19

尼樣禾驚条賊咩, 0累飯应禾刀嚟唔切LA, 禾係驚D阿蛇拍門話查牌, 果時人贜并獲, 一室兩囡, 要禾到時做證人, 禾咪POOL GUY
作者: harchai    時間: 2013-1-23 12:24
尼樣禾驚条賊咩, 0累飯应禾刀嚟唔切LA, 禾係驚D阿蛇拍門話查牌, 果時人贜并獲, 一室兩囡, 要禾到時做證人 ...
肥佬 發表於 2013-1-23 11:02

用你至叻果招, 死雞掙飯蓋咪得囉
作者: Dane    時間: 2013-1-23 13:18
尼樣禾驚条賊咩, 0累飯应禾刀嚟唔切LA, 禾係驚D阿蛇拍門話查牌, 果時人贜并獲, 一室兩囡, 要禾到時做證人 ...
肥佬 發表於 2013-1-23 11:02

會架咩   ...................... .. .  咁可唔可以同阿蛇講, 我地 私人玩多P 呢   
作者: Dane    時間: 2013-1-23 13:20
harchai 發表於 2013-1-23 12:24

你同阿蛇撐 .... 阿蛇 一腳撐你碌柒 都有知   
作者: harchai    時間: 2013-1-23 13:39
你同阿蛇撐   .... 阿蛇 一腳撐你碌柒 都有知
Dane 發表於 2013-1-23 13:20

肥師伯死都要拗翻生架嘛, 或者班阿蛇見佢咁可愛請佢返去食火腿煎蛋飯都唔定架
作者: 肥佬    時間: 2013-1-26 12:37
harchai 發表於 2013-1-23 12:24

禾睇鈡完心口鈡背脊刀似
作者: 肥佬    時間: 2013-1-26 12:41
會架咩    ...................... .. .  咁可唔可以同阿蛇講, 我地 私人玩多P 呢  ...
Dane 發表於 2013-1-23 13:18

0我......拱冇嘢GA, 個阿蛇咪叫你托冷住張梳化床由樓梯搬落樓下, 上去部九王車LOR, 丹仔
作者: 肥佬    時間: 2013-1-26 12:43
你同阿蛇撐   .... 阿蛇 一腳撐你碌柒 都有知
Dane 發表於 2013-1-23 13:20

好冷大机會TIM
作者: 肥佬    時間: 2013-1-26 12:44
肥師伯死都要拗翻生架嘛, 或者班阿蛇見佢咁可愛請佢返去食火腿煎蛋飯都唔定架 ...
harchai 發表於 2013-1-23 13:39

有G 0架
作者: Dane    時間: 2013-1-30 12:54
肥佬兄 .........  你有無去過  太子 蘭亭 ??   ........  有咩 提供 ?  (屎坑  ?)
作者: 肥佬    時間: 2013-1-30 20:44
肥佬兄 .........  你有無去過  太子 蘭亭 ??   ........  有咩 提供 ?  (屎坑  ?) ...
Dane 發表於 2013-1-30 12:54

果DO好冷多係屎嚟GA, 禾BIN有拱冷笨賊仲中埋去踩屎吖

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2