香港一世發論壇

標題: REPORT2 [打印本頁]

作者: night    時間: 2009-1-9 19:44
標題: REPORT2
在"實况足球"網見到"XX港"(馬檻),NO@#好合我心水,立即去試,報告如下:
肥妹一個,波路一般(以肥妹比較),樣靚,白淨, 不過肚有紋,下面唔算窄 ,幾健談,吹就好落力同OK,先口爆一次,再等回氣後做一次.
值得一提係她以前係護士 同著件晚禮装入房
作者: 龍兄    時間: 2009-1-10 02:36
詳細少少c兄
俚度主張言論自由
作者: 肥佬    時間: 2009-1-10 09:45
原帖由 night 於 2009-1-9 19:44 發表
在"實况足球"網見到"XX港"(馬檻),NO@#好合我心水,立即去試,報告如下:
肥妹一個,波路一般(以肥妹比較),樣靚,白淨, 不過肚有紋,下面唔算窄 ,幾健談,吹就好落力同OK,先口爆一次,再等回 ...

TKS包胶
作者: 肥佬    時間: 2009-1-10 09:49
原帖由 龍兄 於 2009-1-10 02:36 發表
詳細少少c兄
俚度主張言論自由

再詳細D, 龍兄你會唔會話阿NIGHT兄係DO賣免費廣告, 至BAN佢0架, 吓............?
作者: 槍手    時間: 2009-1-10 12:58
咁我信龍兄會好大方同大量
作者: 龍兄    時間: 2009-1-10 13:45
原帖由 肥佬 於 2009-1-10 09:49 發表

再詳細D, 龍兄你會唔會話阿NIGHT兄係DO賣免費廣告, 至BAN佢0架, 吓............?   

唔會..最多delete篇野
作者: 肥佬    時間: 2009-1-10 17:50
原帖由 龍兄 於 2009-1-10 13:45 發表

唔會..最多delete篇野

拱咪卽係唔好講拱清楚
作者: 龍兄    時間: 2009-1-10 23:51
唔係呀...講笑咋, 俚行一定有好有唔好, 客都一樣姐
有咩咪拿出黎討論下囉
作者: 肥佬    時間: 2009-1-11 09:11
原帖由 龍兄 於 2009-1-10 23:51 發表
唔係呀...講笑咋, 俚行一定有好有唔好, 客都一樣姐
有咩咪拿出黎討論下囉

嗱............你講GA吓, 咪過第日我講係你尼DO出廣告GA囡唔掂時, 你剪禾賓周, BAN禾牙吓, 龍兄
作者: 龍兄    時間: 2009-1-11 14:03

作者: Dane    時間: 2009-1-11 23:46
原帖由 肥佬 於 2009-1-11 09:11 發表

嗱............你講GA吓, 咪過第日我講係你尼DO出廣告GA囡唔掂時, 你剪禾賓周, BAN禾牙吓, 龍兄   

肥佬 ..到時 剪咗你, 你吹吹咩   (講笑)
作者: 肥佬    時間: 2009-1-12 07:58
原帖由 Dane 於 2009-1-11 23:46 發表

肥佬 ..到時 剪咗你, 你吹吹咩   (講笑)   

唔會GA, 龍兄會係個講口齒GA人嚟GA
作者: ballballlover    時間: 2009-1-12 12:26

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2