香港一世發論壇

標題: 牛年第一射 [打印本頁]

作者: 推油    時間: 2009-1-23 23:39
作者: 龍兄    時間: 2009-1-23 23:44
我都係單身一支公. ...希望來年搵番條正菜先
plan定過年後尋找女朋友多名
作者: 肥佬    時間: 2009-1-24 10:07
原帖由 推油 於 2009-1-23 23:39 發表
各位弟兄,先向大家祝福伸春大拮,QQ有力,話咁快又過年啦,我呢亭平民百性,搵雞碎咁多,冇錢買股票發達,所以雷曼關我九事,單身麻甩佬,冇穿又冇爛,只有夠嫻錢叫下雞,Dup下骨,咁大個人又吾使周圍拜年,咁多日假期係香港,吾叫 ...

首SIN同推油兄拜個早年, 祝你事事順景, 身體健康, 財源滾滾來, 長屌長有, 出入平安(由其扑嘢果時)

呢.....你話單身幾好呢, 自由自在, 禾就..............唉

作者: 肥佬    時間: 2009-1-24 10:09
原帖由 龍兄 於 2009-1-23 23:44 發表
我都係單身一支公. ...希望來年搵番條正菜先
plan定過年後尋找女朋友多名

龍兄, 女朋友定囡囡SIN, 清楚D好嗎
作者: 龍兄    時間: 2009-1-24 21:36
梗係女朋友啦
作者: 肥佬    時間: 2009-1-25 10:35
原帖由 龍兄 於 2009-1-24 21:36 發表
梗係女朋友啦

拱你刀好花心WOR, 要尋找女朋友多名, 龍兄
作者: 推油    時間: 2009-1-26 12:19
作者: Dane    時間: 2009-1-27 20:21
偷雞上網   .....過咗紅日 , 想 dup 骨(真dup, 最好玩埋) 上面3位 friends 有乜好介紹
( 小弟 放到 初8 )

唔記得咗 ...... 拜個年先
祝大家 ... "長做長有"

作者: 肥安    時間: 2009-1-29 04:04
新年快樂!!祝大家搵大錢!!
作者: 龍兄    時間: 2009-1-29 22:59
原帖由 肥佬 於 2009-1-25 10:35 發表

拱你刀好花心WOR, 要尋找女朋友多名, 龍兄   

多名先夠應付需求
作者: 157512    時間: 2009-1-30 03:05
祝大家新年快樂! 出入平安~~~~

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2