香港一世發論壇

標題: 欲尋廣東濃情燕,錯點上海多情鶯 [打印本頁]

作者: ballballlover    時間: 2008-7-9 13:33
作者: 肥佬    時間: 2008-7-9 17:34
吓, BALL兄, 原來你係第一身嚟0架, 等我仲以為你轉帖GA TIM, SORRY
作者: 推油    時間: 2008-7-9 23:56
作者: ballballlover    時間: 2008-7-10 01:55
作者: ballballlover    時間: 2008-7-10 01:57
作者: 肥佬    時間: 2008-7-10 10:37
原帖由 ballballlover 於 2008-7-10 01:55 發表

我幾時有話轉貼!

不過詳情就貼在茶皇果邊,話哂多情冇落廣告,都要顧下龍兄!

早晨, BALL兄, 我第一次睇0系個BIN, 以為你係吖MA, 你刀唔係直接寫, 0系係尼DO帖過去, 至發生誤會JET, SORRY
作者: Dane    時間: 2008-7-10 20:36
ball仔 ...果檔野無係 148落 ....唔好講啦 ....   要俾d face 呢度
作者: 龍兄    時間: 2008-7-10 23:46
唔緊要
講少少..等我都知多d關於附近d場ge資料
下次去派下卡片先

如果再去, 我推介搵嘉嘉, 唔錯
作者: 龍兄    時間: 2008-7-10 23:54
有邊區多正囡多新囡, 可以講多d俾我知
等我去搵佢地影相
作者: ballballlover    時間: 2008-7-11 08:41
作者: ballballlover    時間: 2008-7-11 08:44
作者: 肥佬    時間: 2008-7-11 09:08
原帖由 ballballlover 於 2008-7-11 08:44 發表
龍兄果然大將風範!

我話濃情燕係要公整,其實心中係想搵嘉嘉!

幾時去上埋嘉嘉牙 記住返嚟出包胶牙, 釘橋
作者: samsam    時間: 2008-7-12 00:36
咁多樣服務...我都想去試試
作者: ballballlover    時間: 2008-7-12 02:41
作者: samsam    時間: 2008-7-12 12:23
good..俚幾日搵日上去, 3q c-hing
作者: ballballlover    時間: 2008-7-12 15:25
作者: 157512    時間: 2008-7-18 00:42
BALL兄,果檔野no la!!!!!! all is old and not ture ball woman here soplause don't to try !!!!!!!!!!!!!: 148lol2: plause believe me!!!

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2