香港一世發論壇

標題: [首個報告] 須然佢波細, 旦就好乸好砌---太子【小文】 [打印本頁]

作者: 9709394    時間: 2014-5-19 12:27
標題: [首個報告] 須然佢波細, 旦就好乸好砌---太子【小文】

早上個星期,又上太子睇下有咩好点心, 早上時段上到去.有師兄已开緊飱 ,靚女主持人間我有咩心水,我話要試新女, 入房涼下泠氣先,几分鐘后,靚女介紹 ,【小文】俾我,目測二十尾,几順眼,可愛型,全身走肥,睇身型及高度有D似同場嘅【盈盈】.
又係大家除衫肉帛相見嘅時刻 【小文】 皮膚吾錯,吸手波,不個都幾好揸,腰幼 , ,洗白白先,你咪睇佢波仔細細,body做得几好,好C服 ,有水中蕭 , 蕭功剛柔並重,有快有慢,有接近爆的感覺 ,巧撚C服 , 出去玩過,
【小文】〈為我抹乾身后,先做背部【文】先由我背脊錫落至pat,pat,至大腿.左至右,一D都吾hea, 至於毒龍呢Part,本人skip左 , 轉身由頸錫到我双lin,肚腩大腿,我雙手亦一面玩吸手波,一面玩濕透鮮鲍仔,】 【文】慢慢享受緊我為佢隻鮑鱼仔massage,佢口中喃喃自語,你搞到我好痕.我d水就係咁流. 我都好9痕呀,說時遲,那時快,【文】已經把我小99放 入口係咁啜,舔,由個9頭舔到去春袋. 佢一路含,一.路呻吟,佢既呻吟聲令我更加落力幫佢.massage鮑鱼仔,都吹左好耐 ,示意過膠上馬,男上女下先,wo,西隧奇窄 ,我由慢插到加速快插 ,【文】反應得好肉緊,双手捉住我.發出吾吾,呀呀既呻吟聲, ,佢既呻吟聲同我既呻吟聲不停交流,一出一入,真係好爽
,轉dog,dog,式我捉住佢pat ,pat,係咁插,拍拍拍,真係好爽, 我地2条肉蟲就好似融為一體咁: !好攰,等【文】係上面,佢騎工不錯,係輕快節奏下,一上一落咁,我,派彩la , ,成億美白西米露送俾【小文】la,好暢快,  事后【小文】小心為我清洗,時間刚巧到 ,ps【小文】雖然细细粒 旦就好乸好砌 女女好似係part,time.要試嘅borther要留意佢返工時間la ,个人意見,不喜勿插。
作者: ray592171    時間: 2014-5-20 05:32
多謝報告。
作者: 太子    時間: 2014-5-20 10:17
謝謝小文的報告
作者: Gym2014    時間: 2014-5-21 03:55
細細粒,我鍾意
作者: 不知所謂    時間: 2014-5-21 19:13
睇苟相當正,不過唔係時常返,慘
作者: 太子殿下    時間: 2014-6-11 15:50
多謝師兄分享報告

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2