香港一世發論壇

標題: 42F好大波 [打印本頁]

作者: 龍兄    時間: 2008-8-6 22:14
標題: 42F好大波

42F上圍, 40下圍, BALL兄岩呱
各位巴打岩嘛

作者: 恐龍仔    時間: 2008-8-6 23:57

作者: ballballlover    時間: 2008-8-7 04:05
作者: ballballlover    時間: 2008-8-7 04:09
作者: 肥佬    時間: 2008-8-7 08:34
原帖由 龍兄 於 2008-8-6 22:14 發表

42F上圍, 40下圍, BALL兄岩呱
各位巴打岩嘛

早晨, 龍兄, ARM BALL兄刀冇用, 茵茵唔畀遊花園0架, BALL兄亦LIKE遊花園KA MA, 你最好搵D擺得成圍枱落GA大躉, 仲要有花園遊果D至得0架
作者: 肥佬    時間: 2008-8-7 08:47
原帖由 ballballlover 於 2008-8-7 04:05 發表
龍兄,呢個舊年都幫襯過啦!樓下有檔生果舖架!

http://www.miss148.com/girl.php?GID=703

早晨, BALL兄, 地址同時間你就冇搞錯, 係搞錯佐囡囡同層數JET

你舊年上果個叫維維, 0系係三樓, 尼個0系二樓, 亦冇尼個囡囡拱大波, 对波細三四吋, 亦冇F CUP拱大, 睇清楚D SIN

尼個茵茵0係係今年三四月DO至係CSW搬嚟尼DO咋, BALL兄
作者: 肥佬    時間: 2008-8-7 08:55
原帖由 ballballlover 於 2008-8-7 04:09 發表
應該話樓梯底有檔賣生果,有個兄弟重比生果婆借意抽水添!

問下肥兄,丹仔,佢地都去過!

尼DO我就冇去過, 0系就係好想去(果時係維維), 旦次次打 畀姖刀話要等, 仲要起碼要等成半粒鈡, 我冇尼種耐性等囡, 私家菜就唔同, 耐耐刀等
作者: 肥佬    時間: 2008-8-7 09:21
溫馨提示, 尼個囡囡係舊年七,八月DO, 我係CSW靑山道尾上過三四次姖, SERVICE態DO就好好, 個人又NICE, 又足鈡, 如果事後你唔趕時間, 宜姖又冇客, 姖會請你陪姖坐吓吹水GA, BUT...........姖有DO唔好, 係當你約咗姖指明某段時間去姖DO, (就算10MINS刀好)姖刀會放你飛机, 仲要係唔打番 畀你果隻WOR(因乜事放人飛机, 我就唔想講, 因尼D事係姖私隱) 同時姖E家仲揾多個囡囡邦手, 係新移民嚟(我試過有次打 畀茵茵, 旦聽 果個囡囡話:禾唔係茵茵, 禾替她的)所以各位BRO如有意思邦嚫茵茵姐, 就最好去DO姖附近至畀 姖好D, 唔係白行一次就唔好LA, E家大熱天時, 行DO身水身汗宜冇0野食, 好慘0架
作者: ballballlover    時間: 2008-8-7 11:22
作者: ballballlover    時間: 2008-8-7 11:23
作者: ballballlover    時間: 2008-8-7 11:23
作者: 肥佬    時間: 2008-8-7 15:19
原帖由 ballballlover 於 2008-8-7 11:23 發表
But 維維's balls also as big as this girl ga!

維維冇姖拱大, 維維自已個廣告上刀係認38吋之MA
作者: 龍兄    時間: 2008-8-7 23:26
維維以前係3樓喎
佢都幾算大波之人, 我都影過
不過講真, 茵茵係大d(感覺上)

作者: ballballlover    時間: 2008-8-8 02:12
作者: ballballlover    時間: 2008-8-8 02:13
作者: 龍兄    時間: 2008-8-8 02:59
我都係鐘意 34-38 B C D
作者: 肥佬    時間: 2008-8-8 08:34
原帖由 龍兄 於 2008-8-7 23:26 發表
維維以前係3樓喎
佢都幾算大波之人, 我都影過
不過講真, 茵茵係大d(感覺上)

早晨, 龍兄, 禾咪講係三樓LOR, 冇掉轉講牙

唔係感角, 係直情大個維維

係呢, 龍兄, 你知唔知維維係咪搵DO主好門口入牙, 唔見咗姖GA

作者: 肥佬    時間: 2008-8-8 08:41
原帖由 ballballlover 於 2008-8-8 02:13 發表

其實太大唔好摸架!最好係35-37,C或D

早晨, BALL兄, 刀唔係GA, 大有大好摸, 細有細好摸, 係唔同手感拑JET, 不過老實講, 大得滯, 0係側面睇, 真係好卵醋炒滑蛋牛
作者: 肥佬    時間: 2008-8-8 08:42
原帖由 龍兄 於 2008-8-8 02:59 發表
我都係鐘意 34-38 B C D

禾就LIKE 36C DO
作者: 龍兄    時間: 2008-8-9 09:44
原帖由 肥佬 於 2008-8-8 08:34 發表

早晨, 龍兄, 禾咪講係三樓LOR, 冇掉轉講牙

唔係感角, 係直情大個維維

係呢, 龍兄, 你知唔知維維係咪搵DO主好門口入牙, 唔見咗姖GA   

我都好耐無見過佢, 有通知你
作者: 肥佬    時間: 2008-8-9 11:33
原帖由 龍兄 於 2008-8-9 09:44 發表

我都好耐無見過佢, 有通知你  

THANK YOU
作者: ballballlover    時間: 2008-8-9 11:46
作者: 肥佬    時間: 2008-8-9 11:55
原帖由 ballballlover 於 2008-8-9 11:46 發表
34B就細d, 38D又多數dor!

早晨, BALL兄, 拱厭尖0架你
作者: KWAI1961    時間: 2008-8-10 14:40
  thx
作者: 157512    時間: 2008-8-13 02:10
thanks...............

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2