香港一世發論壇

標題: 已試庇利金街Joey [打印本頁]

作者: andyyau    時間: 2008-9-2 21:38
標題: 已試庇利金街Joey
經龍兄介紹下,今午拜訪Joey,上到去按鐘等咗半分鐘條女開門,一眼望埋去有點失望,條女樣貌真麻麻,中女一名,有點老殘,小小似胡美儀,下扒尖尖,皮膚稍粗,係一名中泰混種,入去問佢有乜嘢服務,佢話淨做300元,加50元屌埋後花園,問我做唔做,本人已經入到房,一心嚟到冇理由唔玩哎,況且佢話好好招呼,包我滿意添咁話.除哂衫褲後當然係佢同我一齊沖涼,好細心還有用佢對中波幫我按摩,由上至下慢慢摩擦,攪到我碌嘢硬能哂,好能舒服添,正 跟住上床佢用條脷舔我條七及袋袋,好很正呀 (冇用袋吹),攪到我條七硬哂,佢問我想屌佢邊度先,前或後,咁我當然屌佢後園先,佢先女上男下,又後又前好撚舒服,跟住我在上佢在下,又屌佢前園,再來狗仔式屌佢 ,屌咗好耐,死火出唔撚到嘢添,唯有同佢講數,加多50元用佢個口同我噴漿,結果係佢吹撚爆咗,佢一口含住我的子子孫孫,然後用紙巾抹嘴,事後一齊沖涼,坐咗一陣,食口煙吹下水,佢話如果下次上去搵佢,唔係佢開門,係佢姊妹開門,叫我不妨試試,佢都可以有好多嘢玩ka,佢叫做money.我話到時睇下先啦,放低400玩俾佢鬆人.
http://www.miss148.com/girl.php?GID=753
作者: 148馬神    時間: 2008-9-2 21:47
thx
作者: ballballlover    時間: 2008-9-3 02:07
作者: 肥佬    時間: 2008-9-3 09:00
拱刀算OK LA, 冇AR G AR"左", 有D囡唔係0架, 搞拱多0野至話要口內爆漿, 姖真係啋你刀有味, THANK YOU, ANDY兄你GA包胶
作者: 恐龍仔    時間: 2008-9-3 09:03
好似
作者: 唐伯虎點支煙    時間: 2008-9-3 09:39
我反而想知a室個cash樣如何,次次去都請稍後~~
作者: fatman    時間: 2008-9-3 10:35

thank you for your report
作者: andyyau    時間: 2008-9-3 15:27
原帖由 唐伯虎點支煙 於 2008-9-3 09:39 發表

唐兄有禮
小生該午亦經過頭房,都是掛住請稍後,本人好想見識她之廬山真面目,是否你的秋香姐呢
作者: 唐伯虎點支煙    時間: 2008-9-3 20:56
十卜.巴打,
作者: andyyau    時間: 2008-9-4 11:03
原帖由 肥佬 於 2008-9-3 09:00 發表
拱刀算OK LA, 冇AR G AR"左", 有D囡唔係0架, 搞拱多0野至話要口內爆漿, 姖真係啋你刀有味, THANK YOU, ANDY兄你GA包胶   

多謝肥兄咁支持小弟!
作者: andyyau    時間: 2008-9-4 11:05
原帖由 ballballlover 於 2008-9-3 02:07 發表
Andy 兄,一次三鑊!勁!

多謝波兄咁誇獎小弟,波兄都好勁噃!
作者: 肥佬    時間: 2008-9-4 15:27
原帖由 andyyau 於 2008-9-4 11:03 發表

多謝肥兄咁支持小弟!

拱客氣牙
作者: andyyau    時間: 2008-9-4 22:10
原帖由 肥佬 於 2008-9-4 15:27 發表

拱客氣牙   

當然對兄弟要客氣才是
大家都係148自己友,況且你輩份高過我嗎!
作者: 肥佬    時間: 2008-9-5 09:13
原帖由 andyyau 於 2008-9-4 22:10 發表

當然對兄弟要客氣才是
大家都係148自己友,況且你輩份高過我嗎!

早晨, ANDY兄, 唔好拱講LA, 有乜高唔高吖(朝头早就高 )大家平起平坐好LA, 交流吓搵囡囡GA心得吖MA
作者: licky    時間: 2008-9-5 14:35
thank you for your report
作者: fku3037    時間: 2008-9-8 14:32
原帖由 唐伯虎點支煙 於 2008-9-3 09:39 發表

呢兩日上去
作者: fku3037    時間: 2008-9-8 14:32

呢兩日上去襟鍾無人應門,請稍後,係咪咁旺鐘呀 ???
還是女女執咗笠

作者: 唐伯虎點支煙    時間: 2008-9-9 09:04
網寫放假中

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2