香港一世發論壇

標題: 佐敦櫻桃包膠 [打印本頁]

作者: samsam    時間: 2009-1-8 13:38
標題: 佐敦櫻桃包膠
http://miss148.com/girl.php?GID=1024

今日經過佐敦, 心思思走上去諗住搵櫻桃, 諗住巡下場睇埋其他女, 上到去想襟A, 但掛稍後.. 咪去按B,過一陣櫻桃開門, 第一時間拉左入去,
坐底望真D.. 齋望身材加樣, 對板!  坐係床邊, 櫻桃送上檸茶, 好好照呼..
跟手幫我除衫, 入去較水比我沖涼, 入到廁所光猛D,櫻桃皮膚真係好白 !! .. 邊洗邊BODY MSG.
傾開計都覺得佢幾斯文溫柔, ......講返沖涼, 好好照呼, 捽混全身鍚混全身, 對奶真係睇見都心驚驚.. 到上床啦, 首先黎個雙乳夾腸先, 由於對波夠"長",
一拉出來可以夾住條腸捽捽捽, 感覺都OK..
跟住笠套吹, 又吹得幾舒服, 條利來回打圈頂到細佬硬一硬, 吹左一陣, 跟住上馬, 來個男上女下先, 佢開始呻吟, 佢把聲真係好0爹果種FEEL,
"嗯...嗯. O.. O..." 感覺好似聽音樂咁正, 頂佢唔順咪轉姿勢女上男下, 等佢騎上黎我唔駛郁,
坐到上黎繼續聽佢把好0爹 ge 呻吟聲.... 仲要望住佢對大波波, 真係頂唔多順啦,做多陣都好快俾佢搞掂.....
完場後櫻桃都服侍周到響我身上掃下掃下, 問我支力唔支力, 叫我抖下, 吹二句水起身沖涼, 沖完涼出黎幫我著衫, 坐底吹陣水,
跟住有其他人按鐘, 咁就擺底錢走人..

作者: 普通人    時間: 2009-1-8 23:48
thx bro
作者: Dane    時間: 2009-1-9 00:11
多謝晒 ....不過 , 係邊度
作者: 恐龍仔    時間: 2009-1-9 00:56
睇相幾好波
作者: 龍兄    時間: 2009-1-9 01:07
樣同身材真係唔錯
作者: ballballlover    時間: 2009-1-9 02:05
作者: ballballlover    時間: 2009-1-9 02:06
作者: ballballlover    時間: 2009-1-9 02:06
作者: ballballlover    時間: 2009-1-9 02:07
作者: doggle    時間: 2009-1-10 00:40
謝謝C-Ching report
作者: 157512    時間: 2009-1-13 00:20
小到佢甩轆啦
作者: tonyja    時間: 2009-1-19 19:00
服務唔錯,如果唔介意加建(小弟手感覺得),真是可以一食
作者: 肥安    時間: 2009-1-20 23:57
OH~ 依家都唔少囡加建
不過服務好緊要0的
作者: David    時間: 2009-1-21 09:05
原帖由 肥安 於 2009-1-20 23:57 發表
OH~ 依家都唔少囡加建
不過服務好緊要0的

完全同意, 個個都加建, 如果唔加會好難揾食. 冇計
就算酒店高鐘囡一樣
不過, 如果加得靚都ok ge
作者: ballballlover    時間: 2009-1-21 12:47
作者: 龍兄    時間: 2009-1-21 12:51
我覺得樣靚緊要d

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2