香港一世發論壇

標題: 有無BRO TRY過 長沙灣 WINNE AR? [打印本頁]

作者: 157512    時間: 2008-9-19 00:18
標題: 有無BRO TRY過 長沙灣 WINNE AR?
有無BRO TRY過 長沙灣 WINNE AR? PLAUSE TELL ME LA!!!! BECAUSE I WANT TO TRY AL!!!!!
作者: johncheung    時間: 2008-9-19 14:24
標題: add??
I want try,
作者: Dane    時間: 2008-9-19 15:30
係唔係 泰妹
作者: 肥佬    時間: 2008-9-20 08:50
原帖由 Dane 於 2008-9-19 15:30 發表
係唔係 泰妹

早晨, DANEAIR兄, 如果係尼個, 就梗係泰妹LA, BUT.........你照個地址去搵, 禾肯定你搵DO天光刀搵唔DO

http://www.miss148.com/girl.php?GID=792
作者: 157512    時間: 2008-9-22 01:05
肥兄!why ar?please tell me!!!
作者: 肥佬    時間: 2008-9-22 08:38
原帖由 157512 於 2008-9-22 01:05 發表
肥兄!why ar?please tell me!!!

你自已睇吓廣告上個地址吖
作者: hkshrek    時間: 2008-9-22 11:41
原帖由 肥佬 於 2008-9-22 08:38 發表

你自已睇吓廣告上個地址吖   

肥佬兄,表面睇個地址無乜問題
果區你最熟,乜原來好難搵架
作者: ballballlover    時間: 2008-9-22 14:05
作者: 肥佬    時間: 2008-9-23 08:07
各位早晨, 乜大家冇發角条LINK廣告入便個地址, 係寫"新界長沙湾昌華街7号閣樓B室"咩, 我揾暈葵涌, TW, YL, 上水, 粉嶺OR TAI PO, 刀搵唔DO尼個地址WOR

http://www.miss148.com/girl.php?GID=792
作者: hkshrek    時間: 2008-9-23 10:09
原帖由 肥佬 於 2008-9-23 08:07 發表
各位早晨, 乜大家冇發角条LINK廣告入便個地址, 係寫"新界長沙湾昌華街7号閣樓B室"咩, 我揾暈葵涌, TW, YL, 上水, 粉嶺OR TAI PO, 刀搵唔DO尼個地址WOR :bigbigl ...

早晨,肥佬兄
咁都俾你捉到
作者: andyyau    時間: 2008-9-23 10:53
各位早晨, 乜大家冇發角条LINK廣告入便個地址, 係寫"新界長沙湾昌華街7号閣樓B室"咩, 我揾暈葵涌, TW, YL, 上水, 粉嶺OR TAI PO, 刀搵唔DO尼個地址WOR :bigbigl ...

早晨!有乜嘢事情都難唔到肥兄,佩服
作者: 神秘人    時間: 2008-9-23 11:01

多謝肥佬兄嘅支持(找出錯處),  現授與勳章, 小小意思
作者: ballballlover    時間: 2008-9-23 14:29
作者: ballballlover    時間: 2008-9-23 14:43
作者: ballballlover    時間: 2008-9-23 15:23
作者: Dane    時間: 2008-9-23 20:03
昌華街 好很難搵
作者: ballballlover    時間: 2008-9-23 22:23
作者: 157512    時間: 2008-9-24 00:56
OH THANKYOU AR ballballlover兄 和 肥兄!!!!!但有無TRY 過?GIVE ME A REPORT,PLEASE!!!
作者: 肥佬    時間: 2008-9-24 09:07
原帖由 hkshrek 於 2008-9-23 10:09 發表

早晨,肥佬兄
咁都俾你捉到

早晨, HKSHREK兄, 禾屎忽撞棍JET
作者: 肥佬    時間: 2008-9-24 09:10
原帖由 andyyau 於 2008-9-23 10:53 發表

早晨!有乜嘢事情都難唔到肥兄,佩服  

早晨, ANDY兄, 你太過奬禾LA, THANK YOU
作者: S-dunk    時間: 2008-9-24 09:11
原帖由 肥佬 於 2008-9-24 09:07 發表

早晨, HKSHREK兄, 禾屎忽撞棍JET   

早晨 肥佬, 事情解決咗未.
作者: 肥佬    時間: 2008-9-24 09:12
原帖由 神秘人 於 2008-9-23 11:01 發表

多謝肥佬兄嘅支持(找出錯處),  現授與勳章, 小小意思

早晨, 話亊人, 多謝晒, THANK YOU
作者: 肥佬    時間: 2008-9-24 09:17
原帖由 ballballlover 於 2008-9-23 14:29 發表

No Ar! Cheung SHa Wan grouped under New Territories. Nothing wrong!

You go to 葵涌, TW, YL, 上水, 粉嶺OR TAI PO, 刀搵唔DO尼個地址 is true because you did not go to Cheung Sha Wan :148 ...

早晨, BALL兄, 你拱晏入嚟, 梗係睇唔DO LA, 話事人一睇DO禾帖紅字, 就卽郁手做嘢LA, 幾有效律牙
作者: 肥佬    時間: 2008-9-24 09:23
原帖由 Dane 於 2008-9-23 20:03 發表
昌華街 好很難搵

早晨, DANEAIR兄, 唔難搵牙, 你搭紅頂往青山道小巴, 最LAST個站落車, 果DO咪就係昌華街LOR, 然後向西街(卽長沙湾道)行落兩個街口咪搵DO LOR
作者: 肥佬    時間: 2008-9-24 09:24
原帖由 ballballlover 於 2008-9-23 22:23 發表
都話長沙灣地鐵長沙灣道出口,沿右邊向北行,運動場對面,好易搵架!我舊年初去過!

YEAH..............
作者: 肥佬    時間: 2008-9-24 09:26
原帖由 157512 於 2008-9-24 00:56 發表
OH THANKYOU AR ballballlover兄 和 肥兄!!!!!但有無TRY 過?GIVE ME A REPORT,PLEASE!!!

禾就冇TRY過, 唔知BALL有冇TRY過0勒, C-HING
作者: 肥佬    時間: 2008-9-24 09:31
原帖由 S-dunk 於 2008-9-24 09:11 發表

早晨 肥佬, 事情解決咗未.

早晨, S-DUNK兄, 未牙, E家仲坐緊監, 渡日如年

唔講LA, 秤陀就返DO檔口, 886

作者: hkshrek    時間: 2008-9-24 11:29
原帖由 肥佬 於 2008-9-24 09:31 發表

早晨, S-DUNK兄, 未牙, E家仲坐緊監, 渡日如年

唔講LA, 秤陀就返DO檔口, 886   

悠長假期
作者: ballballlover    時間: 2008-9-24 12:38
作者: 157512    時間: 2008-9-25 02:50
  oh ........relly!? thankyou so much la!!!!!! how about 各仁兄???

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2