香港一世發論壇

標題: 濃情指壓-雯雯 [打印本頁]

作者: 蟹仔    時間: 2008-12-30 12:35
標題: 濃情指壓-雯雯

見各位巴打討論咁多濃情囡囡, 昨日收工 就上左去試試, 撞0岩收工時間, 一上去都要等一陣先有得入
係網見到雯雯身材咁fit, 咪搵0左雯雯. 一入房就除衫沖涼, 當洗完一次, 條囡就拆左包爆炸糖放入口
跟住幫我水中簫, 未試過, 都幾過癮, 吹左一輪, 佢問我洗唔洗吹爆, 我話唔洗, 跟住就再沖一次
上床, 一上床就先黎個毒龍鑽, 鑽完就拆0左個果凍幫我鍚晒全身, 然後幫我冰火, 不過佢對竹筍波真係
幾正, 我都玩左一陣, 絕對真波有手感, 最後見小弟都扯到硬晒, 咪叫佢帶套開始吊, 出完沖涼仲同佢吹左
幾句就夠鐘. 不過俚條囡真係唔錯,服務又夠好, 唔知其他巴打仲有無其他囡介紹?

作者: 肥安    時間: 2008-12-31 00:55
我試過新囡lily, 大乳雲
作者: samsam    時間: 2008-12-31 00:59
睇相身材都唔錯, 不過未試過濃情, 其他C兄呢?
作者: 157512    時間: 2008-12-31 01:05
no la.......
作者: 龍兄    時間: 2008-12-31 13:35
ruby都幾好..u can try
作者: 恐龍仔    時間: 2009-1-1 00:26

作者: Dane    時間: 2009-1-1 02:14
原帖由 龍兄 於 2008-12-31 13:35 發表
ruby都幾好..u can try

邊個多 毛毛
作者: ballballlover    時間: 2009-1-1 10:36
作者: Dane    時間: 2009-1-1 17:22
原帖由 ballballlover 於 2009-1-1 10:36 發表
祝您今年食到多d毛女!  Happy New Year!

股市就熊市,你就食熊(多毛)女!

都有毛架
作者: ballballlover    時間: 2009-1-2 11:38
作者: 龍兄    時間: 2009-1-3 13:38
DANE兄只要求多毛, 無長短要求喎
作者: kamcheen    時間: 2009-1-13 14:46
i like this girl
作者: 157512    時間: 2009-1-17 01:34
me too~~~~~
作者: Dane    時間: 2009-1-18 22:21
原帖由 龍兄 於 2009-1-3 13:38 發表
DANE兄只要求多毛, 無長短要求喎

全對
作者: 槍手    時間: 2009-1-19 16:29
咁龍兄有乜好野介紹俾dane兄呀

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2