香港一世發論壇

標題: 想問各位C-Ching有關囡囡 [打印本頁]

作者: doggle    時間: 2008-10-25 20:51
標題: 想問各位C-Ching有關囡囡
想問各位C-Ching..點解d囡囡一定要爆粗呢?有冇d正正常常..斯斯文文..既?
出個火遮..最少聽左佢講20次粗口..其中有好多次都唔知係唔係暗寸我..= =|||
應又唔係..唔應又好似唔知點..
作者: ballballlover    時間: 2008-10-25 23:03
作者: 肥佬    時間: 2008-10-26 08:08
原帖由 doggle 於 2008-10-25 20:51 發表
想問各位C-Ching..點解d囡囡一定要爆粗呢?有冇d正正常常..斯斯文文..既?
出個火遮..最少聽左佢講20次粗口..其中有好多次都唔知係唔係暗寸我..= =|||
應又唔係..唔應又好似唔知點..

姖講粗口0係想你快D出嘢係化, C-HING兄
作者: andyyau    時間: 2008-10-26 16:33
dog狗兄!如果條女係講粗口嘅,即意味你倆可以玩放的
作者: doggle    時間: 2008-10-26 18:57
睇完咁多位師兄既回應..我有少少明白..
但對其他人唔知..對我..極少量是可以的..但一過多的時候..就令我變得毫無心情了= =
我想我還是比較難可以找到適合我的吧= =|||
作者: andyyau    時間: 2008-10-26 20:29
原帖由 doggle 於 2008-10-26 18:57 發表
睇完咁多位師兄既回應..我有少少明白..
但對其他人唔知..對我..極少量是可以的..但一過多的時候..就令我變得毫無心情了= =
我想我還是比較難可以找到適合我的吧= =|||

Dog狗兄!似乎你好似自我矛盾,出去搵女目的求開心.管她斯文或粗口,
做人需快樂時要快樂,做人樂觀的,煩惱事就少的.
作者: doggle    時間: 2008-10-27 00:59
原帖由 andyyau 於 2008-10-26 20:29 發表

Dog狗兄!似乎你好似自我矛盾,出去搵女目的求開心.管她斯文或粗口,
做人需快樂時要快樂,做人樂觀的,煩惱事就少的.

但總有喜好吧..
大家都會選擇諸如:

高/矮
肥/瘦
靚/普通
態度好/不好

吧..

忘了跟大家說一句..謝謝^^
作者: tz2    時間: 2008-10-27 02:10
ok ma
作者: 157512    時間: 2008-10-28 23:14
囡囡 sure on 9

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2