香港一世發論壇

標題: [簡報] 濃情-中伏的桐桐 [打印本頁]

作者: nameless    時間: 2013-3-12 15:38
標題: [簡報] 濃情-中伏的桐桐

晚上OT完,喺旺角收工打算去開心下,打去鳳城被cup線,可惡!於是走去附近濃情睇下先,由於晚上時份,鐘房話只得一條女,怕累唔想行就話睇下女,鐘房特登較暗燈光叫咗桐桐入黎,就是但啦。嘩,除衫再睇清楚,原來係個大肚腩肥師奶!

相頭:3/10(屋邨師奶,又話人妻Feel?)
年齡:4X ,樣殘
服務:3/10 (麻麻,沖涼沖得唔乾淨,粗魯似洗車,腋下有泡未沖,BM用肚腩唔係用波)
技巧:4/10 (粗糙,水蕭快口幾下,毒龍太大力唔舒服,有吹,但今次真係硬唔到,佢主動幫我打,但佢打飛機太大力,好痛!)
做愛:3/10(最後靠睇AV硬了,用doggy style唔望佢樣,之後睇AV完事)

今次玩得唔開心,好似被人強姦,更加冇可能有2Q,3Q。今次之後,小弟要休息一段時間去治療一下心靈上的創傷。
作者: 濃情    時間: 2013-3-12 18:20
回復 1# nameless

真的好抱歉、個女令到你吟唔開心、公司內部會處理、希望你快點養好心惰哦
下次過嚟吳會再令你失望ok
作者: 59394    時間: 2013-3-12 23:12
回復 1# nameless

無名兄,盡快將不快事忘掉,再揀好嘢食療傷
作者: 肥威威威    時間: 2013-3-13 01:30
濃情d囡囡年紀太大喇, 唔該引入多d 30歲以下啦
成堆阿嬋, 一d吸引力都冇...
作者: jumpjumptiger    時間: 2013-3-13 11:07
無名兄,多謝你嘅報告。會銘記。m(_ _)m
作者: jumpjumptiger    時間: 2013-3-13 11:11
呢個論壇都有啲有心嘅兄弟,不只報喜不報憂。希望可以keep住。
作者: 濃情    時間: 2013-3-13 11:29
濃情d囡囡年紀太大喇, 唔該引入多d 30歲以下啦
成堆阿嬋, 一d吸引力都冇...
肥威威威 發表於 2013-3-13 01:30

多謝C兄意見, 我地會盡力聘請多些後生女女.再次多謝大家支持我地.
作者: nameless    時間: 2013-3-13 12:30

回復 7# jumpjumptiger

好多C Hing揀條女唔掂就覺得瀨嘢,係醜事,然後不願透露。我覺得好與壞都要發表,先係呢個論壇嘅存在價值。
作者: torameme    時間: 2013-3-13 17:58
支持及贊同師兄報告
作者: jan    時間: 2013-3-14 09:07
我都俾鳳城 BoBo cup 過線,如果明白做生意之道係唔會咁倒自己米,難怪鳳城無以前咁旺,凡事必有因.
希望這裡能繼續容納不同 Ching 的意見,場知自己缺點,都是好事.有改進才會有進步.
現在的遊戲規則,不能隻手遮天的了
作者: 天地人    時間: 2013-3-14 14:25
只要是事實,講好同講衰都冇問題。
作者: 虫仔    時間: 2013-3-17 02:30
我都中過一次招,....所以沒在去過濃情...呵呵~~
好奇怪,打開門唔係想做生意咩???衰一次就已經小左個客....
而家網上資訊咁發達,你古仲以前90件代咩...
做得好,多返頭客咪可以一直賺錢?咁簡單都唔明..奇怪
一直講會改善有咩用.,,,改完又係咁...算了都唔關我事!
作者: 恩尼斯達    時間: 2013-3-17 09:45
回復  jumpjumptiger

好多C Hing揀條女唔掂就覺得瀨嘢,係醜事,然後不願透露。
nameless 發表於 13-3-2013 12:30

我2月中伏 ......... 因為好醜 .... 不願透露
作者: 恩尼斯達    時間: 2013-3-17 09:48
我都俾鳳城 BoBo cup 過線,如果明白做生意之道係唔會咁倒自己米,
jan 發表於 14-3-2013 09:07

我以前都去鳳城 ... 但因為鳳城太好生意 ..... 打電話預約囡囡 .... 成日大力 cut線
作者: ribdxx    時間: 2013-3-17 17:27
咁有冇ching試過GiGi
作者: rexrex999    時間: 2013-3-19 03:52
我都俾鳳城 BoBo cup 過線,如果明白做生意之道係唔會咁倒自己米,難怪鳳城無以前咁旺,凡事必有因.
希望這裡 ...
jan 發表於 2013-3-14 09:07

我亦曾經多次比鳳城cup線,但我唔係常客所以唔知邊個cup我,但希望有關方面能改善一下依個問題。
作者: 小桃    時間: 2013-4-11 16:59
樓主師兄, 我諗起我可能都試過同你同一個...佢洗白白時, 會牛牛聲...入房時戴眼鏡嘛?
作者: Hamsup    時間: 2013-5-2 10:53
回復  jumpjumptiger

好多C Hing揀條女唔掂就覺得瀨嘢,係醜事,然後不願透露。我覺得好與壞都要發表, ...
nameless 發表於 2013-3-13 12:30

Very much agree with you C-Hing.  Thanks for your report anyway.

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2