香港一世發論壇

標題: 過夜一問 [打印本頁]

作者: fortress665    時間: 2008-9-10 00:44
標題: 過夜一問
請問過夜包幾多 q ga 真係想知,同埋去到幾點要走 ga
作者: poop    時間: 2008-9-10 01:52
最少500大元几点自已去问.................
作者: 肥佬    時間: 2008-9-10 08:31
原帖由 fortress665 於 2008-9-10 00:44 發表
請問過夜包幾多 q ga 真係想知,同埋去到幾點要走 ga

大多數兩Q GA JET, 如果条囡同你熟, 最多送個MORNING Q畀你, 時間係零晨0.00AM至第二朝08AM LOR, C-HING
作者: ballballlover    時間: 2008-9-10 11:54
作者: S-dunk    時間: 2008-9-10 12:34
原帖由 肥佬 於 2008-9-10 08:31 發表

大多數兩Q GA JET, 如果条囡同你熟, 最多送個MORNING Q畀你, 時間係零晨0.00AM至第二朝08AM LOR, C-HING   

返歸啦, 肥佬.
作者: hkshrek    時間: 2008-9-10 13:27
原帖由 ballballlover 於 2008-9-10 11:54 發表

肥兄, you still want to stay outside overnight? Didn't want to return home? Not seen you there a few days!

Why  Why, tell me why
作者: 肥佬    時間: 2008-9-10 18:16
原帖由 ballballlover 於 2008-9-10 11:54 發表

肥兄, you still want to stay outside overnight? Didn't want to return home? Not seen you there a few days!

果BIN禾"黃"冷咗牙, 有排返唔DO去

記住返去果BIN, 唔好開名話禾係尼DO牙, BALL兄, 唔係禾BIN DO刀唔洗去GA LA, THANK YOU

作者: ballballlover    時間: 2008-9-10 18:38
作者: ballballlover    時間: 2008-9-10 18:45
作者: 肥佬    時間: 2008-9-11 08:03
原帖由 ballballlover 於 2008-9-10 18:38 發表

What's matter??

早晨, BALL兄, 禾畀秤陀發現咗係果BIN LOR
作者: 肥佬    時間: 2008-9-11 08:08
原帖由 ballballlover 於 2008-9-10 18:45 發表
I undersatand ga la. Posted in 後台重地:

冇用0架, 畀姖起晒底, 你只可以用暗語講畀大家知好LA, 千其千其咪提我係尼DO牙, 唔係就失晒聯絡GA LA, THANK YOU
作者: hkshrek    時間: 2008-9-11 10:16
原帖由 肥佬 於 2008-9-11 08:08 發表

冇用0架, 畀姖起晒底, 你只可以用暗語講畀大家知好LA, 千其千其咪提我係尼DO牙, 唔係就失晒聯絡GA LA, THANK YOU   

早晨,肥佬兄!乜咁唔小心呀!咁你的情況咪同我係屎台一鬼樣
你可唔可以改過另外一個名再返來吹呀!可以叫大哥同你攪掂
總之我地知道個新網友係你咪得囉,乜野肥佬、屌屎忽d野絕口不提咪得囉
作者: hkshrek    時間: 2008-9-11 10:18
原帖由 肥佬 於 2008-9-11 08:08 發表

肥佬兄,提一提你,你件野識唔識得用肥佬去登入!
因為咁樣佢就唔係遊客,用你個名入到後台,咁就PK啦
作者: ballballlover    時間: 2008-9-11 12:55
作者: ballballlover    時間: 2008-9-11 12:58
作者: ballballlover    時間: 2008-9-11 12:59
作者: hkshrek    時間: 2008-9-11 14:16
原帖由 ballballlover 於 2008-9-11 12:58 發表

You mean she can enter 後台重地 ? Using your account?? Then must ask admin to downgrade your status and bar your account from 後台重地!

肥佬,你要攪清楚先!
係唔係連後台都唔講得!係就PK啦
作者: ballballlover    時間: 2008-9-11 17:48
作者: Dane    時間: 2008-9-11 20:35
肥佬 ...咁啦, 我地叫 高佬/ obi 兄 ....BAN 咗 "淫賤肥佬"
你開 個 溼鳩 英文名用啦 ...又或者例如 "8台山大撚人" 之類 A/C
你 ok 我地pm obi 兄

作者: Dane    時間: 2008-9-11 20:46
肥佬 ..馬上 回復 地唔地除呀  , 各位 老友請 幫手 跟進
仲有係 果邊 全面停止 講 "淫賤肥佬" 啦

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2