香港一世發論壇

標題: 豐滿中囡200任做---抵??? [打印本頁]

作者: 龍兄    時間: 2008-9-24 23:52
標題: 豐滿中囡200任做---抵???
http://miss148.com/girl.php?GID=825

豐滿中囡200任做---巴打點睇???
仲要係新場新裝修

作者: 157512    時間: 2008-9-25 02:34
oh my godddddddddddddddddddddddddddddddd..................................... thankyoy so much.......肥兄!好x正 for you woo 我想.......
作者: 推油    時間: 2008-9-26 01:04
作者: 肥佬    時間: 2008-9-26 08:12
原帖由 157512 於 2008-9-25 02:34 發表
oh my godddddddddddddddddddddddddddddddd..................................... thankyoy so much.......肥兄!好x正 for you woo 我想....... :148go ...

早晨, 157512兄, 多謝夾承惠, 刀唔知係何方妖物
作者: 肥佬    時間: 2008-9-26 08:17
原帖由 推油 於 2008-9-26 01:04 發表
先吾講佢外貌,呢座大廈6/F,8/F,11/F,都係一樓兩鳳,細細間屋,有時同D師兄撞鍾,一齊沖涼幾戇九。

旦尼個單位係C座WOR, 推油兄, 以禾所知, 鴻聯D一樓一係分佈係A,D座"姐"WOR, 乜宜家連C座刀做埋牙
作者: hkshrek    時間: 2008-9-26 09:40
原帖由 肥佬 於 2008-9-26 08:17 發表

旦尼個單位係C座WOR, 推油兄, 以禾所知, 鴻聯D一樓一係分佈係A,D座"姐"WOR, 乜宜家連C座刀做埋牙   

咁就要唔該肥佬兄幫我地8上去睇睇
作者: ballballlover    時間: 2008-9-26 12:31
作者: ballballlover    時間: 2008-9-26 12:34
作者: andyyau    時間: 2008-9-26 20:15
原帖由 肥佬 於 2008-9-26 08:12 發表

早晨, 157512兄, 多謝夾承惠, 刀唔知係何方妖物   

早晨呀!肥哥哥經本人調查過後,得悉呢位係擰波仙子剛剛下凡,一定係你杯茶
作者: 龍兄    時間: 2008-9-26 22:53
原帖由 ballballlover 於 2008-9-26 12:34 發表
She is Brother Dragon's beloved. One girl open two topics!

http://www.hk148forum.com/viewth ... &extra=page%3D1

ball兄講笑咋
我唔鐘意俚類型的
只係佢有200任做...我幫佢發佈下消息姐
作者: Dane    時間: 2008-9-27 00:28
原帖由 肥佬 於 2008-9-26 08:17 發表

座座 都做
作者: 肥佬    時間: 2008-9-27 09:10
原帖由 hkshrek 於 2008-9-26 09:40 發表

咁就要唔該肥佬兄幫我地8上去睇睇

尼D仲洗乜睇吖, X嚟GA LA, HKSHREK兄
作者: 肥佬    時間: 2008-9-27 09:13
原帖由 andyyau 於 2008-9-26 20:15 發表

早晨呀!肥哥哥經本人調查過後,得悉呢位係擰波仙子剛剛下凡,一定係你杯茶  

早晨, ANDY兄, 寄然拱正, 拱你食咗未呢
作者: 肥佬    時間: 2008-9-27 09:15
原帖由 Dane 於 2008-9-27 00:28 發表

座座 都做

拱咪好快変富士山
作者: andyyau    時間: 2008-9-27 11:03
原帖由 肥佬 於 2008-9-27 09:13 發表

早晨, ANDY兄, 寄然拱正, 拱你食咗未呢   

肥哥哥早晨呀!andy弟當然要俾師兄先品嚐過才試啦.
有高人指指點點才是明燈呀!

作者: TMS2002    時間: 2008-9-27 11:09
兩位巴打 實在太客氣喇  
作者: 獨淫俠    時間: 2008-9-27 13:24
原帖由 龍兄 於 2008-9-26 22:53 發表
只係佢有200任做...我幫佢發佈下消息姐

龍兄,$200 只係推油,全套要 $300,冇話任做喎,會唔會搞錯資料呢?
作者: 推油    時間: 2008-9-28 13:11
作者: ballballlover    時間: 2008-9-29 08:39
作者: hkshrek    時間: 2008-9-29 09:38
原帖由 ballballlover 於 2008-9-29 08:39 發表
A小姐出名Lum靚仔,送多Q都得!

唔係阿玉咩
作者: ballballlover    時間: 2008-9-29 12:38
作者: 色中餓鬼    時間: 2008-9-29 14:26
標題: 回復 1# 的帖子
點食得落呀 c兄
作者: ballballlover    時間: 2008-9-29 17:45
作者: 肥佬    時間: 2008-9-30 08:19
原帖由 andyyau 於 2008-9-27 11:03 發表

肥哥哥早晨呀!andy弟當然要俾師兄先品嚐過才試啦.
有高人指指點點才是明燈呀!

早晨, ANDY兄, 経C-HING你調查過後, 刀唔入閘LOR WOR, 好極刀有限LA, 照睇外形同身形, 唔係阿毛刀係阿嬋LOR, THANK YOU ANDY兄你SIN
作者: 肥佬    時間: 2008-9-30 08:20
原帖由 TMS2002 於 2008-9-27 11:09 發表
兩位巴打 實在太客氣喇  

早晨, 02兄, 拱你捱吓義氣, 上LA
作者: TMS2002    時間: 2008-9-30 09:25
早晨 肥兄  多謝  小弟 膽固醇高 無褔消受  
作者: andyyau    時間: 2008-9-30 11:36
原帖由 肥佬 於 2008-9-30 08:19 發表

早晨, ANDY兄, 経C-HING你調查過後, 刀唔入閘LOR WOR, 好極刀有限LA, 照睇外形同身形, 唔係阿毛刀係阿嬋LOR, THANK YOU ANDY兄你SIN   

肥兄早晨!多謝師兄誇獎,日後大家有好嘢食不妨交流交流一下.
作者: 肥佬    時間: 2008-10-2 08:36
原帖由 TMS2002 於 2008-9-30 09:25 發表
早晨 肥兄  多謝  小弟 膽固醇高 無褔消受  

早晨, 02兄, 唔洗怕, 早晚飲杯燕麥LA
作者: 肥佬    時間: 2008-10-2 08:39
原帖由 andyyau 於 2008-9-30 11:36 發表

肥兄早晨!多謝師兄誇獎,日後大家有好嘢食不妨交流交流一下.

早晨, ANDY兄, 尼個一定LA, 禾有係友台拜讀C-HING你GA文章0架

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2