香港一世發論壇

標題: 今日搵女...... [打印本頁]

作者: jason328000    時間: 2008-9-20 01:21
標題: 今日搵女......
尋日今日,一連兩日到官塘物華街9-11號唐四樓,搵到目標囡囡,尋日就玩個半鐘$300,用套一鑊?之後溝埋受溝,今日再去,又個半鐘,無用套打真軍兩鑊?宜家都應該唔驚,只係得我先可以唔駛用套,唔會有事?攪掂問題後就唔會再做,我會同囡囡結婚......?
作者: Ericchan    時間: 2008-9-20 01:29
歡埸果然有真愛
作者: andyyau    時間: 2008-9-20 17:57
原帖由 jason328000 於 2008-9-20 01:21 發表
尋日今日,一連兩日到官塘物華街9-11號唐四樓,搵到目標囡囡,尋日就玩個半鐘$300,用套一鑊?之後溝埋受溝,今日再去,又個半鐘,無用套打真軍兩鑊?宜家都應該唔驚,只係得我先可以唔駛用套,唔會有事?攪掂問題後就唔會再做,我 ...

奉勸一句細佬歡場那裡有真愛,
唔好咁傻瓜呀,日後會係 個隻.

作者: 恐龍仔    時間: 2008-9-21 00:08
好心
作者: knife2    時間: 2008-9-21 01:05
打真軍就係愛
作者: 推油    時間: 2008-9-21 02:11
作者: jason328000    時間: 2008-9-21 10:54
標題: 我知自己做緊嘜?
我聽日星期一會去社會衛生科驗身?應該無事?佢大我八個月,而且我好愛她,誰會沒一些問題而做這個行業呀?所有囡囡都一定有她的苦衷,唔通鍾意扑
作者: herman    時間: 2008-9-21 18:29
祝 C-Hing 好運
作者: ballballlover    時間: 2008-9-21 20:03
作者: ballballlover    時間: 2008-9-21 20:04
作者: ballballlover    時間: 2008-9-21 20:05
作者: 157512    時間: 2008-9-22 01:26
hey!jason兄! 我都係ar.......... 我在上水搵到我愛的囡囡ar........but i don't know how to do ........ can you tell me more about your story!!!!!!please!please!please!
作者: 157512    時間: 2008-9-22 01:29
"所有囡囡都一定有她的苦衷."JASON兄 我 SUPPORT 你 AR
作者: 157512    時間: 2008-9-22 01:30
HOW TO MAKE HER 受你溝?
作者: cool    時間: 2008-9-22 02:16
邊間房呀?thanks
作者: TMS2002    時間: 2008-9-22 09:18

作者: jason328000    時間: 2008-9-22 09:48
標題: 各位c-hing............
在現時來說,我已經個心好唔舒服,眼見一個沒了方法的囡囡,要這樣做,已經很不舒服,須知自己下面有點痺,要睇社會衛生科,但沒有對她有戎心
作者: jason328000    時間: 2008-9-22 09:51
標題: 愛就是愛....................
愛就係咁?沒什麼可說,官塘物華街9-11號長春藥房樓上,唐四樓一單位房?
作者: jason328000    時間: 2008-9-22 09:53
標題: 我..............
我用手用口同扑都未試過射精,用套即軟做唔到,她只同我一個打真軍,她是我的女朋友,我會驗一下身,相信唔會有問題的...............
作者: ballballlover    時間: 2008-9-22 14:11
作者: samsam    時間: 2008-9-22 23:58
俚d唔係買六合彩, 都係唔好博
作者: jason328000    時間: 2008-9-23 01:01
標題: 各位c-hing,.....無嘜事啦,只超辛苦勁痛
無事,不過抽分泌痛到飛起,宜家即知報告,因為要中招的已經即時中家啦?只不過未曾出現病徵,宜家取分泌化驗淋病同苞疹抗體,有無呢d病的不同病毒,報告無事,另血液報告梅毒及愛滋的怏速測試都無事,只三個月再驗多一次血?醫生話只係痺唔係性病病徵,可以放心,應該一定大步檻過?
作者: jason328000    時間: 2008-9-23 01:23
標題: 抽分泌.................痛不欲身....
痛不欲身.....c-hing緊記,唔好再玩,我已經收手,怕怕了?而果個囡囡我都唔會再找了,唔再玩啦?收山了?試過這次痛苦檢查的男人,一定唔會再去玩?先除褲,男護士叫你自己將細佬由底向前龜頭拉動四五
作者: 香港太子    時間: 2008-9-23 11:24
歡埸冇真愛
有時. 唔係歡埸都可能冇真愛架
作者: 大食王    時間: 2008-9-23 11:27
出嚟行就一定要用套, 除非你包起個囡囡喇(當然事前要有體檢)
作者: TMS2002    時間: 2008-9-23 13:56
22號話驗  23號有報告

作者: ballballlover    時間: 2008-9-23 22:26
作者: 157512    時間: 2008-9-24 00:35
你根本唔愛果個囡囡!!!!!!!!!
作者: jason328000    時間: 2008-9-24 01:13
標題: 覆.............
佢好鍾意爆粗,日日吊媽柒能化?22號驗,即日有報告,宜家手指公張開龜頭揷支
作者: jason328000    時間: 2008-9-24 01:14
標題: ................吊
剛剛在電話又發難,吊媽染能西
作者: jason328000    時間: 2008-9-24 01:16
標題: 化驗
張開龜頭揷支
作者: jason328000    時間: 2008-9-24 01:18
標題: 驗到死.命都無
揷支
作者: 157512    時間: 2008-9-24 01:19

作者: jason328000    時間: 2008-9-25 01:07
標題: 驗驗驗.死死死
真係死家,
作者: 157512    時間: 2008-9-25 02:26
what the happen ar,jason328000 兄?無嘜事ma ???
作者: jason328000    時間: 2008-9-25 09:24
標題: 唔好攪到要驗,痛死你

作者: 157512    時間: 2008-9-26 00:17

作者: jason328000    時間: 2008-9-27 01:18
標題: 157512...............

作者: doggle    時間: 2008-10-11 16:44
又話愛佢..原來..= =

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2