香港一世發論壇

標題: 長沙灣may [打印本頁]

作者: yip0305    時間: 2008-9-12 21:48
標題: 長沙灣may
有冇人try過?
作者: 推油    時間: 2008-9-13 01:24
作者: Dane    時間: 2008-9-14 22:32
原帖由 推油 於 2008-9-13 01:24 發表
呢個區把撚啦D女,間間場都清潔吾好,臭味。

咁9 老套
作者: 157512    時間: 2008-9-15 02:02
RELLY!!!???I WANT TO TRY WO........PLAUSE TELL WE MORE LA!!!!
作者: 獨淫俠    時間: 2008-9-26 10:40
阿 May 冇試過,佢樓上個 Maggie 就試過,極之好服務,但係呢度冇廣告,唔方便多講。
作者: ballballlover    時間: 2008-9-26 12:28
作者: 獨淫俠    時間: 2008-9-27 13:20
Maggie 冇錯係由 SSP 搬過去,至於阿 MAY 就真係未試過,睇返佢 $200 包後花園同 60min 任做,好似好抵玩咁喎,得閒上去望下先,唔合眼緣就行上一層搵 Maggie。
作者: ballballlover    時間: 2008-9-27 18:45
作者: doggle    時間: 2008-10-10 01:41
咁其實有冇人知..ok嗎?
作者: ballballlover    時間: 2008-10-10 12:50
作者: doggle    時間: 2008-10-10 21:18
原帖由 ballballlover 於 2008-10-10 12:50 發表
OK because she worth $200-250, you can't expect much.

其實我比較expect..樣子尚可跟服務ok..higher than 200-250 a bit is not a problem, but don't know where can find this.I don't want such as $360 or cheaper but the attitude or service is bad.
作者: 157512    時間: 2008-10-12 01:08
  我十卜你dogglr兄!!!!!!!!!
作者: doggle    時間: 2008-10-13 00:15
原帖由 157512 於 2008-10-12 01:08 發表
  我十卜你dogglr兄!!!!!!!!!

謝謝^^不過我想這是大家的心願吧..
小弟還有很多事情需跟大家學習

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2