香港一世發論壇

標題: Body Message $200/45 mins.Your Home and Hotel [打印本頁]

作者: tina2008    時間: 2008-8-21 21:39
標題: Body Message $200/45 mins.Your Home and Hotel
Tina    24 years old     164cm    110Ibs
$400/ 1&1/2 hour
Your ...place...
Email:cashhongkongdollar@yahoo.com.hk

作者: jason328000    時間: 2008-8-22 00:30
標題: OK?hotel ?
MSN:jy_0702@hotmail.com                    E-mail:jy0702@yahoo.com.hk             Ok?聯絡我,
作者: 推油    時間: 2008-8-22 10:52
作者: tina2008    時間: 2008-8-27 23:00
標題: 回復 3# 的帖子 Your mother born that beast!
photo ?nude ?Are u idlot!Talk talk talk shit shit shit!Did your father know?
Give u phone number and ... ...?U don't want other to know your phone number?Just shut your mouth and shit doing what u do is OK!
Bull shit bark whole passage!
Please see this shit guide's message.Bark shit dead mouth!!!

作者: jason328000    時間: 2008-8-28 01:26
標題: HI?
i am jason328000,call me 2633 9083,ok?詳細講,見面不合要付車費嗎?及1.5hrs service 包括什麼?thanks!
作者: 推油    時間: 2008-8-29 22:40
作者: andyyau    時間: 2008-9-1 21:54
原帖由 tina2008 於 2008-8-27 23:00 發表
photo ?nude ?Are u idlot!Talk talk talk shit shit shit!Did your father know?
Give u phone number and ... ...?U don't want other to know your phone number?Just shut your mouth and shit doing what u do ...

Dont say any abusive words to our brother,
Your heart are evil-minded,we want more detail from you,
so that we can fuck you accurately.
作者: 推油    時間: 2008-9-2 23:12
作者: 157512    時間: 2008-9-8 01:35
yeah!yeah!yeah!give we your photo now la ,baby!
作者: tz2    時間: 2008-9-10 01:52
標題: i want you
please call me :  6384 8326
$400 for 1 hour. ok ?
作者: tina2008    時間: 2008-9-11 23:54
標題: 回復 5# 的帖子
talk to Email
作者: tina2008    時間: 2008-9-11 23:58
標題: 回復 6# 的帖子
sale heigh??I want do chicken???Have people want to chicken???not priciple???Woo!!!Then all men no call chicken any more,OK???Beast!!!no reply????Email la!!idlot@@
U more mouth???more dead shit mouth still again and again.Todl to your father!!!
U have nothing study and learn.Say others to learn English????
Why every sentences shit????Come out to see each other!!!Waiting at police station
作者: tina2008    時間: 2008-9-11 23:59
標題: 回復 7# 的帖子
Don't shit start like the one!!!Woo!!Waa!!
作者: tina2008    時間: 2008-9-12 00:00
標題: 回復 8# 的帖子
nothing to say???say again ???Shit shit shit............U only shit then I said u must use shit......................................
作者: tina2008    時間: 2008-9-12 00:01
標題: 回復 9# 的帖子
yeah your mother shit your father,blind?have posted no photo........................
作者: 推油    時間: 2008-9-12 01:04
作者: 157512    時間: 2008-9-15 02:16
OH!ARE YOU CRAZY!? I WANT TO HELP YOU !WHAT THE FUCK!!! YOU BEAST!!!! NO PEOPLE WANT TO FUCK YOU!!!GET OUT THERE NOW!!!!!!
作者: 157512    時間: 2008-9-15 02:17
推油 兄!I 十卜YOU AR!!!!
作者: 推油    時間: 2008-9-15 14:04
作者: herman    時間: 2008-9-15 14:33
原帖由 推油 於 2008-9-15 14:04 發表

萬分感謝師兄支持,有D短命種係Uwants台學左扮援交呢招,專厄一D想叫雞又冇膽既年青人,所以我估呢個七頭係一名年約三十既麻甩佬,可能冇份正職,做來做去都係D街邊搵人上網呀,傳銷呀咁呢D工作,不過佢身邊可能又有一 ...

推油師兄,
我好欣賞你呢種專業精神 , 100% 支持你  

作者: andyyau    時間: 2008-9-15 21:39

萬分感謝師兄支持,有D短命種係Uwants台學左扮援交呢招,專厄一D想叫雞又冇膽既年青人,所以我估呢個七頭係一名年約三十既麻甩佬,可能冇份正職,做來做去都係D街邊搵人上網呀,傳銷呀咁呢D工作,不過佢身邊可能又有一 ...

推油兄我地全力支持你,踢九條七頭皮出去
作者: 推油    時間: 2008-9-16 00:14
作者: TMS2002    時間: 2008-9-16 10:46
支持油兄  
作者: ballballlover    時間: 2008-9-16 12:46
作者: Obi-Shady    時間: 2008-9-17 15:09
所以話吖....做得囡,嗰幾嚿水廣告錢就咪慳喇........
作者: 157512    時間: 2008-9-17 23:53
推油師兄!you are welcome la!!! 我學醒目左 !!!騙徒tina2008!!!! fuck off here la!!!!
作者: 推油    時間: 2008-9-18 23:33
作者: tina2008    時間: 2008-11-27 14:38
原帖由 157512 於 2008-9-17 23:53 發表
推油師兄!you are welcome la!!! 我學醒目左 !!!騙徒tina2008你誹謗!!!!  ...

白痴得你班冚家產,竟然全部都信呢條賤命!!點能解你哋咁on 9?報應囉!!嗰係能嘥時間喺度打咁多字,正常人?
作者: tina2008    時間: 2008-11-27 14:41
原帖由 推油 於 2008-8-22 10:52 發表
有冇相睇出去叫啦!睇真人忝呀先,要裸照大家睇吓呢絛能样喎,$400兩個鍾包吾包性交,口交,肛交,可接受既性愛花式係邊幾樣,例如:後進式,乳房夾陽具。傻能到!
仲有冇其他附加費用,例如:伴浴,用手指挖陰道,插肛門。屌你老母西
見面時發覺吾係相中妓女,或是另有其他妓女,又或是 ...
夠up la
.................
作者: tina2008    時間: 2008-11-27 14:43
原帖由 推油 於 2008-9-16 00:14 發表

多謝各位師兄對小弟厚愛及認同,出來玩使錢多多少少心中有數,特登裝個局來厄人就點都睇吾過眼,仲要係裝個局都咁流,睇下佢仲有冇其他招數出,一係認衰收皮吾蒲頭,一係死雞撐飯蓋,點都冇用啦,呢到個個醒目仔。

傻到冇影
作者: tina2008    時間: 2008-11-27 14:44
標題: 回復 27# 的帖子
其實你個能样推セ能嘢油呀?白痴
作者: tina2008    時間: 2008-11-27 14:45
原帖由 andyyau 於 2008-9-15 21:39 發表

推油兄我地全力支持你,踢九條七頭皮出去

屌你老母你睇吓你自己!!!!!!!
作者: tina2008    時間: 2008-11-27 14:48
原帖由 推油 於 2008-9-12 01:04 發表
估吾你呢個騙徒都幾好火打能死你呀,廢拉喎,等我搵條友仔試下你,睇下你點樣出招,錢我比攞嚟啦!一味吹

再大隻啲吖!盲亨!你老母
作者: tina2008    時間: 2008-11-27 14:49
原帖由 推油 於 2008-9-16 00:14 發表

多謝各位師兄對小弟厚愛及認同,出來玩使錢多多少少心中有數,特登裝個局來厄人就點都睇吾過眼,仲要係裝個局都咁流,睇下佢仲有冇其他招數出,一係認衰收皮吾蒲頭,一係死雞撐飯蓋,點都冇用啦,呢到個個醒目仔。

點解你句句on 9?
作者: tina2008    時間: 2008-11-27 14:52
原帖由 157512 於 2008-9-15 02:16 發表
OH!ARE YOU CRAZY!? I WANT TO HELP YOU !WHAT THE FUCK!!! YOU BEAST!!!! NO PEOPLE WANT T ...

英文又屎,中文又唔識打!好心收吓把死人口la!畜牲
作者: tina2008    時間: 2008-11-27 14:52
原帖由 TMS2002 於 2008-9-16 10:46 發表
支持油兄  

on 9到個死人样
作者: tina2008    時間: 2008-11-27 14:53
原帖由 157512 於 2008-9-15 02:17 發表
推油 兄!I 十卜YOU AR!!!!

仆死你呀!人渣
作者: tina2008    時間: 2008-11-27 14:54
原帖由 jason328000 於 2008-8-22 00:30 發表
MSN:jy_0702@hotmail.com                    E-mail:jy0702@yahoo.com.hk             Ok?聯絡我,

叫你send email呀!
作者: tina2008    時間: 2008-11-27 14:55

去差館講啦!把死人口...天花地假
作者: tina2008    時間: 2008-11-27 14:56
原帖由 herman 於 2008-9-15 14:33 發表

推油師兄,
我好欣賞你呢種專業精神 , 100% 支持你一佰巴掌打七你     

................
作者: doggle    時間: 2008-11-28 00:33
原帖由 herman 於 2008-9-15 14:33 發表

推油師兄,
我好欣賞你呢種專業精神 , 100% 支持你     

所以推油兄寫既report..我一定支持^^
謝謝推油兄幫大家踢爆左d假野..如果唔係..遲早會有C-Ching中招..(估唔到我冇上黎兩日就..4頁post= =)
作者: 推油    時間: 2008-11-28 00:59
作者: doggle    時間: 2008-11-28 23:55
原帖由 推油 於 2008-11-28 00:59 發表

多謝師兄讚賞,小弟都係舐左野多,先有經驗知道乜野係騙子,出來玩最緊要開心,被人搵笨真係好冷焗氣,我都係有個句講個句。
大家睇下呢條[天拿水],一比我篤爆佢厄人,即刻句句老母,開頭仲想扮女搵老襯,而家斷左路,就 ...

推油兄咪咁謙啦^^
你直言又見義勇為既精神,各位C-Ching都見到既,條「天拿水」搵食前都唔  用腦既..= =求其講兩下資料就信妳!?咁要網站黎做咩..
佢而家呢d咪就係典型既搵唔到著數既時候既「發惡」囉
作者: Dane    時間: 2008-11-29 02:37
同街都係 ...... 駛唔駛 玩d 估估吓嘅囡
作者: tina2008    時間: 2008-11-29 21:11
原帖由 Dane 於 2008-11-29 02:37 發表
同街都係 ...... 駛唔駛 玩d 估估吓嘅囡

agree!See all that pitch shit many for ??????????/
作者: tina2008    時間: 2008-11-29 21:12
原帖由 doggle 於 2008-11-28 23:55 發表

推油兄咪咁謙啦^^
你直言又見義勇為既精神,各位C-Ching都見到既,條「天拿水」搵食前都唔  用腦既..= =求其講兩下資料就信妳!?咁要網站黎做咩..
佢而家呢d咪就係典型既搵唔到著數既時候既「發惡」囉

How  idlot's mind!
作者: tina2008    時間: 2008-11-29 21:14
原帖由 doggle 於 2008-11-28 00:33 發表

所以推油兄寫既report..我一定支持^^
謝謝推油兄幫大家踢爆左d假野???Not true???u know???..如果唔係..遲早會有C-Ching中招..(估唔到我what u think u are?u that shit guide冇上黎兩日就..4頁post= =)

..............
作者: tina2008    時間: 2008-11-29 21:17
原帖由 推油 於 2008-11-28 00:59 發表

多謝師兄讚賞,小弟都係舐左u野多,先有經驗知道乜野係騙子still shit boau,出來玩最緊要開心,被人搵笨真係好冷焗氣go died please,我都係有個句講個句bark what dog bark
大家睇下呢條[天拿水],一比我篤爆bom佢厄人,即刻句句老母your mother born that beast????Only shit what idlot's imagine,開頭仲想扮女搵老襯Ask somebody that have already seen me!,而家even that is turecannot change name ma?Shit and shit!左路True?,就 how?...

....................
作者: Dane    時間: 2008-11-29 22:50
唉 !!!  唔知佢為乜 ....
作者: doggle    時間: 2008-11-30 18:31
原帖由 Dane 於 2008-11-29 22:50 發表
唉 !!!  唔知佢為乜 ....

唔知佢做咩野冇啦啦轉左ch做英文><..廣東頻道個位打字員請左假
作者: 推油    時間: 2008-12-1 01:20
作者: 推油    時間: 2008-12-1 01:27
作者: Dane    時間: 2008-12-1 21:56
推油兄 .....咪鬼理佢啦
佢都唔記得咗 依家係佢 搵生意 .. .. .
佢 發癲 我地唔 幫趁囉 .... 咬我地食咩

作者: 157512    時間: 2008-12-2 23:08

作者: Dane    時間: 2008-12-3 11:11
可以 close file
作者: 157512    時間: 2009-1-13 00:56
特登裝個局來厄人就點都睇吾過眼!!!收皮la!!!!屌你老母西點能解你咁on 9囉!!!!!!!
死雞撐飯蓋!!!!!!收9皮la!!!!!!
作者: 槍手    時間: 2009-1-13 15:30
:148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]: :148clap[1]:
作者: johncheung    時間: 2009-1-13 16:41
yan8001@sina.com
作者: 157512    時間: 2009-1-15 00:36
johncheung!are you on x 9 ?!
作者: 推油    時間: 2009-1-16 00:29
作者: 肥佬    時間: 2009-1-16 08:50
原帖由 推油 於 2009-1-16 00:29 發表
小弟係度多口講句,如有再見到呢個Post或似係佢既搞鬼野,就無九理佢,吾七回覆,等佢冇得再浮上來。各位新手弟兄,呢個扑街冇好人,咪信佢。

收到, 推油兄, TKS

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2