香港一世發論壇

標題: 點解要呃人? [打印本頁]

作者: oscartsui    時間: 2014-8-12 11:37
標題: 點解要呃人?
唉!都唔知D囡囡點解係廣告度寫到自己乜都得, 做唔到就唔好係廣告度落咁多服務啦, 講真, 叫雞求開心, 吊西求出野, 睇過服務內容, 你情我願, 有需要打電話問左先, 你肯制咪做囉, 但上到去除曬衫至話呢樣加錢, 個樣加錢, 好心D囡囡啦, 有心出黎做,點解唔做好D, 你做得個客開心, D客實返轉頭,如果好似死魚咁, 無厘情趣, 男人使能叫雞咩, 係屋企同老婆攪咪一能樣, 男人出黎玩就係想玩D新鮮野. 希望D囡囡睇完我呢段野,自己檢討下啦, 內容有得罪囡囡既, 請多多包函.

ps. (我而家都固定有四,五件好野, 唔係幫佢地買廣告, 所以我唔會中戈大link條line出黎, 俾人以為我都係寫dog)
作者: BACKGARDEN    時間: 2014-8-12 13:07
呢d臭雞洗閪包函咩,等餓鳩死la,有好野pm我丫,thx!!!!!!
作者: 白柴    時間: 2014-8-12 13:30
而家好多囡囡網上價錢同入到房既價唔一樣, 通常係房內另有價目表 :
客例如 : 環保吹+100, 毒龍+100, 車輪+100, 全套480
但網上就寫 : 全套380, 舒根+全套480.
開門時再問, 380即係齋做, 多數係求其沖涼, 帶袋唅幾下崩周, 跟住訓低....
480呢 ? 沖涼耐D, 環保唅賓周耐D, 吊西加D叫聲.....
我自己就情願囡囡寫幾多就幾多, 最唔鐘意入到房至話, 呢樣又加錢果樣又加...
試過有條女仲搞野, " 下, 你用多左條毛巾喎, 加錢..."
作者: qal    時間: 2014-8-12 17:48
唉!都唔知D囡囡點解係廣告度寫到自己乜都得, 做唔到就唔好係廣告度落咁多服務啦, 講真, 叫雞求開心, 吊西求 ...
oscartsui 發表於 2014-8-12 11:37

really ture and good report .
作者: hayamu2    時間: 2014-8-12 17:51
呃人的坚决不去,有好的PM共享,可以么,楼主?
作者: 獵豹    時間: 2014-8-12 19:11
呢樣又話加錢.果樣又話要加錢.埋單480仲要吾找錢.好似老馮,伍舊水玩指壓好過.
作者: 单车仔85    時間: 2014-8-13 01:18
ching,深有同感啊!!好多都系挂羊頭賣狗肉,同綱上噶介紹完全吾一樣,乜西服務都要加錢,无晒意思!!兄弟,有有野,可以pm俾我分享下嗎?吾該!!
作者: kaywong123    時間: 2014-8-13 13:50
好多時都遇到呢類囡囡,特別係報告多,講到點好點好,試完你就知係跌錢貨色!
作者: 西门哥哥    時間: 2014-8-14 10:10
回復 3# 白柴

不会吧 ,在边啊。
作者: oscartsui    時間: 2014-8-14 10:50
講真, 我出黎玩, 至緊要開心有服務, 如果冇0既話, 不如返歸同老婆攪, 我又唔會貪D女後生, 後生既好多時都舐野.
作者: 雪人    時間: 2014-8-18 23:59
啱聽,有時d報告太假!!!!
作者: owl_2005    時間: 2014-8-20 07:45
唉!都唔知D囡囡點解係廣告度寫到自己乜都得, 做唔到就唔好係廣告度落咁多服務啦, 講真, 叫雞求開心, 吊西求 ...
oscartsui 發表於 2014-8-12 11:37

ching , 有咩好野 , pm 比小弟好喎 . 我都成日中伏. 中撚到怕....
作者: peter葛葛    時間: 2014-8-22 09:26
求樓主PM好野,唔使多,2件就夠,實在中伏中到怕怕!!!
作者: aboy009    時間: 2014-9-22 00:08
迷人皮膚白滑yes...
作者: aboy009    時間: 2014-9-22 00:09
啱聽,有時d報告太

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2