香港一世發論壇

標題: 生活更精彩~~~凍到扑街都要出去滾 [打印本頁]

作者: 推油    時間: 2009-1-13 22:19
作者: night    時間: 2009-1-13 22:44
Thanks good report
我都睇中個Target,酒店鬼妹,不過成千銀,家下15/16
作者: doggle    時間: 2009-1-14 01:02
thx推C-Ching report^^
作者: 肥佬    時間: 2009-1-14 08:28
原帖由 推油 於 2009-1-13 22:19 發表
,呢幾日真係凍到九縮,所以禽日本來上樂道二樓搵囡囡推油出火,點知搬九左,來左條新女又覺得麻麻,上六樓新碰下運氣,開門亞姐一名,但波大[有D擔心係假野或者裝野],不過見到佢有暖爐,就直走入去,問清楚$300包出火連90分鍾 ...

拱D場又冇奶油冇暖炉GA, 如果拑凍刀冇GA, 真係等食屎刀得LOR, 推油兄
作者: 肥佬    時間: 2009-1-14 08:36
原帖由 night 於 2009-1-13 22:44 發表
我都睇中個Target,酒店鬼妹,不過成千銀,家下15/16

諗拱多做乜吖, 食咗至算LA, 鬼妹收一千, 算平LA, 你唔見友台早十日DO, 咪有個自稱0系陀地GA囡, 酒店預約刀收千五LA, 真係人刀癲牙, NIGHT兄
作者: 肥安    時間: 2009-1-14 10:33
好多都有暖爐啦..咁凍仲無暖爐..聽執啦
作者: 槍手    時間: 2009-1-14 10:45
有d得個"難"九曖風樹仔都有呀
作者: wing.360    時間: 2009-1-14 21:36

作者: 推油    時間: 2009-1-14 21:48
作者: night    時間: 2009-1-14 23:01
原帖由 推油 於 2009-1-14 21:48 發表
咁冷凍我都去叫雞,算吾算係好咸濕呢?

我估正常卦,天氣凍,隻手自然想揾個"暖水袋"渣下,細佬又會想搵個暖笠笠洞捐下
作者: 148馬神    時間: 2009-1-14 23:17
原帖由 night 於 2009-1-13 22:44 發表

night 兄. 小弟也曾搞過幾件索鬼妹. 身形同樣子索爆. 但服務態度就一般.  如果未試過都 ok ge
作者: night    時間: 2009-1-14 23:19
原帖由 肥佬 於 2009-1-14 08:36 發表

諗拱多做乜吖, 食咗至算LA, 鬼妹收一千, 算平LA, 你唔見友台早十日DO, 咪有個自稱0系陀地GA囡, 酒店預約刀收千五LA, 真係人刀癲牙, NIGHT兄   

好似二千四都有
鬼妹收一千真係算平,不過細佬我見識同經驗少,一SHOOT一千好似真係未試過.15/16原因係我未試過酒店預约同埋佢地負面野又多.
話分兩頭講,如果洗一千錢又有好多選擇,可以去指壓雙飛再加鐘 ,去141過夜(以一般$800計算)仲可以有二百淨低去同囡囡食宵夜加早餐 ,跳個一條龍茶仔,四手按摩.......真係好多選擇
作者: night    時間: 2009-1-14 23:29
原帖由 148馬神 於 2009-1-14 23:17 發表

night 兄. 小弟也曾搞過幾件索鬼妹. 身形同樣子索爆. 但服務態度就一般.  如果未試過都 ok ge

馬神兄,恭喜你今晚又TIP中先
我等緊你度條孖Q,中之後去試我心頭好
鬼妹我係馬檻試過一次咁大把,正如你所講,服務態度一般.不過今次我睇中呢個我貪佢隻脾夠.............粗

作者: 157512    時間: 2009-1-15 00:32
絕對係好咸濕!!!!!!!!!!!!但我十卜你呀推油兄!!! beause me too la~~~
作者: 龍兄    時間: 2009-1-15 01:38
俚排真係好很凍...我真係九都縮埋
作者: 肥佬    時間: 2009-1-15 08:29
原帖由 推油 於 2009-1-14 21:48 發表
咁冷凍我都去叫雞,算吾算係好咸濕呢?

唔係好咸濕, 係好賊咸濕
作者: 肥佬    時間: 2009-1-15 08:36
原帖由 night 於 2009-1-14 23:19 發表

好似二千四都有
鬼妹收一千真係算平,不過細佬我見識同經驗少,一SHOOT一千好似真係未試過.15/16原因係我未試過酒店預约同埋佢地負面野又多.
話分兩頭講,如果洗一千錢又有好多選擇,可以去指壓雙飛再加鐘: ...

拱又唔係拱講GA, NIGHT兄, 人一世, 物一世, 乜刀TRY吓吖MA, 拱SIN不枉此生0架
作者: ballballlover    時間: 2009-1-15 11:00
作者: ballballlover    時間: 2009-1-15 11:02
作者: 148馬神    時間: 2009-1-15 19:52
原帖由 night 於 2009-1-14 23:29 發表

馬神兄,恭喜你今晚又TIP中先
我等緊你度條孖Q,中之後去試我心頭好
鬼妹我係馬檻試過一次咁大把,正如你所講,服務態度一般.不過今次我睇中呢個我貪佢隻脾夠.............粗

NIGHT 兄,脾夠.............粗, 有乜好處呢?
作者: 肥佬    時間: 2009-1-16 08:53
原帖由 ballballlover 於 2009-1-15 11:02 發表
乜原來你又咁講!

你見唔DO咩
作者: 肥佬    時間: 2009-1-16 08:54
原帖由 148馬神 於 2009-1-15 19:52 發表

NIGHT 兄,脾夠.............粗, 有乜好處呢?

啖啖肉卦
作者: ballballlover    時間: 2009-1-16 11:43
作者: night    時間: 2009-1-16 13:50
原帖由 148馬神 於 2009-1-15 19:52 發表

純個人喜好,我覺得脾夠粗玩起半邊燒鵝脾時好正
作者: night    時間: 2009-1-16 14:58
原帖由 肥佬 於 2009-1-16 08:54 發表

啖啖肉卦   

都係其中一個原因
作者: 肥佬    時間: 2009-1-17 15:16
原帖由 ballballlover 於 2009-1-16 11:43 發表

暴力d都得嘛!

斯文D好
作者: 肥佬    時間: 2009-1-17 15:18
原帖由 night 於 2009-1-16 13:50 發表

會拍拍聲, 頂癮好多0架, NIGHT兄
作者: 肥佬    時間: 2009-1-17 15:19
原帖由 night 於 2009-1-16 14:58 發表

都係其中一個原因

禾刀LIKE 0架
作者: Dane    時間: 2009-1-18 22:19
原帖由 night 於 2009-1-16 13:50 發表

受得力   正

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2