香港一世發論壇

標題: 美素嘉儀奶水鮮甜,超值服務,超級掂!好正!要享受搵佢實冇錯 [打印本頁]

作者: 25068    時間: 2014-9-13 02:10
標題: 美素嘉儀奶水鮮甜,超值服務,超級掂!好正!要享受搵佢實冇錯
http://www.miss148.com/girl.php?GID=14830

一早上網做定功課, 睇左好多關於呢個美素嘉儀報告, 最吸引我嘅系佢又奶水飲,晚上出發向住福榮街116 - 118號進發

禁鐘開門見佢細細粒, 頭髮及肩, 發出陣陣幽香, 對眼好似識講說話般, 美素佳兒表現得好熱情奔放, 擁抱兼主動獻吻,我地來個深深一吻,兩唇互碰, Bra Bra 同黑色lace 底底一同被我除下, 整個過程不到一分鐘, 我地雙唇未離開過半秒,美素嘉儀見我細佬硬曬, 含情脈脈,咀角帶笑話沖個涼先喇

幫我教水沖涼,真係辛苦曬有BM,細心侍浴白話交流好有FEEL 有高級水中簫,橫簫直笛食蛋蛋,仲週不時望下我,真係點頂呀佢嘅賣點係有奶水飲,一場來到梗係要試試,美素嘉儀好似睇穿我心底所思,說時遲那時快, 隊個粉紅奶頭到我嘴邊示意我吸,我雙手揸佢巨乳輕輕咁吸啜一口,乳汁甘甜鮮美,好好味道,忍唔住繼續吸啜,奶水猶如洪水決堤咁塞滿整個嘴,回味無窮。

沖完DUP骨先,骨技比我想像中好,力好夠,啱穴位,推油好舒服,全身推曬,力仲係好足,幫我通淋巴,推既穴位都好準,時間又長,腰酸背痛問題決解左,到細佬起哄問題。

掃下屁屁,再黎漫遊,慢慢啜我,啜下啜下啜到我條野度,一口含曬,佢把口真係唔講得笑,舒服到冇朋友、跟住係我條野同蛋蛋之間來來回回咁玩,途中有兩個call都費事聽,夠曬專業專業,吹左好耐, 有幾次差d比佢吹爆,好在佢都收一收油!

我細佬回氣,等我可以長玩長有,呢part佢吹左最少有10分鐘,跟住佢拎套,我就索性叫佢唔要攞套直接同我環保口爆,然後細佬比佢吹到雪雪聲,我就望住佢幫我吹,佢又望住我,好有av feel,再吹多幾分鐘就口爆左,爆曬係佢個口度!正正正!不得不讚佢口技認真一流, 吞劍啜蛋, 奶春袋底, 吹到雪雪聲, 將我支小鋼炮玩弄於佢咀巴中

作者: eng8888    時間: 2014-9-13 12:19
多謝真人相報告
作者: 撻Q    時間: 2014-9-13 13:57
ching 報告巧精彩
作者: 波波法官    時間: 2014-9-13 15:10
做BB仔啜奶奶
作者: 士碌架    時間: 2014-9-13 16:24
NICE SHARING
作者: cmms    時間: 2014-9-13 21:02
多謝CHING分享
作者: 黑仔sky    時間: 2014-9-13 23:18
多謝CHING分享
作者: wonglung39    時間: 2014-9-15 00:09
我都搵過佢, 正呀
作者: 傻強    時間: 2014-9-15 16:31
美素佳兒梗係好啦
作者: 1508    時間: 2014-9-16 12:27
師兄識食喎
作者: 根本岸久    時間: 2014-9-17 14:11
tks for report
作者: jack115    時間: 2014-9-19 15:05
worth to try her
作者: cocolee    時間: 2014-9-20 14:50
wa.......漏晒奶
作者: tv0277    時間: 2014-9-20 16:30

歡迎光臨 香港一世發論壇 (http://newhk148forum.com/bbs/) Powered by Discuz! X3.2