香港一世發論壇

標題: 四眼冚家剷!!!!! [打印本頁]

作者: 地中海8733    時間: 2008-8-5 01:50
標題: 四眼冚家剷!!!!!
今日我去左佐敦洗樓,華豐,立信,福樂行晒都唔啱,咁就去左白加士街66號,由ハ樓掃落去,行到一樓有幾檔新野,其中一間門口寫住有骨揼,噤中開門見到個中女冇セ胃口諗住走啦,跟住佢話138足鍾揼骨,橫掂成日食白果就是但啦,不過佢話有客要等3個字,甘我就落左机鋪打二鋪机,上到去條中女叫我入去,我坐左係梳化除鞋,見到有條四眼仔出房比家用條女,條女係甘話唔洗甘多,係甘多謝,我隱約見到有成六七舊水,送左佢出門口,咁我唔九理啦,走去冲涼準備揼骨,突然聽到條女大叫一聲,我走出去問佢咩事,佢話唔見左個銀包,話係頭先隻四眼狗偷左,佢衝出去追,咁我問我点呀,佢叫我幫佢睇住間屋,我當時全身光脫脫,佢走去開門追,嚇到我九都縮埋!!!!我拿拿聲着返d衫,着完佢返左黎,喊晒口話追唔到,話唔見左三千幾蚊同埋d証件,我好無奈問佢洗唔洗報警同安慰佢,話下次先再幫襯佢,跟住我就走,佢就着番d衫落街再揾條能樣,之後佢塭唔塭到我唔知,不過條能樣真係好仆街,ヌ食又拎,人地d辛苦錢都偷埋,你條四眼狗生仔無屎忽,吊你老母臭西,唔死無用!!!最能慘累能到我冇到揼骨,嚇到我九都縮埋,吊你老母!!!!!!
作者: andy123    時間: 2008-8-5 05:06
這廝.要自有天收
人地的身苦錢都要搞
作者: TMS2002    時間: 2008-8-5 09:24

作者: andyyau    時間: 2008-8-5 10:56
如果呢條七頭皮俾人廢咗佢武功,唔知佢有何感想?
正一料理農務蘭花化學系
作者: leglover    時間: 2008-8-5 11:25
標題: 回復 1# 的帖子
Agreed!!!!
作者: 157512    時間: 2008-8-13 02:14
i agreed that!!!!正pk!!!!!!!!!!!!!
作者: 恐龍仔    時間: 2008-8-14 23:38

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2