香港一世發論壇

標題: 白虎轉主dup骨 XD [打印本頁]

作者: 龍兄    時間: 2008-9-24 23:49
標題: 白虎轉主dup骨 XD
Http://miss148.com/girl.php?GID=823

白虎話想轉主DUP骨, 巴打點睇呀
作者: 157512    時間: 2008-9-25 02:43
各巴打 有無try this before ar give we report la !!!!
作者: 推油    時間: 2008-9-26 01:49
作者: 肥佬    時間: 2008-9-26 08:00
原帖由 推油 於 2008-9-26 01:49 發表
上址試過一件也是叫白虎[現廣告叫琪琪]既亞姐,咁就真係隻西無毛毛,仲有一粒墨係陰唇左邊,不過骨技好差 ,自已讚自已功夫得,起機成日話姨媽到吾好用力,吾係吾好大力喎,隻西睇下就得,摸下吾好諗啦,而家仲扮大師夫專 ...

早晨, 推油兄, 姖不褸刀係做開鳳GA LA, BIN識DUP JET, 我相信你D DUP功叻過姖
作者: 獨淫俠    時間: 2008-9-26 10:36
未試過呢位鳳姐,唔敢評論,不過推油兄講出一點就本人十分同意,好多陀地都唔俾客人摸蜆、啜波,即使對波都只可以摸下,想搓下都唔俾,仲要一路摸,佢就一路叫你:「細力 D,摸完未呀」?咁0既態度你點留住客人?

以前0係土瓜灣試過隻白虎,好客氣,好服務,可以摸蜆食 Tat 同插一隻手指入去,不過唔準挖,都算係咁喇,送埋出門口時仲好客氣叫得閒上去玩添。
作者: ballballlover    時間: 2008-9-26 12:16
作者: ballballlover    時間: 2008-9-26 12:17
作者: ballballlover    時間: 2008-9-26 12:18
作者: Dane    時間: 2008-9-27 00:32
原帖由 肥佬 於 2008-9-26 08:00 發表

早晨, 推油兄, 姖不褸刀係做開鳳GA LA, BIN識DUP JET, 我相信你D DUP功叻過姖   

絕對
支持
作者: 肥佬    時間: 2008-9-27 09:06
原帖由 ballballlover 於 2008-9-26 12:18 發表
You have recommend her before wor!

禾推介姖個時係鳳姐, E+姖係骨囡, 禾有哥句講哥句JET, BALL兄

作者: 肥佬    時間: 2008-9-27 09:07
原帖由 Dane 於 2008-9-27 00:32 發表

絕對
支持

YEAH..............
作者: ballballlover    時間: 2008-9-27 18:52
作者: 推油    時間: 2008-9-28 13:02
作者: ballballlover    時間: 2008-9-29 08:37
作者: 肥佬    時間: 2008-9-30 08:24
原帖由 ballballlover 於 2008-9-27 18:52 發表
呀!我記得,你話姖係轉運白虎!

早晨, BALL兄, 咪就係姖LOR
作者: 肥佬    時間: 2008-9-30 08:29
原帖由 推油 於 2008-9-28 13:02 發表
佢轉行就得,轉乜都死呀,自我中心爆晒棚,以為仲係十八廿二咩,有人肯比錢小你就偷笑啦,成日擺個西款好似大明星咁,明知冇客,仲大支野叫我沖涼快D。

早晨, 推油兄, 乜姖E家做DO拱衰牙, 學人催鈡TIM
作者: ballballlover    時間: 2008-9-30 08:34
作者: 肥佬    時間: 2008-10-2 08:41
原帖由 ballballlover 於 2008-9-30 08:34 發表
股市大跌,又想起要轉運!

早晨, BALL兄, 尼D係大圍事, 奌轉運刀冇用GA LA, 除易而安LOR

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2