香港一世發論壇

標題: only 250,低到震呀 [打印本頁]

作者: 唔吊唔舒服    時間: 2009-1-4 20:12
標題: only 250,低到震呀
之前有巴打介紹過 嘉嘉 揼骨好好,咪諗住試下囉。打左電話預約定先,終於都比我試到。唔知有無巴打好似我咁,唔係特別想做愛只係鍾意揼骨。我問佢齋揼得唔得,佢話OK,於是就開波。

聽 嘉嘉 佢以前係跟中醫學揼骨既,不過佢手勢都好正宗。重有踩背,因為佢按既按就知道我邊度累邊度痛,然後就針對果個部位按,所以按完真係d咩野疲勞呀,腰酸背痛呀都舒緩哂。出到黎真係有煥然一新既感覺,被d真係識揼既囡囡揼過既朋友應該知道呢種感覺。唯一唔好處係嫌佢唔太足鐘,得個 90 分鍾,呢樣野自己揼果陣就過癮,不過如果經過岩岩有客就有排等,所以以為如果我上去我都會預約定先,費事去到白行一趟。only 250,骨友必試

作者: 唔吊唔舒服    時間: 2009-1-4 20:13
http://www.miss148.com/girl.php?GID=1078
作者: 唔吊唔舒服    時間: 2009-1-4 20:13

作者: ballballlover    時間: 2009-1-4 22:34
作者: louis121    時間: 2009-1-4 23:01

作者: doggle    時間: 2009-1-4 23:55
原帖由 ballballlover 於 2009-1-4 22:34 發表
問清楚些,真係250包全套90分鐘,有冇寫錯?

波C-Ching,全套要380><
不過如果dup得真係ok既話都抵既..^^
作者: 推油    時間: 2009-1-5 02:04
作者: ballballlover    時間: 2009-1-5 11:46
作者: ballballlover    時間: 2009-1-5 11:46
作者: 龍兄    時間: 2009-1-5 12:48
打漏左380...sorry >.<
作者: 槍手    時間: 2009-1-5 15:06
左敦褔樂D女都係有番咁上下(年紀),好唔好就.............................

我都係同推油兄一樣,觀望下先
作者: 推油    時間: 2009-1-5 21:41
作者: Dane    時間: 2009-1-5 22:39
真係 dup 得先好 ...........
dup 得好 ...我都制
作者: 龍兄    時間: 2009-1-5 22:55
我都俾佢按左陣, 力水夠, 都唔錯
作者: doggle    時間: 2009-1-10 00:17
原帖由 ballballlover 於 2009-1-5 11:46 發表
dog C-Hing, 昨日冇寫$380架.

嗯嗯><Ball C-Ching我估到..不過因為我按既時候有..所以咪打埋出黎..諗住等你唔駛按多次入去><
話時話..Ball C-Ching同推C-Ching或者肥C-Ching會唔會有可能出呢份report呢?
作者: ballballlover    時間: 2009-1-10 01:50
作者: 肥佬    時間: 2009-1-10 10:07
原帖由 doggle 於 2009-1-10 00:17 發表

嗯嗯><
話時話..Ball C-Ching同推C-Ching或者肥C-Ching會唔會有可能出呢份report呢?

禾E+唔好尼味嘢LA, DOGGLE兄, SORRY
作者: doggle    時間: 2009-1-11 00:21
原帖由 肥佬 於 2009-1-10 10:07 發表

禾E+唔好尼味嘢LA, DOGGLE兄, SORRY   

唔緊要,我等肥C-Ching你既其他report
作者: 肥佬    時間: 2009-1-11 09:06
原帖由 doggle 於 2009-1-11 00:21 發表

唔緊要,我等肥C-Ching你既其他report

禾好懶0架, 未0係DO出過REPORT 0架, 如你想食某囡囡, 講出嚟, 睇吓禾食過未, 食過GA, 禾SIN會講吓GA咋, DOGGLE兄, SORRY
作者: kamcheen    時間: 2009-1-13 14:40
$250 有沒有包做愛
作者: doggle    時間: 2009-1-14 01:00
原帖由 肥佬 於 2009-1-11 09:06 發表

禾好懶0架, 未0係DO出過REPORT 0架, 如你想食某囡囡, 講出嚟, 睇吓禾食過未, 食過GA, 禾SIN會講吓GA咋, DOGGLE兄, SORRY   

咁都好丫^^
冇所謂啦^^肥C-Ching^^
反正交流下遮^^
作者: 肥佬    時間: 2009-1-14 08:38
原帖由 doggle 於 2009-1-14 01:00 發表

咁都好丫^^
冇所謂啦^^肥C-Ching^^
反正交流下遮^^

你明就最好LA, DOGGLE兄, THANK YOU
作者: doggle    時間: 2009-1-17 02:41
原帖由 肥佬 於 2009-1-14 08:38 發表

你明就最好LA, DOGGLE兄, THANK YOU   

No thx
作者: LANLOY    時間: 2009-2-10 17:01
原帖由 唔吊唔舒服 於 2009-1-4 20:13 發表

師兄
此囡到抵係邊到

作者: Dane    時間: 2009-2-10 21:30
搵唔到
作者: 肥佬    時間: 2009-2-11 08:36
原帖由 Dane 於 2009-2-10 21:30 發表
搵唔到

禾邦你搵DO LA, 懶鬼!快D上去邦嚫LA

http://www.miss148.com/girl.php?GID=1178

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2